Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Nem éppen a bajsza miatt bírtam. Anélkül is nagy arcnak tartanám. Én se csak amiatt, de határozottan dobott rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. A kis bajszával. Sajnáltam a végén, nem azt érdemelte amit kapott. Ezt kicsit spoileres akárhogy is nézzük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. (szerkesztve) Ezt kicsit spoileres akárhogy is nézzük. Nem csak az a spoileres. Szerkesztve: 2010. December 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Ezt kicsit spoileres akárhogy is nézzük. Miért? Kapott egy....laptopot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Jake, jó kis karakter palettát készítettél. Az első évad végén nagyjából én is így értékeltem őket, aztán még alakult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Jake várj velem együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Jake várj velem együtt. Oks, de mikor kezded el nézni a Dextert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Oks, de mikor kezded el nézni a Dextert?Folytasd minél előbb. Kár lenne most szünetet kezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Folytasd minél előbb. Kár lenne most szünetet kezdeni. Második évad csordogál. Gondolom még jobb lesz, mint az első évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Supernatural Aztarohadt.... Ez a rész kissé odatette magát, nagy áll-leesős volt. Huhhh... Még nem igazán tudok róla nyilatkozni, mert a hatása alatt vagyok, majd később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. SupernaturalAztarohadt.... Ez a rész kissé odatette magát, nagy áll-leesős volt. Huhhh... Még nem igazán tudok róla nyilatkozni, mert a hatása alatt vagyok, majd később. Erre csak annyit tudok mondani Phobos, hogy csezd meg. Főleg mivel csak holnap tudom megnézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Fringe Zoxigént! A vége megint olyan volt, de olyan..... Egyszer emiatt fogom feldobni a talpam tuti Node. Elég szépen keveredett ebben a részben Walter marhulása és Olívia lelki drámája. Mondjuk én már sokkal jobban kibékülnék azzal, hogy hagynák az ilyen "elszeparált" eseteket, melyeknek nem tudom, hogy van köze a Mintához. Minimum valami összefüggést már összehozhatnának az elkövetőkkel és azzal amit Bellék műveltek anno, erre már volt is pár példa korábban, de most úgy tűnik erről elfeledkeznek. És ugye a Minta az kapcsolódik a párhuzamos világhoz, mintha Daniels, azzaz Broyles ( hiába no, Lance Reddicket mostanság több sorozatban is látom ) erről beszél volna a legelső részben Olíviának. Persze ettől függetlenül érdekes, meg olykor gyomorforgató a sok kibelezős, szörnyes dolog, csak már a koncepciót nem érzem benne akárcsak a Lost esetében. A főszál viszont roppant izgalmas, főleg ezzel a csattanóval a mostani rész végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. (szerkesztve) Erre csak annyit tudok mondani Phobos, hogy csezd meg. Főleg mivel csak holnap tudom megnézni... Such is life Szerkesztve: 2010. December 11. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. SupernaturalAztarohadt.... Ez a rész kissé odatette magát, nagy áll-leesős volt. Huhhh... Még nem igazán tudok róla nyilatkozni, mert a hatása alatt vagyok, majd később. Ilyenkor átkozom magam, hogy nem angolt tanultam 12 évig. Sokszor csak hétfő estére van felirat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. (szerkesztve) A mostani Frindzs tényleg nem volt semmi. Ez a frindzsizált Frankenstein talán a sorozat legbetegebb figurája. Ezenfelül sík hülye is. A csaj agyát nem tárolták megfelelő helyen így az nem is lehetett már teljesen működőképes. Plusz kizártnak tartom hogy a látóidegeket képes lett volna megfelelően összekötni. Ettől függetlenül persze klasszra sikerált az eheti rész. Persze ettől függetlenül érdekes, meg olykor gyomorforgató a sok kibelezős, szörnyes dolog, csak már a koncepciót nem érzem benne akárcsak a Lost esetében. A főszál viszont roppant izgalmas, főleg ezzel a csattanóval a mostani rész végénÉn se bánnám ha felvennék a korábban leejtett fonalat vagy annak egy részét. Főleg az a klónos dolog és Wal emlékeinek az esete érdekelne. Gondolom még jobb lesz, mint az első évad.Szerintem a második szezon valamivel gyengébb mint az első. Ha kevésbé nyögvenyelős lenne az első fele akkor talán jobb lenne mint amilyen. Ennek ellenére jobban bejött mint a harmadik. Szerkesztve: 2010. December 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Oks, de mikor kezded el nézni a Dextert? Még fogalmam sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. (szerkesztve) A mostani Frindzs tényleg nem volt semmi. Ez a frindzsizált Frankenstein talán a sorozat legbetegebb figurája. Ezenfelül sík hülye is. A csaj agyát nem tárolták megfelelő helyen így az nem is lehetett már teljesen működőképes. Plusz kizártnak tartom hogy a látóidegeket képes lett volna megfelelően összekötni. Ettől függetlenül persze klasszra sikerált az eheti rész. Amellett most tényleg menjünk el, hogy kb ez annyira volt hiteles műtéti sorozat, mint a T4-ben a szívátültetés , de....de itt a hangsúly a tartósításra azon a vegyszeren volt amin "Frankenstein" is dolgozott régebben Szerkesztve: 2010. December 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Oldie te hány sorozatot nézel egyszerre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Csak egyet, mivel baljós lenne egyszerre két műsort nézni Node, más kérdés, hogy vajon mennyit nézzek hetente. (Fringe, Drót,.....és ennyi. A Walking Deadnek vége, SGU szünetel......folyt, köv ezek jövőre. Emellett tv-ben Vészhelyzet, meg Grace klinika. Szóval nem sok, főleg úgy, hogy nem egy napon nézi ezeket az ember, ugye Két-három naponta negyvenegynéhány perc meg nem nagy kunszt ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Csak egyet, mivel baljós lenne egyszerre két műsort nézni Node, más kérdés, hogy vajon mennyit nézzek hetente. (Fringe, Drót,.....és ennyi. A Walking Deadnek vége, SGU szünetel......folyt, köv ezek jövőre. Emellett tv-ben Vészhelyzet, meg Grace klinika. Szóval nem sok, főleg úgy, hogy nem egy napon nézi ezeket az ember, ugye Két-három naponta negyvenegynéhány perc meg nem nagy kunszt ) Én is azt hittem hogy egész nap sorozatokat nézel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Én is azt hittem hogy egész nap sorozatokat nézel. Pont én aki, mozgóképet is csak egy óráig bír elviselni fészkelődés nélkül Ezért nem megy nekem az órákig tartó játék se Nem lenne belőlem jó junkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Én igazi Junkie vagyok. Ha összeszámolom *számol* 10 sorozatot nézek hetente és 2 animét. plusz ja a TCW. Most ebből sok szünetre ment...megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. 2 animét. Apropó... Te komolyan gondoltad, hogy én majd képes levek szavakba önteni, hogy mi a véleményem az Enies Lobby Arcról? Képtelenség, annyira jó. Én is csak azt tudom mondani, mint a külföldi kommentelők nagy része: EPIC. Már csak Lucci van talpon a CP9-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Apropó... Te komolyan gondoltad, hogy én majd képes levek szavakba önteni, hogy mi a véleményem az Enies Lobby Arcról? Képtelenség, annyira jó. Én is csak azt tudom mondani, mint a külföldi kommentelők nagy része: EPIC. Már csak Lucci van talpon a CP9-ből. NAjó most esik le akkor hogy 3 anime... Jujj de ciki hogy elfelejtettem. Pedig reggel az volt az első hogy leszedtem a legújabb részt. Hát igen, a CP9 arc még most is a kedvencem. És Rob Lucci meg szó szerint egy állat. A legjobb harc lesz vele arra készülj!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Oldie te hány sorozatot nézel egyszerre? Nekem is mindig az az érzésem, hogy sokat, de akinek van ráérő 24 órája, az tud is ennyit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Supernatural Tegnap este újra megnéztem a részt és most már letisztult minden. Az előző évadi kedvenc mellékszereplőm Halál visszatért Dean személyében. Jó volt, hogy megmutatta, hogy nem lehet ellenkezni a természettel, akinek meg kell halnia, annak meg kell halnia, mert akkor felborul az egyensúly. Így visszanézve, Sam és Dean jó sokszor felboríthatták ezt De ezt Halál is mondta Viszont ez a rész nagyon alkalmas lett volna a nagypapit kicsinálni Odaugrottak volna, Dean megérinti, aztán nézett volna nagypapi, hogy WTF, az unoka a halál A Sam-es szál is áll-leesős, feláldozta volna Bobby-t, hogy ne kapja vissza a lelkét? nagyon durva, ez már valóban egy másik Sam. Jó-jó, nincs lelke, de akkor is ilyet csinálni.... A vége meg Halál nagy volt, visszakapta Sam a lelkét Viszont így ez a főszál is kihúzva, így csak marad egy sejtelmes mondat Haláltól, hogy a lelkekkel kapcsolatos lesz a főszál. Érdekes Kár, hogy a következő rész több, mint 1 hónap kimaradással jön http://www.youtube.com/watch?v=F-K1sdyzBKk&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Amellett most tényleg menjünk el, hogy kb ez annyira volt hiteles műtéti sorozat, mint a T4-ben a szívátültetés , de....de itt a hangsúly a tartósításra azon a vegyszeren volt amin "Frankenstein" is dolgozott régebben Meg az is lehet hogy a csaj esetében egy kevésbé hatékonyabb prototipust használt. Az viszont biztos hogy totál idióta a manusz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. NAjó most esik le akkor hogy 3 anime... Jujj de ciki hogy elfelejtettem. Pedig reggel az volt az első hogy leszedtem a legújabb részt. Hát igen, a CP9 arc még most is a kedvencem. És Rob Lucci meg szó szerint egy állat. A legjobb harc lesz vele arra készülj!!!! Már eddig is elég kemény harcot vívtak. Luffy aktiválta a Gear Third-t, és már kint harcolnak a hajón. Most volt a Luccinak az a visszaemlékezős része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Már eddig is elég kemény harcot vívtak. Luffy aktiválta a Gear Third-t, és már kint harcolnak a hajón. Most volt a Luccinak az a visszaemlékezős része. Tényleg azok a legjobb részek. A kedvenc részem az összes közül a Feelings put into Fists. Azt már elég sokszor megnéztem vagy csak bele-bele. az a 309es rész. Te most hol tartasz pontosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Áh basszus Dexter függöségem lett, nem tudtam rád Frenkie várni, ne haragudj. Plusz én most csak ezt az egy sorozatot nézem, nem tudom lekötni magam valami másikkal Szóval eddig a 2. évad elején járok és wááá... Ez a Lila West egy angyal. Ha nekem is ilyen szponzorom lenne, mint Dexternek.... Igazi kedves tüneményes és írtó szexi lány. Kiváncsi vagyok a fejleményekre. Eddig nagyon aranyos :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.