Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én most Smallvillet pörgetek, de már utolsó résznél járok, szóval eddig sztornóznom kellett a többit, de most pótolok. Castle, Sparta stb... :)

Hozzászólás ideje:

2 hét múlva a SupNatos Anna angyal feltűnik a Fringe-ben :yes:

Előbb Balthazar, most meg Anna. :yeah:

Remélem nem csúnya, gonosz alakváltóként fog felbukkanni. :D

Egyébként én is nekifeküdtem ismét a Spartacusnak. Különösebb gondom nincs vele, abszolút nézhető. ;) Arra azért kíváncsi lennék, hogy az ORTT hogy cenzúrázná ezt a sorozatot. :lol:

Hozzászólás ideje:

Egyébként én is nekifeküdtem ismét a Spartacusnak. Különösebb gondom nincs vele, abszolút nézhető. ;) Arra azért kíváncsi lennék, hogy az ORTT hogy cenzúrázná ezt a sorozatot. :lol:

Lemenne a főcím, meg a stáblista :D
Hozzászólás ideje:

Túl vagyok a 6. részen és most éreztem először azt, hogy tényleg érdemes volt újra elkezdenem.

Az informátor sz*rkavarása Barca körül (PB-be illő) mestermunka volt. :clap: Sura halála viszont meglepett, de ami még jobban, hogy maga Batiatus adta parancsba. Igazi mocsadék ez az ember, remélem kínhalála lesz. :D

Nem tudom, ezek után mivel fogja motiválni Spartacust. Már ha ez a neve egyáltalán. Érdekes módon, eddig mindig arra utaltak, hogy nem is így hívják, csak a rómaiak nevezték el így. Na megyek, nézem tovább. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Sky, életben vagy még? :D

Amúgy a rosebb enné meg, késik, vagyis csak holnapra lesz meg mind a Spartacusnak, mind pedig a Fringnek a felirata.

De viszont :D ....elkezdtem nézni a Gengszterkorzót. :) Nagyon jó így az első két rész után. Remekül képezték le a húszas éveket.

Hozzászólás ideje:

De viszont :D ....elkezdtem nézni a Gengszterkorzót. :) Nagyon jó így az első két rész után. Remekül képezték le a húszas éveket.

Én még a külföldi adást követve néztem, és azt kell, hogy mondjam, a kedvenc sorozatom lett.

Nagyon jók a szereplők, Nucky-tól kezdve Van Alden ügynökön át egészen Eddie-ig :D

Az egyetlen "negatívuma", hogy nem tudom eldönteni melyik karakter a kedvencem. :D

Hozzászólás ideje:

Én még a külföldi adást követve néztem, és azt kell, hogy mondjam, a kedvenc sorozatom lett.

Nagyon jók a szereplők, Nucky-tól kezdve Van Alden ügynökön át egészen Eddie-ig :D

Az egyetlen "negatívuma", hogy nem tudom eldönteni melyik karakter a kedvencem. :D

Picit sok a szereplő benne, de majd csak letisztul a dolog a későbbiekben :) Azért azt megmosolyogtam mikor Al bemutatkozott :D
Hozzászólás ideje:

Picit sok a szereplő benne, de majd csak letisztul a dolog a későbbiekben :) Azért azt megmosolyogtam mikor Al bemutatkozott :D

Le fog tisztulni. Elsőre nekem is sok volt, kb úgy voltam velük ahogy az első részben Sebso ügynök, mikor megpróbálta lejegyezni, hogy ki kicsoda a gengszterek találkozóján, de hamar különválnak, mert mindenki kap elég időt rá, hogy jobban megismerjük.

Na hajrá, nézd tovább, de nehogy infarktust kapj majd nekem, a sok váratlan fordulattól, amiktől hemzseg a sztori.

Hozzászólás ideje:

Na hajrá, nézd tovább, de nehogy infarktust kapj majd nekem, a sok váratlan fordulattól, amiktől hemzseg a sztori.

Te csak ne félts egy hivatásos KERESZTAPÁT. Olyan mintha történelmet nézne :D
Hozzászólás ideje:

Te csak ne félts egy hivatásos KERESZTAPÁT.

Én csak figyelmeztettelek.

Remélem majd eszedbe jutok, mikor a szívdonorra vársz. :D

Egyébként engem is nagyon megfogott a kor hangulata, amit a sorozat tényleg remekül ábrázol. A Katedrálisnál(amit a napokban néztem meg, és szintén toplistára került nálam sorozatok terén) is hasonlót éreztem. Ez a két sorozat nagyon jól megfogja az általuk bemutatott korszakok szellemét, az akkori embere gondolkodásmódját, így sokkal személyesebbé, átélhetőbbé teszik a történelmet, amit én nagyon nagy érdemüknek tartok.

Bomarr nem azt mondta, hogy őt is érdekli a Boardwalk? Neki is csak ajánlani tudom, ha olvassa ezt. :D

Hozzászólás ideje:

Én csak figyelmeztettelek.

Remélem majd eszedbe jutok, mikor a szívdonorra vársz. :D

Na az ilyen kijelentésekkel csak óvatosan. Még a végén küldök érted pár embert. De addig se hajszold túl magad :D
Hozzászólás ideje:

Na az ilyen kijelentésekkel csak óvatosan. Még a végén küldök érted pár embert. De addig se hajszold túl magad :D

Vagy lófejet netán? :lol:

Hozzászólás ideje:

Az lesz a nyitány :D Onnantól már hivatalos donor vagy :D

Amúgy hány részes a sorozat? :)

Eddig 12, ennyiből állt ugyanis az első évad.

Hozzászólás ideje:

Decemberben megnéztem öt részt, azóta meg valahogy leálltam vele. Majd folytatom, de most mozifilmeket nézek, azokhoz van kedvem :) Nekem se sikerült még kedvencet választani. "Nucky" pedig ezért a szerepért megkapta a Golden Globe-ot kb. két hete :)

Hozzászólás ideje:

A feliratok.hu is nagyon jó!

Nekem is az a 2. gondolatom a hosszupuska után, ha ott nem találok meg valamit. De ilyen nagyon ritkán volt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.