Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Várom is, de a PB-t jobban. Na és akkor mi van. Gondolom nem okoz problémát neked, hogy nálam nem a LOST van a csúcson. Egyáltalán nem, és nem is akarlak róla meggyőzni.Van annál jobb dolgom is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Most volt a 7. rész a PB második évadából, és most lesz egy hónap szünet. Zseniális rész volt, Ody-éknak üzenem, hogy nem kell aggódni a színvonal csökkenése miatt. És Obi, azt a spoiler gyanús dolgot máskor tényleg ne ilyen közvetlenül írd be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (szerkesztve) Ha már PB és egyéb topic akkor megemlítem h lecseréltem pár napja a hátterem erre: :D Szerkesztve: 2006. Október 4. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Na, reggel 5-kor megnéztem az új Lost rész.A nyitánya hihetetlenül nagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Nálam a PB és a Lost simán megfér egymás mellett. Mindkettőt szeretem, de a Lost áll a szívemhez közelebb Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Most volt a 7. rész a PB második évadából, és most lesz egy hónap szünet. Micsoda??? Én nem nézem, de az kiakasztó ha 7 rész után pihenniük kell.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Micsoda???Én nem nézem, de az kiakasztó ha 7 rész után pihenniük kell.... Egy hónap kiakasztó? Stargateből 10 rész után fél év szünetet tartanak. Aztán meg leállítják... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Hát azt nem mondom hogy a leállítás nem az.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Beszarás. Azt hittem h ez a rész már nyugisabb lesz kicsit. Erre a frászt. Ebben a sorozatban a klisé legkisebb szikrja is hiányzik. Ki a franc gondolta volna h megölik a srác anyját. Mert én biztos nem. De lassan rá kell jönnöm, h itt minden megtörténhet. De hát kétségtelen h bonyolítani kell hiszen szinte már kint is vannak és még visszavan 13 rész kb. a Dokinő még mindig eszméletlen jól néz ki. Ez csak olyan apróbb megjegyzés volt még hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Örülök hogy tetszik nektek a sori, és halkan megjegyezném, hogy csak most kezdődnek el a munkálatok majd a pihenőhelyen. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. SPOILER Valóban eszméletlen jó. A kis ribanc alelnökasszony kavar... Az tényleg mellbevágó volt, ahogy kiírtották a srác családját, de akkor is pilláztam, amikor a srác felvette a mobiljával az ügynököt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Ha már jó sori akk még1x megemlíteném a Heroes-t. Nem tudom ki látta innen, esetleg több részt is, de egyre durvásabb a történet. És ezt nem csak én, hanem a nézettség is igazolja. 22részes lesz az első évad. Nem annyira erőteljes mint a PB, de nagyon jó. Lassan indul be, de ha egyszer nekiindul akk csak néz az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Én még nem szántam rá magam a Heroes-ra.Miről szól? Azért annyira nem nagy a nézettsége. Heroes: 8.1/12 (5.9, #1) Lost: 11.1/17 (7.5, #1) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Én még nem szántam rá magam a Heroes-ra.Miről szól? Cikk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Azért annyira nem nagy a nézettsége.Heroes: Én nem azt mondtam h megdönti a legnézettebb sorozatokat. És ha érdekel akk olvasd el a cikket amit Bomarr belinkelt mert -bár lehet h elfogult vok- jókat írnak róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. A most indult 30 Rock sitcomban van egy kis SW vonatkozás az egyik jelenetben. Afroamerikai mukso egy fehér fecskében rohangál a csúcsforgalomban egy fénykard játékkal és I am a Jedi! mondatot ordibálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Tegnap három hét szenvedés után végre tisztes tempóval jött lefelé a BSG második szezon, és estére le is ért Igaz, hogy még az elsőből is van, de sebaj. Úgyhogy a harmadik kitárgyalásával egy picit várjatok, ha szóba kerül egyáltalán, amíg utolérem magam. Addigra biztos lesz már néhány felirat is. Egyébként remek kis sorozat ez, tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Harmadik? Hol van az még... Talán ha vége lesz a szezonnak láthatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Úgyhogy a harmadik kitárgyalásával egy picit várjatok, ha szóba kerül egyáltalán, amíg utolérem magam. Addigra biztos lesz már néhány felirat is. Amilyen tempóban ezek csinálják, már az ötödik részt is leadják, mire megnézem az első két részt. Sőt, mire ezek befejezik a TVRipeket, már kezdhetik előlről, mert elkészülnek a DVDRipek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Ja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megnéztem ezt a rém rendes család bp-n sorozatot.Hát ennél nagyobb trágyát életemben nem láttam.A teljes lekoppintása az eredetinek, mintha ugyan az lenne a szövegkönyv is.De tényleg, a szövege teljesen megegyezik az eredeti első részének a szövegével, és az az 5 mondat amit mellé toldottak az szörnyű volt. Természetesen amit előre sejteni lehetett, mindenki rettentően túljátsza a szerepét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Én az eredetit se szerettem igazán, szerintem ez a magyar verzió se sokkal múlja alul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Én az eredetit se szerettem igazán, szerintem ez a magyar verzió se sokkal múlja alul. Azért az egy klasszikus volt, és nagyon szórakoztató is volt a maga nemében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Én az eredetit se szerettem igazán, szerintem ez a magyar verzió se sokkal múlja alul. Nem csoda, a rész 98%-a szóról-szóra megegyezik az eredeti első résszel. Tehát ilyen viszonylatban ez csak 2%-al rosszabb az eredetinél. De ha azt vesszük, hogy ez egy sima CTRL+C eljárásos pénzkidobás volt, hát akkor ez 1000000000%-os szánalom. Erre pénzt adtak? ERRE??? Vették volna meg a RTL-től az eredetit, olcsóbban kijöttek volna. Az RTL viszont most kibabrálhatna velük, ugyan abban a műsoridőben elkezdené adni az első résztől az eredetit. Meglenne az összehasonlítási alap Új értlemezést nyert bennem a Deja vu... ez egy szánalmas fos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Valóban, ha ekkora copy, én se sok értelmét látom ennek a feldolgozásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Jaja... semmi értelme az egésznek! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Jujj. Ez ma lett volna!? Nem is tudtam róla. De ha már ilyen "jó" kis hírverést adtatok akkor holnap én is belenézek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Momentán nem is nézek bele, mert nem érdekel, ezért azt sem tudom, hogy milyen, vagyis véleményt nem tudok formálni róla. Ellenben 9 után az utolsó pillanatban eszembe jutott, hogy új részekkel jön a Vészhelyzet, így azt megnéztem. Skacok, a vörös hajú, kicsit unszimpi dokinak régen is Moser Károly volt a magyar hangja? Bekerült azon szereplők közé, aki ki van írva a stáblistára a film elején. Carter meg már nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Van még valaki az eredeti csapatból (mellékszereplőket is beleértve)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.