kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hát Anna Torv ingyen is bepillanthatna a képregénybe...! ;) Ha ez így lesz, szerzek ingyen jegyeket nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. akkor ez egy 3. évados spoileres kép? A klón egy hadifogoly, aki rossz időben és rossz helyen volt Ha nem, akkor meg valami tuti frankó szerkót szerzett a római légió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Van egy kakukktojás a képen. Ja bal oldalt az a csávó. A másik kettőt hazavinném A klón szobrot beállítanám a szobámba, a csajt meg az ágyamba fektetném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hát Anna Torv ingyen is bepillanthatna a képregénybe...! ;) Ha ez így lesz, szerzek ingyen jegyeket nektek! De jó is volna! Nagy álmom, hogy kezet fogjak Adam West-tel, aki szinte minden comic conon ott szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hát én inkább Sarah Michelle Gellarhoz mennék oda, ha kint lennék a Comic-Conon. Régi szerelmem, most meg jön az új sorozata http://www.youtube.com/watch?v=7SCaB09ER9I Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hát Anna Torv ingyen is bepillanthatna a képregénybe...! ;) Ha ez így lesz, szerzek ingyen jegyeket nektek! Majd reklámozunk nála bőszen a jegyekért cserébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Peter Bishop meghallgatás http://www.youtube.com/watch?v=2lAWy96tinw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. (szerkesztve) Chuck spoiler az 5. évadra: Mark Hamill lesz a Chuck 5. évad egyik visszatérő rosszfiúja. A készítők szeretnk egyébként visszahozni Linda Hamilton-t is, kérdés, hogy rá fog-e érni. Amúgy Karrde, Peter, Joshua Jackson azért nem volt ott CCn, mert allergiás rohammal kórházba szállították. Most olvastam Junkien. Oldie ez a videó nagyon jó volt. És a végén Peter...behaltam. XD Kész Heroes és Lost stáb is benne van... Szerkesztve: 2011. Július 24. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Chuck spoiler az 5. évadra: Mark Hamill lesz a Chuck 5. évad egyik visszatérő rosszfiúja. A készítők szeretnk egyébként visszahozni Linda Hamilton-t is, kérdés, hogy rá fog-e érni. Ez marha jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Peter Bishop meghallgatás Érdekes lett volna Hugó mint Püspök Peti: Walter, dude! A bábuson meg szakadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Chuck spoiler az 5. évadra: Mark Hamill lesz a Chuck 5. évad egyik visszatérő rosszfiúja. A készítők szeretnk egyébként visszahozni Linda Hamilton-t is, kérdés, hogy rá fog-e érni. Ezt én is olvastam. Szokás szerint, remek utalás lesz őt a sorozatban látni. Az viszont érdekes, hogy már a Chuck és a Fringe CC-s panelje is lement, de sehol egy előzetes az új évadhoz, vagy értékelhetőbb spoilerek... Chucknál legfeljebb 3-4 spoilerecskét olvastam, de az szinte semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. A Fringet a napokban kezdték el forgatni ezért nincs belőle előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Mekkora már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Nagyon beteg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Peter Bishop meghallgatás Baromi jó videó Amúgy Karrde, Peter, Joshua Jackson azért nem volt ott CCn, mert allergiás rohammal kórházba szállították. Most olvastam Junkien. Oldie ez a videó nagyon jó volt. És a végén Peter...behaltam. XD Kész Heroes és Lost stáb is benne van... Köszi, nem olvastam utána infóknak. Remélhetőleg jobban van. Jah.. én is néztem, hogy miféle színészek láthatóak a videóban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. A Fringet a napokban kezdték el forgatni ezért nincs belőle előzetes Jobban belegondolva, logikus. A legtöbb sorozatnál csak most forgatják az új évad 1-2. részét. Értékelhető előzetes mikor volt tavaly a Fringe-nél? (akkor még nem követtem együtt az amcsikkal, így nem tudom) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jobban belegondolva, logikus. A legtöbb sorozatnál csak most forgatják az új évad 1-2. részét. Értékelhető előzetes mikor volt tavaly a Fringe-nél? (akkor még nem követtem együtt az amcsikkal, így nem tudom) Uh, ez fogós kérdés. Nem emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Értékelhető előzetes mikor volt tavaly a Fringe-nél? Augusztusban már reklámozgatták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Augusztusban már reklámozgatták. Azt nem tudod esetleg, hogy a hónap melyik részén? Csak hogy kellőképp felkészült legyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Azt nem tudod esetleg, hogy a hónap melyik részén? Csak hogy kellőképp felkészült legyek. A közepe táján. Legalábbis ez 16-án került fel a Tube-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Ezt én is olvastam. Szokás szerint, remek utalás lesz őt a sorozatban látni. Az viszont érdekes, hogy már a Chuck és a Fringe CC-s panelje is lement, de sehol egy előzetes az új évadhoz, vagy értékelhetőbb spoilerek... Chucknál legfeljebb 3-4 spoilerecskét olvastam, de az szinte semmi. Mivel még a Chuckot el sem kezdték forgatni, így nem csoda, hogy előzetest, de még spoileres infókat sem adtak ki. Jól is néznénk ki, ha már a forgatás előtt elsütögetnék a puskaport. Egy darabig még nem is fognak kiadni előzetest, és ennél fogva komolyabb vagy több spoileres infót sem. Majd szeptemberben talán elkezdik adagolni a dolgokat. Bár szerintem a Chuckot enyhén szólva is bűn spoilerrel elszúrni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Mivel még a Chuckot el sem kezdték forgatni, így nem csoda, hogy előzetest, de még spoileres infókat sem adtak ki. Jól is néznénk ki, ha már a forgatás előtt elsütögetnék a puskaport. Egy darabig még nem is fognak kiadni előzetest, és ennél fogva komolyabb vagy több spoileres infót sem. Majd szeptemberben talán elkezdik adagolni a dolgokat. Bár szerintem a Chuckot enyhén szólva is bűn spoilerrel elszúrni. Persze, az előzetes részét értem (bár az első néhány részből - ami már le lett forgatva - bemutathattak volna valamit az olyan spoiler függőknek, mint én ), de elszórhattak volna kicsit több infómorzsát, én direkt ezért vártam a CC-t. De nézem a jó oldalát, legalább kevesebb dolgot tudok meg előre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. (szerkesztve) Részlet a 7x03-as részből! Mobillal készült felvétel a CC-ről, úgyhogy nem egy HD minőség. http://www.youtube.com/watch?v=2b6wyY-wp9M 6. évad bakiparádé részlet, szintén az előbbi forrásból. http://www.youtube.com/watch?v=lLTxg6wYtXk Szerkesztve: 2011. Július 25. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Csák Jeffster fanoknak, legalábbis akik már látták a 4. évad végét. http://www.youtube.com/watch?v=nk2lEpxAFkA Ezt én is olvastam. Szokás szerint, remek utalás lesz őt a sorozatban látni. De még milyen jó lesz. Így is összehoztak már annyi geek dolgot a négy évadban, de ezek szerint tartják a tendenciát (még egy Trekkes szereplő kéne). Biztos jó poénokat írnak rá. Shaw volt hasonlítva Supermanhoz, Mary elmondhatta, hogy jöjjenek vele, ha élni akarnak (Terminator), Stephen is "oh boy"-t kiáltott (Quantum Leap), Casey és Greta 4 megbeszélték, milyen csapatban volt korábban az ezredes és még egymásra is morogtak (Firefly), és Volkoff Walter PP-t fogott Chuckra (James Bond). Egyedül talán Csodálatos apuka nem kapta meg a maga kis Tron körét, vagy csak én nem szúrtam még ki. Szerintem Mark Hamill is kap legalább egy fénykardot, egy "én vagyok az apádat" (erre még lenne is ötletem a negyedik évad fényében), vagy valami hasonlót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Dzséjt, azt hittem a Chuck-ot enyhén szólva is bűn spoilerekkel elszúrni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Chuck Az Intersect-ről jut eszembe, attól még Cuck is feltöltheti magának, hogy Morgan -be ment a cuccos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Valszeg a szemcsi egyszer használatos volt. De ha van még...és miért ne lenne ilyen cuccuk, akkor persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Szép lány. Ki ő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Hát ő a Chuck főszereplőnője! Látod még Nathan is szeretné...őő szereti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.