Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. http://www.youtube.com/watch?v=wsydZwH_B5I&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Férfitársaim, nekünk való díjkiosztó melyet érdemes figyelemmel kisérni. http://www.mrskin.com/anatomyawards Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Férfitársaim, nekünk való díjkiosztó melyet érdemes figyelemmel kisérni. http://www.mrskin.com/anatomyawards Viccen kivül: az idén ez az első dijkiosztó, melynél végig elolvastam hogy ki miben nyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Viccen kivül: az idén ez az első dijkiosztó, melynél végig elolvastam hogy ki miben nyet. Pedig ez viccnek is gyenge szerintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Azért a Jamie Lee Curtis videóból kár volt kihagyni a Két tűz között-i híres jelenetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Közben kivégeztem a Chuck második évadát is. Óriási! Az egyik jelenetben a világ sorsa a tét, a másikban meg a Buy More -ban áll a bál. Ráadásul néha ezek keresztezik is egymást. A beszólások és a kikacsintások pedig.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Chavey Chase, mint főgonosz, mindent vitt. Shotival a kezében: "Hm... puskaporos egy esküvő." Én meg lassan a végére érek másodszor is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Chavey Chase, mint főgonosz, mindent vitt. Shotival a kezében: "Hm... puskaporos egy esküvő." Én meg lassan a végére érek másodszor is. Nagyon genya volt! Érdekes, hogy ezek a régmúltban vígjátékokban szerepelt fickók a legjobb fő gonoszok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Nagyon genya volt! Érdekes, hogy ezek a régmúltban vígjátékokban szerepelt fickók a legjobb fő gonoszok. Ja, baromi jól nyomják. Lehet azért lubickolnak az ilyen gonosz szerepben, mert örülnek, hogy végre nem a megszokott figurát kell hozniuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Pedig ez viccnek is gyenge szerintem... Nem is annyira erről, mint inkább a többi dijról akartam ezzel véleményt alkotni. Az Oscar, BAFTA meg a többi újabban annyira nem érdekel, hogy arra se vettem a fáradságot hogy legalább átfussam kik versenyeznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Nem is annyira erről, mint inkább a többi dijról akartam ezzel véleményt alkotni. Az Oscar, BAFTA meg a többi újabban annyira nem érdekel, hogy arra se vettem a fáradságot hogy legalább átfussam kik versenyeznek. Ja értem. Én ezeket soha nem kísértem figyelemmel, csak akkor ha az SW -ről volt szó. Színház az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Pedig már nincs vizsgaidőszak Deinonak. Remélem, a 16-hoz előbb meglesz a felirat. Mondjuk vasárnapra. Már van a 15-höz, este megnézem. Előbb meglett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. (szerkesztve) Legyen már holnap! http://www.youtube.com/watch?v=WS5Ozr1-8wc A jövő heti rész után 5 azaz 5 hét szünet lesz. Szerkesztve: 2011. Február 25. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Végre megint egy feel good rész! Már nagyon várom, azt hiszem ezen szakadni fogunk. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. http://www.youtube.com/watch?v=yYB_zJzAZbU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Dzséjt! Teljesen megértem miért kattantál rá annyira a chuck -ra! Egyszerűen AWESOME! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. A V a vége felé bedurvult, kicsit új dimenzióba váltott. Ha még az idegenek lerombolnak pár várost a végkifejletben akkor ez egy nagyon jó sorozat volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Dzséjt! Teljesen megértem miért kattantál rá annyira a chuck -ra! Egyszerűen AWESOME! Ugye, hogy ugye? Kíváncsi vagyok, mit fogsz majd szólnia 3x11-12-13(-14) epizódhoz, szerintem azok a legeslegjobb részek. Shaw megjött már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. (szerkesztve) Ugye, hogy ugye? Kíváncsi vagyok, mit fogsz majd szólnia 3x11-12-13(-14) epizódhoz, szerintem azok a legeslegjobb részek. Shaw megjött már? A 3x05 -nél járok, szóval megjött. Szerkesztve: 2011. Február 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. A 3x05 -nél járok, szóval megjött. Superman Return Hú de utálom Shaw-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Nálam is elég nagy ellenszenvet váltott ki Shaw. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Spartacus: egy szóval: EPIC. Bár mivel a szálak nagy részét már az első 25 percben elvarrták, egy kicsit gyengébbnek éreztem mint az első évadzárót, alig volt valaki akiért izgulni lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Superman Return Hú de utálom Shaw-t. Nálam is elég nagy ellenszenvet váltott ki Shaw. Pedig jó fejnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. A Spartacusnak lesz folytatása? Mármint ez első sorozatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. A Spartacusnak lesz folytatása? Mármint ez első sorozatnak. Majd valamikor jövőre indul el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Már csorog lefelé a Camelot pilot 720p-ben. Ahogy nézem, Oldienak be fog jönni, van benne meztelen néni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Már csorog lefelé a Camelot pilot 720p-ben. Ahogy nézem, Oldienak be fog jönni, van benne meztelen néni Nem kapkodom el, először Sparta aztán majd Camelot. Ja és Fringe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Walking Dead Igaz, hogy csütörtökön néztem meg, de elfelejtettem megírni. Marha jó kis horror-sorozat, nincs üresjárat benne, leköti az embert és egy nagyon jó kis zombi történet. Csak ajánlani tudom, egy hibája, hogy rövid a 6 részével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Pedig jó fejnek tűnik. Az is, többet segít Chuck kémmé válásában, mint Casey és Sarah együtt véve. Csak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. (szerkesztve) Az is, többet segít Chuck kémmé válásában, mint Casey és Sarah együtt véve. Csak... Nana! Egyébként valahogy úgy érzem, hogy mind Saw, mind pedig Chuck új nője sumákol. Szerkesztve: 2011. Február 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.