Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Revan, egy kérdés:

Joffrey kinek az igazi fia? Baratheonné, vagy Jaime-é? Mivel vérfertőző a Lannister (már éretm, miért is lett Tyrion törpe :lol: ) család, így az utóbbira egyre jobban hajlok. Légyszí áruld el :D

A kovács fia Eddard szerint Robert király fia.

Hozzászólás ideje:

Revan, egy kérdés:

Joffrey kinek az igazi fia? Baratheonné, vagy Jaime-é? Mivel vérfertőző a Lannister (már éretm, miért is lett Tyrion törpe :lol: ) család, így az utóbbira egyre jobban hajlok. Légyszí áruld el :D

A kovács fia Eddard szerint Robert király fia.

Természetesen Jaime fia. Tyrion tudtommal nem vérfertőző kapcsolatból született.

Így van a kovács fia valójában Robert király fia.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

A Castle, na az lassú, a huszadik részhez majdnem egy hónap alatt készült el a felirat (és le vannak maradva két résszel, így például Karrde valószínűleg az évadzárót majd valamikor nyáron nézi meg, ha csak fel nem hergeli magát :)).

Ezt akartam én is írni éppen. Nem tudom, most valahogy nincs türelmem az angolt fordítgatni, stb. Szombattól hetente két vizsga, most inkább kihagyom, várok a magyarra.

Game of thrones

Srácok, én már egy lépéssel továbbgondoltam a kovácsot. Ha a király fia, akkor az anyja nem lehet a király egykori szerelme, aki meg Ned húga volt? Ned nagyon megnézte magának.

Várom is, hogy Jon Snownak több szerepe lesz, mert a sorozat kezdése alapján előtérbe kell majd kerülnie az Őrségnek.

Hozzászólás ideje:

Ezt akartam én is írni éppen. Nem tudom, most valahogy nincs türelmem az angolt fordítgatni, stb. Szombattól hetente két vizsga, most inkább kihagyom, várok a magyarra.

Nem csodálom. Te legalább türelmes vagy, mondjuk van is mivel lekötni magad. :)

Hozzászólás ideje:

GoT

Ha Lyanna fia lenne, nem kéne titkolnia származását, hisz ő is királyi családból származik. Szerintem egy kis nőcske kapta be a legyet Robert királytól. Havas is egy noname nőtől jött világra, azért fattyú. Ha az anyja is nemesi vérű lenne, nem lenne fattyú.

Itt a családfa: http://desmondwallace.freeblog.hu/files/2011/05/Trónok%20harca%20családfák.jpg

Pár érdekes kép a családról és a térkép a 7 királyságról.

379198131831568.jpg 1b34f6131833931.jpg 279dfb131831692.jpg 739872131833897.jpg

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

SGU

Hát Oldieval ellentétben nekem tetszett, ez a rész. Rész? Egy korszak zárása. Nem azt mondom, hogy méltó volt, de azt hiszem kellőképpen széppé tették. (és még egy kis akció is volt benne) Sokkal jobban tetszett mint a SG1 utolsó része, de az SGAnál azért nem.

14 éve után nincs többé SG. Rohadtul szomorú voltam az egész rész alatt. Basszus és ami a legdühítőbb hogy mennyire jó lett így a végére megint...

Sok lehetőség lett volna még benne. Azért hagytak egy apró reményt, legalábbis a történetszállal, ha már mással nem is. :(

Hiányozni fog!

stargate761828rh9.jpg

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

House

Nagyon jó rész volt, érdekes betegekkel :)

House-nak örülök, hogy helyreállt a lába, de remélem, hamar megtudja, hogy szegény egérke meghalt és ő nem követi a sírba.

Valamint azt hallottam, hogy lesz 8. évad, már szerződtetik a színészeket is rá (7 éveados volt eddig a szerződésök) :)

Hozzászólás ideje:

Nem hivatalos, de állítólag az NBC be fog rendelni egy 13 epizódos 5. évadot a Chuckból. A hír egy olyan embertől származik, aki eddig is megbízható információkkal látta el a nagyérdeműt. Szóval lehet reménykedni. :clap2:

Hozzászólás ideje:

Nem csodálom. Te legalább türelmes vagy, mondjuk van is mivel lekötni magad. :)

Igyekszem türelmesnek lenni, ma pl. milyen jó lenne este megnézni szünetként.

Chuckon már én is agyaltam, de max. a szünetben nézem, ha nézem :) Még alszom rá egy hónapot!

Got

Köszi a családfát és az infókat.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem hivatalos, de állítólag az NBC be fog rendelni egy 13 epizódos 5. évadot a Chuckból. A hír egy olyan embertől származik, aki eddig is megbízható információkkal látta el a nagyérdeműt. Szóval lehet reménykedni. :clap2:

Máris jobb a kedvem. :D

úgy látom, nekem is kéne vetnem egy pillantást erre a Chuckra. Phobos nem nézi, ez jó előjel az ízléskülönbségeinket tekintve. :D

Én a TCW-n kívül csak a Chuck -ot nézem. :) Igazi light -os sorozat, szerintem megéri belekezdeni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Friss, pár másodperces: Chuck 4x23 Chuck Versus the Last Details felirat

Ja, és elvben már meg lett erősítve az NBC jóvoltából, hogy lesz ötödik évad. :yeah: :yeah: :yeah:

Zsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííradék. :lol: Köszi, máris nézem. Szegény Grivinek és Cut -nak így várnia kell. :D

Hozzászólás ideje:

Jó volt a Chuck, főleg a vége ütött.

Nem tudom, ebből hogy fog kimászni Sarah, mert akiken eddig alkalmazták a Norseman-t, nem élték túl. Gondolom valami olyasmi lesz a szerencséje, hogy Vivan nem volt elég közel hozzá.

Amúgy átlagos rész volt, de az apróságok megint sokat dobtak rajta. Főleg az Imperial March. :D De nem volt rossz a Chewie-s és Mary, alias Sarah Connor T2-es mutatványa sem a cellában. ;)

Elvileg már megerősítette az NBC az 5. évadot - de én csak akkor kezdek el örülni, ha már 100%-os az infó. :D

Hozzászólás ideje:

House

Elfelejtettem írni a minap, hogy megnéztem én is a hetit, jó rész volt. Szerintem House-nak max. átmenetileg segített a lábán a szer, nem hiszem, hogy ennyivel megoldódott volna minden baja.

Hozzászólás ideje:

Elvileg már megerősítette az NBC az 5. évadot - de én csak akkor kezdek el örülni, ha már 100%-os az infó. :D

Akkor kezdhetsz örülni, mert most már 100%. Egyben azt is megerősítették, hogy az ötödik évad 13 része lesz az utolsó. Ami jó is, bőven elég lesz ahhoz, hogy szépen lezárják a szériát.

Hozzászólás ideje:

Akkor kezdhetsz örülni, mert most már 100%. Egyben azt is megerősítették, hogy az ötödik évad 13 része lesz az utolsó. Ami jó is, bőven elég lesz ahhoz, hogy szépen lezárják a szériát.

Igen, én is épp most olvastam. :yeah:

Örülök neki, mégis sajnálom, hogy az 5. lesz az utolsó évad. Bármeddig elnézném, ha maradna a színvonal.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, én is épp most olvastam. :yeah:

Örülök neki, mégis sajnálom, hogy az 5. lesz az utolsó évad. Bármeddig elnézném, ha maradna a színvonal.

Egyetértek, ellenben megértem a lezárást. Ugye az első évadból már csak egy rész van vissza?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.