Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Amúgy ki vette észre magán, hogy általában amit épp néz sorozatot, vagyis darál, az mindig benne van a TOPban. Nálam valahogy nincs így. Kevés sorozat van, ami darálás közben annyira megtetszik, hogy topos legyen. Most éppen a Jim szerint a világot darálom, és bár nagyon tetszik, nem lesz benne a top3 szitkomomban (Egy rém rendes család; Két pasi, megy egy kicsi; Így jártam anyátokkal). Mondjuk az all time top3 momentán a Chuck-Firefly-Stargate SG-1 trió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Van ezen az oldalon egy olyan opció is, hogy "keresés". Oda csak be kell írni pl. hogy BSG vagy valami más kulcs szót és csak azokat a hozzászólásokat adja ki amik érdekesek. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Van ezen az oldalon egy olyan opció is, hogy "keresés". Oda csak be kell írni pl. hogy BSG vagy valami más kulcs szót és csak azokat a hozzászólásokat adja ki amik érdekesek. Ennyi. Ezt te se gondolhatod komolyan Van olyan hozzászólás, ahol le se írtátok a címét. Még rövidítve sem Ha meg külön kulcsszavakként keresek rá, csak az összevisszaságot kapom. Na de lépjünk túl, majd veszem a "fáradságot" és egyenként visszakeresek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Ezt te se gondolhatod komolyan Van olyan hozzászólás, ahol le se írtátok a címét. Még rövidítve sem Ha meg külön kulcsszavakként keresek rá, csak az összevisszaságot kapom. Na de lépjünk túl, majd veszem a "fáradságot" és egyenként visszakeresek Ki sem próbáltad de nyavalyogsz. Akkor kínlódjál a visszakereséssel, ha az jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Battlestar Galactica Megnéztem a 3. évadot is, most szenvedhetek holnapig, míg nem hozzák a 4.-et Kezd egyre jobb lenni a sorozat, kár, hogy már csak 1 évad van hátra. Örülök Baltar ártatlanságának, de annak, hogy a Halál Angyala visszatért, nem kifejezetten, bár gondoltam, hogy visszajön, hisz a Cylon megmondta, hogy ő vezeti el a Földre az embereket, de vigyázzanak vele A 4-es pedig rájött igaz kilétére, kíváncsi vagyok, hogy ezután mennyire változnak majd meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Nem kell szenvedni. Torrent a megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Nem kell szenvedni. Torrent a megoldás. Ja, amikor alig seedeli valaki Na meg nekem kicsit hosszadalmas letölteni, mert ujonnan torrent ha 300 kbit/s-sel jön (amiknél több, mint ezer a seedelő, az jön ennyivel), akkor nagyon boldog vagyok. Szerintem valahogy korlátozza a forgalmat az Invitel, mert Megauploadról meg rapidshare-ról 750-800-al jön a cucc, csak ilyen linkeket már nem találok mióta megszünt a sorozatokingyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Áhh egyre jobban megkedvelem az SGU szereplőit, és ezáltal egyre jobban szomorodom el minden résznél...pedig ebbe is marha sok poént tettek, és ebből a részből is látszik, mennyi lehetőség van még benne. Úgy örültem hogy visszahozták ezt a két szépséget, csak úgy érzem már nem lesz elég rész ahhoz hogy visszakapják a testüket, viszont biztos lesznek még, túl értékesek infó szempontjából ahhoz, hogy ne szerepeljenek. De még a műtős rész is tetszett. Greer egy állat. Na és kik lesznek a köv részben????? ááááááááááááááááá http://www.youtube.com/watch?v=cFbgaN0Y4cs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=7sjyVlH3QMg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. (szerkesztve) Nem bántottam a Lostot, csak akkor nagyban beszélgettetek róla, íg a BSG 1-1 hozzászólása elvesz a Lost tengerben . Értem, de nem is komolyan írtam, amit írtam Annak idején sokat tekertem a hozzászólások között, mert egyiket sem néztem, azután pedig nem tudtam erőt venni magamon, hogy ennyi idő után visszanézzem, hogy mikről folyt akkoriban a szó Sajnálom egy kicsit, hogy nem párhuzamosan néztem én is, mert jó dumák mehettek erről a két sorozatról, bár a BSG-nél a 3. évadnál én is bekapcsolódtam. Emlékszem, hogy milyen jó időszak volt az Nálam is változott időnként a top3, de nem mindig úgy, hogy az éppen aktuális volt a top3 része Szerkesztve: 2011. Március 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Ki sem próbáltad de nyavalyogsz. Akkor kínlódjál a visszakereséssel, ha az jobb. Én már próbáltam másik topikban a keresést, de elég nehézkesen működik, akkor sem tudtam vele dűlőre jutni, így inkább kézileg kerestem meg, amit akartam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. SGU Rodney. Rodney. Rodney!!!!!!! Dr. Meredith Rodney McKay the best! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Még 4. Most volt a 17. rész és a House mindig 21 részes (kiv. a 4. de az a sztrájk miatt ennyi). Phobos, ha nem tudsz valamit, bölcsebb dolog a hallgatás. Dzséjt: Az idei évad 23 részes lesz, május 23-n jön az utolsó. Most a 17. résznél járunk (ez az egyetlen információ, ami Phobos hsz-éből igaz), azaz még hat rész van. Az eddigi évadok pedig soha sem voltak még 21 részesek, ivel az első évad 22 részes, a második 24 a harmadik 24, a negyedik 16, az ötödik 24, a hatodik 22 és a hetedik 23 részes volt illetve lesz. Köszönjük Phobos, egyes, leülhetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Köszi! Az egészben a legjobb, hogy elfelejtettem, hogy feltettem ezt a kérdést. És valahogy Phobos válasza is elkerülte a figyelmem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Donát nagyon szurkálódós kedvében van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Dzséjt: Az idei évad 23 részes lesz, május 23-n jön az utolsó. Picit elhúzzák, ami egyébként az egész évadra jellemző (most nem rémlik, korábban hogyan volt), de sebaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Köszönjük Phobos, egyes, leülhetsz. Igen is, tanár úr! Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. SGU McKay for President! VÉGRE!!!!!!!!!! De magyar szinkront gyorsan neki! Anélkül csak fél McKay AMúgy jó rész volt, bírtam én is, hogy poénosra vettek egy-két dolgot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Amikor megszólalt az O-zone azon behaltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Most fejeztem be, vagyis értem ugye utol a Fringe-t. ÉS ezzel egyidőben most elkezdtem darálni a Bones 4. évadát, és komolyan mondom már uncsi sima hullákat és csontvázakat látni. Várom a részek elején, hogy valaki megkővüljön, felgyulladjon vagy valamitől elsorvadjanak a csontjai. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. .....vagy kikeljen belőle valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Végre beértem a Gengszterkorzót Nagyon jól beindult a sztori így a 11 rész környékére, bár olykor még a nevekkel hadilábon állok. Ez a van Olden ügynök mekkora szadista egy állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Van Alden ügynök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Végre beértem a Gengszterkorzót Nagyon jól beindult a sztori így a 11 rész környékére, bár olykor még a nevekkel hadilábon állok. Ez a van Olden ügynök mekkora szadista egy állat. Hány rész van még belőle? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Hány rész van még belőle? Fogalmam sincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Frenkie nagyon jó. Alig várja hogy végleg véget érjenek a sorozatok, hogy elkezdhesse őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Bepótoltam a Stargate Universe lemaradásom. Hát kérem, így kellett volna kezdeni és innen javulni. Akkor nem lövik le. Tudnak még ezek, ha akarnak, csak nem másfél év után kellett volna elkezdeni akarni. Kár volt az a sok időhúzás az első évadban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Végére értem a BSG-nek Este még megnézem a Tervet és kész, ennyi volt ez a remek sorozat Én 100%, hogy Gaius és Caprica leszármazottja vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. (szerkesztve) Nekem nagyon tetszenek a Universe részek. És ezért sajnálom, hogy nem térnek vissza, Pedig rohadtul belekezdtek. Haj-jajj, hogy fogom megszokni a Stargate nélküli életet? Szerkesztve: 2011. Március 31. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Hány rész van még belőle? Az első évad 12 részes volt, a többi évadról nem olvastam még semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Az első évad 12 részes volt, a többi évadról nem olvastam még semmit. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.