Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na és a rész amit írtam? Rob Lucci vs Luffy? Azokban a részekben is annyi érzelem volt, plusz rögtön utána jött Merry, hogy azon konkrétan besírtam.

Ez az arc annyira el lett találva, hogy még most is a kedvencem, pedig mint mondtam, a mostani részekben akkora karakterek vannak és olyan dolgok történnek, hogy konkrétan megrengetik a sorozat világát! ;) Abban viszont biztos vagyok, hogy amint ennek az arcnak vége, lesz egy iszonyúúú hosszú filler, mert nagyon megközelítette a mangát. :(

Hát, elég vegyesre sikeredett. :D Eleinte, amíg még Lucci nem alakult át, nagyon ütős volt, és nagyon tetszett. Aztán amikor Luffy előhozakodott a Gear Thirddel az már egy kicsit kevésbé jött be, aztán megint beindult a végére. :) De érdekes módon úgy volt beállítva a dolog, mintha Luffy élete legnagyobb küzdelmét vívta meg volna Luccival. (Nem tudom miért, én folyton lenézem a zoanosokat, pedig ez után az arc után már tényleg nem nagyon kéne) De a logiásokkal szemben továbbra sincs sok esélye. Crocodile és Enel esetében mákja volt. Aokiji viszont simán elintézte, ahogy Smoker is. Ez a baj Luffy-val, hogy elég korlátoltak a képességei, de a szíve a helyén van. :) Azért egy kicsit megmosolyogtató volt a Merry temetésénél, hogy "Zoro és Sanji idióták, és egy csomó mindent összetörtek." :) Nem bírtam ki, és belenéztem pár részbe a Post-Enies Lobby Arcban... Coby keményen tolja a Sorut. :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt ez a keresd a szeszt Castle-epizód, főleg a záró jelenetsor, igazán hangulatosra sikeredett :D

Egen, a zárás az nagyszerűen sikerült :)

Bár először azt hittem, hogy Castle elejti a palackot, de végül csak sikerült eredetibb húzással előállni.

Hozzászólás ideje:

Lesz még, bizony. Még csak a harmadik évad közepénél tartanak, de szinte 100%, hogy lesz negyedik is (és remélem, ötödik is :D).

Köszi. Akkor várok vele.

Hozzászólás ideje:

Nagyon rákattantak megint az "idegenek megszállják a Földet" témára arra nyugaton. Csak nem tudnak valamit? :D

Akkor kell félnünk ha kijön a "Mit tegyünk ha az ajtódon kopogtatnak az idegenek" című sorozat. Na az már lehet hogy célzás lesz. :D

Junkie elkezdődöt a Jaws szavazás, jelenleg a legjobb férfi mellékszereplőre. Tessék szavazni. Én persze Lost-ra szavaztam, de Oldie biztos örül, hogy a Fringe vezet eddig...

Hozzászólás ideje:

Én is Lostra szavaztam, vagyis Emersonra (nincs sokkal lemaradva) :rock: Kb. milyen időközönként kerülnek fel a kategóriák? Azért kérdezem, hogy le ne maradjak valamelyikről, mert nem nézem az oldalt folyamatosan :)

Hozzászólás ideje:

# Joseph Mallozzi azt írja a blogján, hogy van még minimális esély arra, hogy a Stargate Universe valahogy folytatódik. Nyilván produkciós partner kellene.

# A másik infó, hogy épp e hónapban készen állt volna a gyártó stúdió előre lépni a Stargate Atlantis: Extinction projekttel (a tévéfilm, amit Jospeh Mallozzi írt), de az SGU-kasza minden ilyen irányú folyamatot megakasztott.

Hozzászólás ideje:

# Joseph Mallozzi azt írja a blogján, hogy van még minimális esély arra, hogy a Stargate Universe valahogy folytatódik. Nyilván produkciós partner kellene.

Bullshit 1 -> ezt írta az SG-1 és az SGA cancelje után is.

# A másik infó, hogy épp e hónapban készen állt volna a gyártó stúdió előre lépni a Stargate Atlantis: Extinction projekttel (a tévéfilm, amit Jospeh Mallozzi írt), de az SGU-kasza minden ilyen irányú folyamatot megakasztott.

Bullshit 2 -> az SGA leállása óta azt szajkózza, hogy nincs rá pénz, ezért nem is tudnak vele foglalkozni.

Egyik nap azt nyilatkozta, hogy az SGU-nak teljesen jók voltak a nézettségi adatai, így nem érti, miért nem rendelték meg a harmadik évadot. Ez a Mallozzi nagyon meghülyült, mióta átvette a Stargate stafétabotját. Néhány sorozat még ebben az országban is nézettebb, mint a hangyányit nagyobb lélekszámú USA-ban, annak ellenére, hogy az SGU kábeles sorozat volt (nagyjából annyian fogják a SyFy-t, mint magyar földön az M1-et :)).

Hozzászólás ideje:

A Spielberg-sorozattal egy baj van. Hol van az amerikai hadsereg a Föld megmentője? :D

Nyugi majd jön Will Smith az utolsó részben és egy laptoppal feltölt nekik egy szimpla megfázást. :D

Hozzászólás ideje:

Uh eddig a Dexter 3. évada magasan a legjobb!!! Hihetetlen izgalmas. :rock:

Vajon, fiú vagy lány lesz Dexi kisgyereke?

Jobban bejön az előző kettőnél :yes: :yes:

Hozzászólás ideje:

Szerintem a 2. és 3. a leggyengébb a Dexiből. Inkább a 3.

Oldie Junkien már csak 2. a Spartacus a TWD mögött. :D Szavazz! :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.