Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát Anna Torv ingyen is bepillanthatna a képregénybe...! ;) ;) :D

Ha ez így lesz, szerzek ingyen jegyeket nektek! :)

Hozzászólás ideje:

akkor ez egy 3. évados spoileres kép?:D

A klón egy hadifogoly, aki rossz időben és rossz helyen volt :D Ha nem, akkor meg valami tuti frankó szerkót szerzett a római légió :lol:
Hozzászólás ideje:

Van egy kakukktojás a képen. :D

Ja bal oldalt az a csávó. A másik kettőt hazavinném :D A klón szobrot beállítanám a szobámba, a csajt meg az ágyamba fektetném. :lol:
Hozzászólás ideje:

De jó is volna! Nagy álmom, hogy kezet fogjak Adam West-tel, aki szinte minden comic conon ott szokott lenni. :D

Hozzászólás ideje:

Majd reklámozunk nála bőszen a jegyekért cserébe :D

Hozzászólás ideje:

Chuck spoiler az 5. évadra:

Mark Hamill lesz a Chuck 5. évad egyik visszatérő rosszfiúja. A készítők szeretnk egyébként visszahozni Linda Hamilton-t is, kérdés, hogy rá fog-e érni.

Amúgy Karrde, Peter, Joshua Jackson azért nem volt ott CCn, mert allergiás rohammal kórházba szállították. Most olvastam Junkien.

Oldie ez a videó nagyon jó volt. És a végén Peter...behaltam. XD Kész Heroes és Lost stáb is benne van... :)

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Peter Bishop meghallgatás :D

Érdekes lett volna Hugó mint Püspök Peti: Walter, dude! :D

A bábuson meg szakadtam. :lol:

Hozzászólás ideje:

Chuck spoiler az 5. évadra:

Mark Hamill lesz a Chuck 5. évad egyik visszatérő rosszfiúja. A készítők szeretnk egyébként visszahozni Linda Hamilton-t is, kérdés, hogy rá fog-e érni.

Ezt én is olvastam. Szokás szerint, remek utalás lesz őt a sorozatban látni.

Az viszont érdekes, hogy már a Chuck és a Fringe CC-s panelje is lement, de sehol egy előzetes az új évadhoz, vagy értékelhetőbb spoilerek... Chucknál legfeljebb 3-4 spoilerecskét olvastam, de az szinte semmi.

Hozzászólás ideje:

Peter Bishop meghallgatás :D

Baromi jó videó :D

Amúgy Karrde, Peter, Joshua Jackson azért nem volt ott CCn, mert allergiás rohammal kórházba szállították. Most olvastam Junkien.

Oldie ez a videó nagyon jó volt. És a végén Peter...behaltam. XD Kész Heroes és Lost stáb is benne van... :)

Köszi, nem olvastam utána infóknak. Remélhetőleg jobban van.

Jah.. én is néztem, hogy miféle színészek láthatóak a videóban :D

Hozzászólás ideje:

A Fringet a napokban kezdték el forgatni ezért nincs belőle előzetes :)

Jobban belegondolva, logikus. :)

A legtöbb sorozatnál csak most forgatják az új évad 1-2. részét. Értékelhető előzetes mikor volt tavaly a Fringe-nél? (akkor még nem követtem együtt az amcsikkal, így nem tudom)

Hozzászólás ideje:

Jobban belegondolva, logikus. :)

A legtöbb sorozatnál csak most forgatják az új évad 1-2. részét. Értékelhető előzetes mikor volt tavaly a Fringe-nél? (akkor még nem követtem együtt az amcsikkal, így nem tudom)

Uh, ez fogós kérdés. :) Nem emlékszem.
Hozzászólás ideje:

Értékelhető előzetes mikor volt tavaly a Fringe-nél?

Augusztusban már reklámozgatták.
Hozzászólás ideje:

Azt nem tudod esetleg, hogy a hónap melyik részén? Csak hogy kellőképp felkészült legyek. :D

A közepe táján.

Legalábbis ez 16-án került fel a Tube-ra.

Hozzászólás ideje:

Az viszont érdekes, hogy már a Chuck és a Fringe CC-s panelje is lement, de sehol egy előzetes az új évadhoz, vagy értékelhetőbb spoilerek... Chucknál legfeljebb 3-4 spoilerecskét olvastam, de az szinte semmi.

Mivel még a Chuckot el sem kezdték forgatni, így nem csoda, hogy előzetest, de még spoileres infókat sem adtak ki. Jól is néznénk ki, ha már a forgatás előtt elsütögetnék a puskaport. Egy darabig még nem is fognak kiadni előzetest, és ennél fogva komolyabb vagy több spoileres infót sem. Majd szeptemberben talán elkezdik adagolni a dolgokat. Bár szerintem a Chuckot enyhén szólva is bűn spoilerrel elszúrni. :D

Hozzászólás ideje:

Mivel még a Chuckot el sem kezdték forgatni, így nem csoda, hogy előzetest, de még spoileres infókat sem adtak ki. Jól is néznénk ki, ha már a forgatás előtt elsütögetnék a puskaport. Egy darabig még nem is fognak kiadni előzetest, és ennél fogva komolyabb vagy több spoileres infót sem. Majd szeptemberben talán elkezdik adagolni a dolgokat. Bár szerintem a Chuckot enyhén szólva is bűn spoilerrel elszúrni. :D

Persze, az előzetes részét értem (bár az első néhány részből - ami már le lett forgatva - bemutathattak volna valamit az olyan spoiler függőknek, mint én :D ), de elszórhattak volna kicsit több infómorzsát, én direkt ezért vártam a CC-t. De nézem a jó oldalát, legalább kevesebb dolgot tudok meg előre. :cool:

Hozzászólás ideje:

Részlet a 7x03-as részből! Mobillal készült felvétel a CC-ről, úgyhogy nem egy HD minőség. :)

http://www.youtube.com/watch?v=2b6wyY-wp9M

6. évad bakiparádé részlet, szintén az előbbi forrásból. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=lLTxg6wYtXk

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Csák Jeffster fanoknak, legalábbis akik már látták a 4. évad végét.

De még milyen jó lesz. Így is összehoztak már annyi geek dolgot a négy évadban, de ezek szerint tartják a tendenciát (még egy Trekkes szereplő kéne). Biztos jó poénokat írnak rá.

Shaw volt hasonlítva Supermanhoz, Mary elmondhatta, hogy jöjjenek vele, ha élni akarnak (Terminator), Stephen is "oh boy"-t kiáltott (Quantum Leap), Casey és Greta 4 megbeszélték, milyen csapatban volt korábban az ezredes és még egymásra is morogtak (Firefly), és Volkoff Walter PP-t fogott Chuckra (James Bond). Egyedül talán Csodálatos apuka nem kapta meg a maga kis Tron körét, vagy csak én nem szúrtam még ki. Szerintem Mark Hamill is kap legalább egy fénykardot, egy "én vagyok az apádat" (erre még lenne is ötletem a negyedik évad fényében), vagy valami hasonlót.

Hozzászólás ideje:

Valszeg a

szemcsi egyszer használatos volt. De ha van még...és miért ne lenne ilyen cuccuk, akkor persze. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.