Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Ezek Lost -os számok asszem. Jaja, ezek a Lostban Hurley baljós számai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Dzséjt! Megvolt az első prequel-es utalás a Chuck -ban. Padmé és Anakin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Jaja, ezek a Lostban Hurley baljós számai Bezony. Ha másra nem, arra jó volt a Lost másfél évadát megnézni, hogy az ilyen utalásokat észrevegyem Az Oceanic Airlines gépét is kiszúrtam még az első évadban (bár az nem teljesen Lostos, mert a Tűzparancs című filmben találták ki a társaságot, csak a Lostban lett híres). Dzséjt! Megvolt az első prequel-es utalás a Chuck -ban. Padmé és Anakin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Ha másra nem, arra jó volt a Lost másfél évadát megnézni, Direkt provokálsz? Sparta finálé eszméletlenül jó volt. Nagyon szépen elvarrták a szálakat, amire azt hittem, még simán kéne pár rész, de ügyesek voltak. Én néztem volna még egy előévadot, de azt hiszem most majd összeáll a nagy 3as a 2. évadban! Nagyon kemény írtások lesznek itt! ^^ Supnat: egyik legjobb rész volt az évadban, bár lehet ezt azért is mondom mert már hiányzott ez a fajta ökörködés, ami kapott egy kemény körítést. Többször azt hittem leesek a székről akkorákat röhögtem. Nagyon állat volt. Nem akarom hogy ezzel az évaddal vége legyen a sorinak! Szerintem sok van még benne, de most legalább azért nagyjából tudjuk, hogy mi is lesz a fő szál a maradék részekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Mivel a Castle tetszik, szerintem ez is fog. Nem nehéz. Én már a második évad felétől így nézem - sőt, speciel ezt a részt felirat nélkül néztem, mert még nem volt hozzá angol sem - és a nagyját megértem. Egyedül Esposito és Montgomery lehet elsőre nehéz, mert elég sok szlenget használnak. Oks, akkor majd egyszer csak próbát teszek vele Megnéztem angolul. Az a baj, hogy elég pocsék a szókincsem, a hallásomról nem is beszélve, így nekem mindenképpen szükséges a felirat. A szleng meg pláne nem megy Majd gyakorolok, muszáj lesz. Egyik legjobb rész volt. Fenébe, mégsem írták ki a Josh gyereket. Nagy kár, mert remek pillanataik voltak Castle-nek és Beckettnek. Ha én írnám, ez lenne az a pont, ahonnan a Kate-Josh-párosnak órái lennének hátra ebben a formációban. Mondjuk Castle sem volt túl rámenős. A végén meg jót nevettem Ilyet is csak filmen lehet, de attól még marha jópofa volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megnéztem angolul. Az a baj, hogy elég pocsék a szókincsem, a hallásomról nem is beszélve, így nekem mindenképpen szükséges a felirat. A szleng meg pláne nem megy Majd gyakorolok, muszáj lesz. Angol felirattal megpróbálhatnád, úgy sokkal könnyebb, ha nagyon nem tudsz várni a magyar feliratra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Angol felirattal megpróbálhatnád, úgy sokkal könnyebb, ha nagyon nem tudsz várni a magyar feliratra. Angol felirattal néztem, kicsit lentebb írtam, hogy azzal fogom megnézni, bár itt meg nem írtam egyértelműen, hogy felirattal vágtam neki Anélkül biztosan nem nézném angolul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Angol felirattal néztem, kicsit lentebb írtam, hogy azzal fogom megnézni, bár itt meg nem írtam egyértelműen, hogy felirattal vágtam neki Anélkül biztosan nem nézném angolul Bocs, nem olvastam vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Direkt provokálsz? Nem állt szándékomban, sőt, kifejezetten dicsérően léptem fel Megnéztem angolul. Az a baj, hogy elég pocsék a szókincsem, a hallásomról nem is beszélve, így nekem mindenképpen szükséges a felirat. A szleng meg pláne nem megy Majd gyakorolok, muszáj lesz. Egyik legjobb rész volt. Fenébe, mégsem írták ki a Josh gyereket. Nagy kár, mert remek pillanataik voltak Castle-nek és Beckettnek. Ha én írnám, ez lenne az a pont, ahonnan a Kate-Josh-párosnak órái lennének hátra ebben a formációban. Mondjuk Castle sem volt túl rámenős. A végén meg jót nevettem Ilyet is csak filmen lehet, de attól még marha jópofa volt. Ha az ember sokat nézi így (angol hang + angol felirat), akkor elég gyorsan belejön az ember. Castle Josh (enyhe) spoiler Már biztos nem sokáig marad, mert a színésznek már csak egy epizódra van szerződése. Kis szerencsével a következő részben mehet isten hírével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. http://www.youtube.com/watch?v=5v4R5dzphAM&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Ezzel a sorozattal nekem olyan érzésem van, mintha valaki Quaritchot száműzte volna a Jurassic Parkba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Kíváncsi vagyok, ezt mivel magyarázzák majd. http://www.youtube.com/watch?v=Y44LkUuNSGc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. A végén hatalmas a "szellemidézés" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Castle Josh (enyhe) spoiler No ez jó hír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. (szerkesztve) Chuck Ceasy lesérült. Ki van éhezve egy kis akcióra, és komcsiirtásra. Mekkora volt a szövege az előző részekben: "ruszkikat kell ölnöm" Szerk: B+ a tábornok Casey -nél szált meg. :lol: Az a fej. Oltári. Szerkesztve: 2011. Március 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. El is felejtettem írni, hogy tegnap megnéztem House-t is Majdnem agybajt kaptam attól, ahogy House nekiállt lelkizni a végén, de jól sült ki, na azon meg nevettem egy jó nagyot. Vajon ezek után mivel állnak majd elő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Chuck Chuck beszólása is jó, mikor a tábornok Casey-hez költözik. Ha nem lett volna a félelmetes tolószékében, Casey tuti leveri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hát ha már Tron: http://www.youtube.com/watch?v=THcItXSnngA&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Na erre cefetül kíváncsi leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Nézte valaki itt a Battlestar Galacticát? Haver mondta, hogy nézzem, mert jó. Csak azt is mondta, hogy vannak belőle évadok közti filmek is. Valaki le tudná írni, mikor milyen filmet kell megnézni, hogy beleilleszkedjen a történetbe? Eddig egy 3 órás miniseries és az első 13 rész van meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Jó néhányan néztük, meg tudod kukkantani a Sorozatok legelső topik elejét, hogy mennyit beszéltünk róla annak idején Egyik legjobb sci-fi, nekem a legjobb, mert alig néztem/nézek másikat Huha, azért minden évad között nem volt film, ha jól emlékszem. Szerintem nyugodtan kezd el a minit, utána pedig az első évadot, mert ezek normálban követik egymást. Majd mindjárt megnézem, hogy mi volt közben, már ha Dzséjt nem előz meg, aki valószínűleg fejből vágja ezeket Remélhetőleg feliratosan van meg, mert a szinkront a fórumon sokat szidták (amúgy sincs végig szinkron, ha jól rémlik, kivéve, ha végül megjelent dvd-n minden évad, és készítettek hozzá szinkront), én meg eleve felirattal néztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Aham, feliratosak A segítséget pedig köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Na most valahogy ezek jönnek össze: Mini, 1. évad, 2. évad, Razor film, 3. évad, 4. évad, The plan film. Utána meg van egy külön pilot sorozat, a Caprica, mely nem volt túl sikeres. És elvileg jön a következő pilot is. Vannak webisode-ok is, a 3-4 között biztosan, de azt hiszem, a 2-3 között is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Aham, feliratosak A segítséget pedig köszi Remek Nagyon szívesen, Dzséjt még biztos ki tud javítani, ha valamit elszúrtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Mini, 1. évad, 2. évad, Razor film, 3. évad, 4. évad, The plan film.Utána meg van egy külön pilot sorozat, a Caprica, mely nem volt túl sikeres. És elvileg jön a következő pilot is. Vannak webisode-ok is, a 3-4 között biztosan, de azt hiszem, a 2-3 között is. Hű, mondták nekem, hogy elég durva beágyazások vannak benne, de ez így előre kicsit húzós Na 1111, majd odafigyelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hű, mondták nekem, hogy elég durva beágyazások vannak benne, de ez így előre kicsit húzós Na 1111, majd odafigyelek. Nem olyan húzós, mert szerintem pl. a webisode-okat simán ki lehet hagyni. Nekem talán valamelyik ki is maradt az életemből. A két film is kiegészítés, a sorozathoz nem hiányoznak, a történt nélkülük is kerek, de érdekes adalékok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Ettől az openingtől tök jó emlékek jönnek. Nagyon szerettem ezt a sorit! Pár napja megnéztem a Zöld Darazsat és az Öreg, azaz Olmos is benne volt. Jó volt látni. http://www.youtube.com/watch?v=Zu0FMaEneO0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Remek Nagyon szívesen, Dzséjt még biztos ki tud javítani, ha valamit elszúrtam Nem szúrtad el, teljesen jól írtad Csak kiegészíteném annyival, hogy az első webisode széria (The Resistance) játszódik a második és a harmadik évad között, a második széria (The Face of the Enemy) pedig a negyedik évad első és második fele között. A The Resistance megtekintése ajánlott, mert némelyik karakterről kiderül egy-egy olyan infó, ami a harmadik évadban megérteti azt, hogy mi és miért történik vele. A The Face of the Enemy-nek viszont nincs különösebb haszna, Gaetáról és az egyik Nyolcasról árulnak el némi pluszt, de az nem oszt, nem szoroz, pláne akkor, amikor játszódik (a harmadik évad előtt annak is több értelme lett volna). Szóval érdekességként megnézhető a 4x10 és 4x11 között. A két film közül pedig szintén a Razor a megtekintésre érdemesebb a második évad után, mert eléggé kiegészíti a történéseket, plusz az addigi két évad eseményeit másik szemszögből is megnézhetjük. A The Plan... érdekességnek elmegy, új nincs benne, és a film egy része a sorozatból kivágott jelenetekből épül fel. Szóval azt már a sorozat után érdemes megnézni levezetőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Köszi Dzséjt neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. a második széria (The Face of the Enemy) pedig a negyedik évad első és második fele között. Jaj, tényleg. Azért rémlett évadok közöttinek, mert a negyedik évadot külön évben adták le, és piszok sokat kellett várni az utolsó kb. 10 részre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.