Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Revan, egy kérdés: Joffrey kinek az igazi fia? Baratheonné, vagy Jaime-é? Mivel vérfertőző a Lannister (már éretm, miért is lett Tyrion törpe ) család, így az utóbbira egyre jobban hajlok. Légyszí áruld el A kovács fia Eddard szerint Robert király fia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. (szerkesztve) Revan, egy kérdés: Joffrey kinek az igazi fia? Baratheonné, vagy Jaime-é? Mivel vérfertőző a Lannister (már éretm, miért is lett Tyrion törpe ) család, így az utóbbira egyre jobban hajlok. Légyszí áruld el A kovács fia Eddard szerint Robert király fia. Természetesen Jaime fia. Tyrion tudtommal nem vérfertőző kapcsolatból született. Így van a kovács fia valójában Robert király fia. Szerkesztve: 2011. Május 11. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Kösz Revan, ez alaposan feldobta a hangulatom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. A Castle, na az lassú, a huszadik részhez majdnem egy hónap alatt készült el a felirat (és le vannak maradva két résszel, így például Karrde valószínűleg az évadzárót majd valamikor nyáron nézi meg, ha csak fel nem hergeli magát ). Ezt akartam én is írni éppen. Nem tudom, most valahogy nincs türelmem az angolt fordítgatni, stb. Szombattól hetente két vizsga, most inkább kihagyom, várok a magyarra. Game of thrones Srácok, én már egy lépéssel továbbgondoltam a kovácsot. Ha a király fia, akkor az anyja nem lehet a király egykori szerelme, aki meg Ned húga volt? Ned nagyon megnézte magának. Várom is, hogy Jon Snownak több szerepe lesz, mert a sorozat kezdése alapján előtérbe kell majd kerülnie az Őrségnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Ezt akartam én is írni éppen. Nem tudom, most valahogy nincs türelmem az angolt fordítgatni, stb. Szombattól hetente két vizsga, most inkább kihagyom, várok a magyarra. Nem csodálom. Te legalább türelmes vagy, mondjuk van is mivel lekötni magad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. (szerkesztve) GoT Ha Lyanna fia lenne, nem kéne titkolnia származását, hisz ő is királyi családból származik. Szerintem egy kis nőcske kapta be a legyet Robert királytól. Havas is egy noname nőtől jött világra, azért fattyú. Ha az anyja is nemesi vérű lenne, nem lenne fattyú. Itt a családfa: http://desmondwallace.freeblog.hu/files/2011/05/Trónok%20harca%20családfák.jpg Pár érdekes kép a családról és a térkép a 7 királyságról. Szerkesztve: 2011. Május 11. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Trónok harca Így van Robert és egy másik nő szülötte a fiú. És nem is az egyetlen eset... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Annyit tudok, hogy mivel mindkét fordító elfoglalt, így ez most lehet, hogy lassabban fog elkészülni. Az nagyszerű. Akkor jó, hogy bekészítettem magamnak a popcornt, meg a hideg kólát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. (szerkesztve) SGU Hát Oldieval ellentétben nekem tetszett, ez a rész. Rész? Egy korszak zárása. Nem azt mondom, hogy méltó volt, de azt hiszem kellőképpen széppé tették. (és még egy kis akció is volt benne) Sokkal jobban tetszett mint a SG1 utolsó része, de az SGAnál azért nem. 14 éve után nincs többé SG. Rohadtul szomorú voltam az egész rész alatt. Basszus és ami a legdühítőbb hogy mennyire jó lett így a végére megint... Sok lehetőség lett volna még benne. Azért hagytak egy apró reményt, legalábbis a történetszállal, ha már mással nem is. Hiányozni fog! Szerkesztve: 2011. Május 11. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Belenéztem angolul, de nem kellett volna. Itt a következő rész előzetese. Finoman fogalmazva: nem lesz semmi. Már a videó preview képe is spoiler, úgyhogy átszerkesztettem, mert csak az e heti rész lényegét puffantottad le majdnem. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. House Nagyon jó rész volt, érdekes betegekkel House-nak örülök, hogy helyreállt a lába, de remélem, hamar megtudja, hogy szegény egérke meghalt és ő nem követi a sírba. Valamint azt hallottam, hogy lesz 8. évad, már szerződtetik a színészeket is rá (7 éveados volt eddig a szerződésök) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Nem hivatalos, de állítólag az NBC be fog rendelni egy 13 epizódos 5. évadot a Chuckból. A hír egy olyan embertől származik, aki eddig is megbízható információkkal látta el a nagyérdeműt. Szóval lehet reménykedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. úgy látom, nekem is kéne vetnem egy pillantást erre a Chuckra. Phobos nem nézi, ez jó előjel az ízléskülönbségeinket tekintve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Nem csodálom. Te legalább türelmes vagy, mondjuk van is mivel lekötni magad. Igyekszem türelmesnek lenni, ma pl. milyen jó lenne este megnézni szünetként. Chuckon már én is agyaltam, de max. a szünetben nézem, ha nézem Még alszom rá egy hónapot! Got Köszi a családfát és az infókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Lostosoknak! Hatalmas! Sawyer sheriff is back in the town! http://www.youtube.com/watch?v=iznNj2lnCXg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Nem hivatalos, de állítólag az NBC be fog rendelni egy 13 epizódos 5. évadot a Chuckból. A hír egy olyan embertől származik, aki eddig is megbízható információkkal látta el a nagyérdeműt. Szóval lehet reménykedni. Máris jobb a kedvem. úgy látom, nekem is kéne vetnem egy pillantást erre a Chuckra. Phobos nem nézi, ez jó előjel az ízléskülönbségeinket tekintve. Én a TCW-n kívül csak a Chuck -ot nézem. Igazi light -os sorozat, szerintem megéri belekezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. (szerkesztve) Friss, pár másodperces: Chuck 4x23 Chuck Versus the Last Details felirat Ja, és elvben már meg lett erősítve az NBC jóvoltából, hogy lesz ötödik évad. :yeah: Szerkesztve: 2011. Május 12. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Friss, pár másodperces: Chuck 4x23 Chuck Versus the Last Details felirat Ja, és elvben már meg lett erősítve az NBC jóvoltából, hogy lesz ötödik évad. :yeah: Zsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííradék. Köszi, máris nézem. Szegény Grivinek és Cut -nak így várnia kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Lostosoknak! Hatalmas! Sawyer sheriff is back in the town! Hehe, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Chuck Nagyszerű rész volt, csak sajna már a felétől sejtettem mi lesz a vége. Egyébként talán soha ennyi SW-s utalás nem volt mint most. A birodalmi induló ütött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 12. Jó volt a Chuck, főleg a vége ütött. Nem tudom, ebből hogy fog kimászni Sarah, mert akiken eddig alkalmazták a Norseman-t, nem élték túl. Gondolom valami olyasmi lesz a szerencséje, hogy Vivan nem volt elég közel hozzá. Amúgy átlagos rész volt, de az apróságok megint sokat dobtak rajta. Főleg az Imperial March. De nem volt rossz a Chewie-s és Mary, alias Sarah Connor T2-es mutatványa sem a cellában. Elvileg már megerősítette az NBC az 5. évadot - de én csak akkor kezdek el örülni, ha már 100%-os az infó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Május 15-től lesz szinkronos Trónok harca. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Május 15-től lesz szinkronos Trónok harca. Még egész hamar leadják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. House Elfelejtettem írni a minap, hogy megnéztem én is a hetit, jó rész volt. Szerintem House-nak max. átmenetileg segített a lábán a szer, nem hiszem, hogy ennyivel megoldódott volna minden baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Május 15-től lesz szinkronos Trónok harca. Bezony bezony szóval hamarosan apámmal is nekikezdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Elvileg már megerősítette az NBC az 5. évadot - de én csak akkor kezdek el örülni, ha már 100%-os az infó. Akkor kezdhetsz örülni, mert most már 100%. Egyben azt is megerősítették, hogy az ötödik évad 13 része lesz az utolsó. Ami jó is, bőven elég lesz ahhoz, hogy szépen lezárják a szériát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 13. Akkor kezdhetsz örülni, mert most már 100%. Egyben azt is megerősítették, hogy az ötödik évad 13 része lesz az utolsó. Ami jó is, bőven elég lesz ahhoz, hogy szépen lezárják a szériát. Igen, én is épp most olvastam. Örülök neki, mégis sajnálom, hogy az 5. lesz az utolsó évad. Bármeddig elnézném, ha maradna a színvonal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Igen, én is épp most olvastam. Örülök neki, mégis sajnálom, hogy az 5. lesz az utolsó évad. Bármeddig elnézném, ha maradna a színvonal. Egyetértek, ellenben megértem a lezárást. Ugye az első évadból már csak egy rész van vissza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Egyetértek, ellenben megértem a lezárást. Ugye az első évadból már csak egy rész van vissza? Mármint a negyedikből? Abból igen, hétfőn, azaz nekünk kedden finálé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.