Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Selmeczi Rolandot megsirattam, nagyon megdöbbentett a halála, egyik kedvenc szinkron színészem volt... de Kőszegi Ákos hangja is nagyszerű és passzol is Jack karakteréhez. Dzséjt, Danielnek csak 2 hangja volt a sorozatban /StarGate/... (három, ha a mozifilmbéli hangját is belevesszük a pakliba) Ja ... és Hammond hangja is állandó volt Selmecziért nagy kár. (Szakácsiért is...) Egyébként abszolút Dzséjt mellett vagyok. Nincs annál rosszabb, mint amikor szinkronosan nézel egy sorozatot, és a kedvelt hangok hirtelen megváltoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Engem annyira nem zavart a szinkronváltás Jacknél, az angolra állásnál is ugyanúgy meg kellett szoknom a más hangot. Meg a 24-ben sokszor olyan gyorsan beszélnek (általában akció közben, a CTU-sok), hogy elolvasni alig lehet, nem hogy közben a képet nézni. Persze aki profi angolos, annak nem lesz ilyen gondja. De ha eleve angolul kezdem, akkor nem kell megszoknom. Amúgy igaz, ha először magyarul kezdi el az ember, aztán vált angolra, akkor az eredeti hangok is piszok idegesítőek tudnak lenni. A gyors beszéd nem zavar, Daniel Jacksonon és Rodney McKay-en edződtem (amit nem szeretek a szinkronban, hogy nem adja vissza az ő hipergyors beszédüket). Dzséjt, Danielnek csak 2 hangja volt a sorozatban /StarGate/... (három, ha a mozifilmbéli hangját is belevesszük a pakliba) Ja ... és Hammond hangja is állandó volt Igaz, viszont O'Neillnak és Carternek három, Teal'cnek négy(!!!), Landry-nek meg szintén két hangja volt. Van miből csemegézni. Bár szigorúan véve Hammondnak is két hangja volt, mert a fiatal Hammondot más szinkronizálta. Bár szerintem a rekorder a Firefly. Tizennégy rész alatt képtelenek voltak megtartani ugyanazokat a hangokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Bár szerintem a rekorder a Firefly. Tizennégy rész alatt képtelenek voltak megtartani ugyanazokat a hangokat. Ezt nem tudtam, végül is angolul néztem, így nem csoda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. 24 első két óra: "Awesome!" Na jó, egyelőre még csak tetszik. Érdekes a felütés, jó sok szálat megindítottak, ez azért elég merész húzás egy ilyen feszes tempójú, nagyobb lélegzetvételű sorozat első két részére. Meg kicsit tömény is, fel is merült bennem, hogy hogyan lesz még ebből huszonkét rész, de nem aggódom. Az első fordulat szerencsére nem volt annyira kiszámítható, hála a jó karakterválasztásnak (ez a figura egy másik kedvenc akció-sorozatomban terroristát játszott, egy kedvenc sci-fimben meg űrterroristát, szóval ezután simán bekajáltam, hogy itt is terrorpista ). Na megyek is, folytatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Ez az Dzséjt tojjjjjad nekiii! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Az is elég, ha egyelőre "csak" tetszik. Az 1-2. résznél lesznek még sokkal dinamikusabb részek is. Az eddigi sorozataim közül egyedül a Supernatural-al voltam úgy, hogy azonnal megtetszett a Pilot után, a többibe csak később szerettem bele, úgyhogy ez nem hátrány. Majd beírnád, ha végeztél a 3. évaddal? Lenne egy kérdésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Érdekes a felütés, jó sok szálat megindítottak, ez azért elég merész húzás egy ilyen feszes tempójú, nagyobb lélegzetvételű sorozat első két részére. Meg kicsit tömény is, fel is merült bennem, hogy hogyan lesz még ebből huszonkét rész, de nem aggódom. 24-nél ez természetes Lesz még fordulat bőven, szóval nem sok üres percet kell nézni Örülök, hogy tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. 24 1x05 "Valaki vagy halott, vagy nem. Megmutatom" - azzal fejbe lövi a csávót, majd halálos nyugalommal odafordult a másik, nem éppen enyhén döbbent kölyökhöz. - "Előléptettünk, gratulálok." Ez akkora volt! Van stílusa a gonosznak. Az jóóóó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. 24 1x05 "Valaki vagy halott, vagy nem. Megmutatom" - azzal fejbe lövi a csávót, majd halálos nyugalommal odafordult a másik, nem éppen enyhén döbbent kölyökhöz. - "Előléptettünk, gratulálok." Ez akkora volt! Van stílusa a gonosznak. Az jóóóó. Igen ez hatalmas. A másik csávó ott döbbent rá hogy ez véresen komoly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Nah, eddig egy nap alatt három rész ledarálva. És nem lehet abbahagyni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Csak nem két újabb taggal bővült a 24-kedvelők klubja? Helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Nem érdemtelenül nevezik sokan 'A SOROZAT'-nak a 24-et! nálam mondjuk csak a LOST után jön, de szorosan ott van mögötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Nagyon jó feszes tempója van. Példaértékű. Kicsit olyan mint a Szökés volt ebből a szempontból. Mondjuk azért van egy-két idegesítő rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Azért a 24 1x08-ban becsúszott egy brutális baki. Miközben Nina telefonál a fészerből, az egyik operatőr úgy besétál a képbe, hogy azt példának lehetne állítani az amatőrség iskolájában. Mondjuk azért van egy-két idegesítő rész. Őőő... ha jól veszem ki, eddig láttál három részt, és abból egy-kettő idegesít? Jó arány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Örülök, hogy tetszik nektek. Csak így tovább. Ja és a 24-ben brutálisan aljasok a bünözők mint a Takenben. Lehet örülni mikor Jack..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Kíváncsi vagyok, vajon mit fognak szólni a 4. évadból arra a sok vitát kiváltó tettre. De ha így haladnak, nem sok idő, és kiderül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Kíváncsi vagyok, vajon mit fognak szólni a 4. évadból arra a sok vitát kiváltó tettre. De ha így haladnak, nem sok idő, és kiderül Arra én is ,bár Dzséjt válaszát már most boritékolnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Arra én is ,bár Dzséjt válaszát már most boritékolnám. Érdekes, nekem is az jutott eszembe, hogy majdnem biztos vagyok benne, Dzséjt mit ír majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Kíváncsi vagyok, vajon mit fognak szólni a 4. évadból arra a sok vitát kiváltó tettre. De ha így haladnak, nem sok idő, és kiderül Mármint a 3. évadból, ha Chapelle halálára gondolsz . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Nah, eddig egy nap alatt három rész ledarálva. És nem lehet abbahagyni FF Dyson Frost-ot felismerted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Őőő... ha jól veszem ki, eddig láttál három részt, és abból egy-kettő idegesít? Jó arány. Egy-két dolog, nem rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. FF Dyson Frost-ot felismerted? Én Sentinelt ismertem fel rögtön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Egy-két dolog, nem rész. Jaaaaa! Arra én is ,bár Dzséjt válaszát már most boritékolnám. Érdekes, nekem is az jutott eszembe, hogy majdnem biztos vagyok benne, Dzséjt mit ír majd. Kíváncsi vagyok, miről van szó. Szerintem legkésőbb jövő héten kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Meg van hülyülve ez a SyFy... tönkretette és elkaszálta az Eureka-t! No comment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Meg van hülyülve ez a SyFy... tönkretette és elkaszálta az Eureka-t! No comment. Sose voltak normálisak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Én Sentinelt ismertem fel rögtön Őt én is amikor az első MEgy-es adás idején néztem az első szezont de Hopper úrral egyetemben azóta totál elfelejtettem hogy benne van. A Frost-osra még emlékeztem de a FF idején nem esett le hogy ő is 24-ezett. Azt is csak azért tudtam meg mert tévesen ismerős volt valahonnan és utánanéztem mikben játszott még. Aztán arra következtettem hogy a Hetedikben valamikor még utána nézés nélkül is rájöttem volna hogy kicsoda de a Hollóban talán sosem esett volna le ha nem nézek utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Mármint a 3. évadból, ha Chapelle halálára gondolsz . Bocsi, akkor elírtam, a 3-ban volt, erre gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Hol a p*csában van már John McClane? Ez a Bauer gyerek túl töketlen. Még egy vércsepp sincs még rajta. Izgi amúgy ezerrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Hol a p*csában van már John McClane? Ez a Bauer gyerek túl töketlen. Még egy vércsepp sincs még rajta. Izgi amúgy ezerrel Töketlen????????????? Hát meg fogsz majd lepődni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Töketlen????????????? Hát meg fogsz majd lepődni. McClane nyolc óra alatt már trikóra vetkőzik, van rajta vagy tíz liter vér, ebből nyolc a sajátjáé , és minimum nyolc terroristából tízet már agyonlőtt volna, pluszban szilánkosra robbantja a város felhőkarcolóinak a felét és szabotálja a tömegközlekedés nyolcvan százalékát :D Bauer meg....áhhhh Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.