Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Mondjuk érdekes lenne ma is egy Hold féle űrutazás. Nem tudom, hogy ma megállná a helyét egy olyan történet mint anno. Gyorsabban repülünk a Holddal a fénynél...?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. (szerkesztve) Az előzmény: http://www.swsaga.hu/topic/30-sorozatok/ Szerkesztve: 2012. Február 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Mondjuk érdekes lenne ma is egy Hold féle űrutazás. Nem tudom, hogy ma megállná a helyét egy olyan történet mint anno. Gyorsabban repülünk a Holddal a fénynél...?! Ez legyen a legnagyobb problémája. Ha a Firefly-ban, Avatarban, Farscape-ben, Alien szériában fényéveket hidalnak át távolról sem fénysebességgel, akkor itt is belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Ez legyen a legnagyobb problémája. Ha a Firefly-ban, Avatarban, Farscape-ben, Alien szériában fényéveket hidalnak át távolról sem fénysebességgel, akkor itt is belefér. Na jó, de más azért egy égitestet ilyen sebességgel repíteni. Mondjuk az Alfa Holdbázisban nem is volt pontosan erről só, node azért mi más magyarázata lehetne annak, hogy igen sűrűn lakott vidékekre tévedtek relatíve rövid időn belül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Mondjuk a robbanás ezúttal egy féreglyuk kísérlethez lehetne kötni, aminek folytán a féreglyuk beszippantja a Holdat és a Tejútrendszer egy idegenek által lakott szegletébe repíti. Puff. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Mondjuk a robbanás ezúttal egy féreglyuk kísérlethez lehetne kötni, aminek folytán a féreglyuk beszippantja a Holdat és a Tejútrendszer egy idegenek által lakott szegletébe repíti. Puff. Ez még jó is lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Na ő fogja remélhetően csúnyán végigpofozni a full római légiót....többek között. Én más oldaláról is megismerném. http://www.youtube.com/watch?v=qUOV4_aKPqU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Doktor Who: így már nem is olyan félelmetes! (akik már látták a 6. évadot) http://www.youtube.com/watch?v=Cx9Y_-JdFIA&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Belekezdtem az Alcatrazba. Nem olyan rossz ez, sőt! Mondjuk a hatásvadászatból kicsit visszavehetnének mert bénácska, viszont a történet igen érdekes és rejtélyes. Hugó meg úgy ahogy van csak áttranszportált a Lostból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Fringe nagyon jó kis rész volt. Poénok is ütöttek, de az a darkos hangulat nagyon adta, és a vége is tetszett! Kár hogy lassan vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Nagyon sajnálom én is, hogy véget fog érni Jó rész volt a mostani A fene, Livinek csak nem visszajönnek/jöttek az emlékei? Mert valahogy azt hiszem, hogy "játszásiból" tenné ezt Peterrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Supernatural - 7x14 Nem volt rossz rész ez sem. Érezhetően az átlagos, filler kategória volt, de ez legyen a legnagyobb gondom. Mondjuk ez a félelem életre keltése némi mágiával kissé erős dolog volt még itt is... főleg az unikornis, ami szivárványt húzott maga után. De Sam bohócfóbiája is poén volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. A mostani Fringe is jó volt, de így befejezni... ...bár szerintem csak annyiról van szó, hogy az "összeolvadás" miatt Olivia megkapta a másik emlékeit (vagy azok egy részét), ahogy a nő is, aki halottnak hitte a férjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Fringe: Milyen másik emlékeit? A sajátjait kapja vissza, nem? Amit még Peter törlése előtt élt át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. A mostani Fringe is jó volt, de így befejezni... ...bár szerintem csak annyiról van szó, hogy az "összeolvadás" miatt Olivia megkapta a másik emlékeit (vagy azok egy részét), ahogy a nő is, aki halottnak hitte a férjét. Akkor elvileg a vörös Livi emlékeit kellett volna megkapnia (abból kiindulva, hogy DRJ kavarja a szálakat abból a világból), már ha vörös Livi a túloldalon épp ott tartózkodott, ahol Livi 1. És erről nincs szó. És azt sem magyarázza, hogy Livi 1 miért álmodott Peterről ennyire intimet még azelőtt, hogy elmentek abba a városba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Akkor elvileg a vörös Livi emlékeit kellett volna megkapnia (abból kiindulva, hogy DRJ kavarja a szálakat abból a világból), már ha vörös Livi a túloldalon épp ott tartózkodott, ahol Livi 1. És erről nincs szó. És azt sem magyarázza, hogy Livi 1 miért álmodott Peterről ennyire intimet még azelőtt, hogy elmentek abba a városba. Közben eszembe jutott, hogy Olivia még az összeolvadós ügyük előtt álmodott Peterről... akkor viszont érdekes, mert egyértelműen Peter Oliviája bújt a bőrébe. Nem hiszem, hogy Jones keze van ebben (ő a két ebben az idősíkban lévő világgal kavar), inkább Ninára tippelnék, bár nem egyszerű kibogozni, mi is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. A Spartacushoz a magyar feliratot ezentúl innen lehet leszedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Kolmilannál a pont. Továbbá nincs itt szó más idősíkról, simán Peter jelenléte kezdni visszaterelni a világot az ő világába. Spartacus. Szerencsére Mczolly folytatja a felirat készítés. Sok h*lye türelmetlen tahó meg elmehet a fenébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. http://www.youtube.com/watch?v=FF4bwhLr64U Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. http://www.youtube.com/watch?v=uL51xrNC-wM Ritkán látok velőig hatoló klipet, de ez az. Hihetetlen, hogy milyen jól hozta Withfield anno a karaktert. Na ezt az arcjátékot hiányolom most McIntyretől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Castle felirat Castle 4/14 Legalább a sorozat vicces és aranyos oldala jól működik, még ha egyébként nem is történt semmi érdemleges Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Van már felirat a Spartacus 3. részéhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Hamarosan jön képregényben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Hamarosan jön képregényben! Jajj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Mivan? Trek nem kell a Doktor jöhet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Spartacus, Bosszú: A közösségért. Szerintem a készítők már jelentős plusz bevételre tehettek volna szert ha engedték volna árulni a „tegyünk rá még egy lapáttal a sztorira” című kreativitásukat. És ez legjobban a karakterek további mélyítésén csúcsosodott ki. Szobrot Nick Tarabaynek! Volt itt kérem kavarás rendesen. Argon ötlete…hát hogy is mondjam. Valahol megérthető. És ezt egy mondat erejéig Spartacus is belátta, mielőtt lekevert volna neki egyet. Kíváncsi vagyok hová fognak ezek a nézeteltérések még kiéleződni, eddig egy rossz szavam se lehet, hiteles minden a maga nemében. Crixus jellemfejlődése előtt le a kalappal. De Mira se volt semmi, aki egyre szerelmesebb Spartacusba…és akkor még folytathatnám az ellenoldal részletezésével is, de nem teszem. Aki látja és érti, azt úgyis egyetért velem. Kis híján már alkalmanként egy drámai színpad nézőterén érzi magát az ember( és akkor itt le a kalappal mczolly fordítása előtt, mert hihetetlen jól fűzi a szavakat). Nem is szaporítanám tovább a szót, késő van, álmos vagyok és nélkülem is képes eladni magát a sorozat. Alcatraz, harmadik rész után. Nem értem a rossz kritikákat amikkel korábban találkoztam, bár mélyebben nem is ástam bele magam azokba. Nekem hihetetlenül tetszik az egész, főleg az, ahogy apránként és okosan csepegtetik elém a titkokat. Nagyon jó a sorozat atmoszférája ezzel a vissza-visszatekintésekkel amik emlékeztetnek engem egy másik történetre csak nem jut a fejembe a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. (szerkesztve) A heti House is nagyon jó volt Jó volt valaki más szemszögéből is látni egy sztorit, főleg a többieket. Azért sajnáltam Chase-t (már megint), ami nem sokszor fordul elő velem. Remélem, nem átmeneti, hogy legalább Parkkal normális már. Szerkesztve: 2012. Február 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Most néztem hogy már vasárnap leadták a Walking Dead új részét. Fent van már ncore-on és magyar felirat is van hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 16. Castle felirat Köszi Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.