Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. (szerkesztve) Ha már Doctor Who hírek: Két új színészről derült ki, hogy szerepelni fognak a 7. évadban, az egyikük a Harry Potter, a másikuk a Star Wars filmekből lehet ismerős. (spoilerbe rakom, hátha valaki szereti az ilyenfajta meglepetéseket) Mark Williams(áliász Mr Arthur Weasley ) és Garrick Hagon (áliász Biggs "vörös hármas" Darklighter). Forrás Szerkesztve: 2012. Március 20. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Mark Williams(áliász Mr Arthur Weasley ) és Garrick Hagon (áliász Biggs "vörös hármas" Darklighter) Mr. Weasley fogja alakítani Rory apját ha jól emlékszek ^^ Biggs feltűnésén meglepődtem, valahogy elkerülte a figyelmemet ez a hír xD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. http://www.youtube.com/watch?v=L6Rmk2_7Fv8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Holnap kiderül, hogy ki lesz a Doktor következő társa. Nagyon várom már a bejelentést. Neee. Hát akkor nézem a FBon a DW híreket erősen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Neee. Hát akkor nézem a FBon a DW híreket erősen! Szerinted a companion teljesen új szereplő lesz, vagy egy régi ismerős társul a Doktor mellé? Legjobban annak örülnék, ha Canton vagy Craig lenne a Doktor új társa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Már a tegnapi híradásban is "she"-ként utaltak rá, ugyhogy kizárható a férfi útitárs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. (szerkesztve) Már a tegnapi híradásban is "she"-ként utaltak rá, ugyhogy kizárható a férfi útitárs Újabb fail xD Pedig jó lenne egy állandó férfi útitárs a 7. évadba. Szerkesztve: 2012. Március 21. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Újabb fail xD Pedig jó lenne egy állandó férfi útitárs a 7. évadba. Közben megjött a hír: Jenna-Louise Coleman lesz az új útitárs. Helyes pofija van. Ennél többet egyelőre nem tudni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. (szerkesztve) Közben megjött a hír: Jenna-Louise Coleman lesz az új útitárs. Helyes pofija van. Ennél többet egyelőre nem tudni Reménykedtem benne, hogy ennél több infót kapunk. Közbe olvastam pár érdekes hírt a 7. évadról. Van benne kömény spoiler is, szal csak óvatosan. Az évad ketté lesz vágva. Idén 6 rész lesz, jövőre pedig a maradék 8. Amy és Rory az 5. rész után fognak elmenni. Az 5. részbe újra feltűnnek mindenki kedvenc kőszobrai, a Könnyező Angyalok. Illetve a Dalekok is feltűnnek majd az évadba. Szerkesztve: 2012. Március 21. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Ezek nagyon jó hírek! Nagyon reméltem, hogy Amy-ék utolsó epizódjában egy méltó rémség fogja őket búcsúztatni. Na a Síró Angyalok ennek a kitételnek tökéletesen megfelelnek. Moffat egyébként olyat is mondott, hogy ezúttal a Síró Angyalokkal való harcot nem mindenki éli túl... ebből nagyon valószinünek tűnik hogy legalább Rory-t vagy Amy-t meg fogják ölni és a másik útitárs talán emiatt a tragédia miatt lécel le végleg a Doktortól. Azt nem gondolnám, hogy mindkettejüket megölik, legalábbis a korábbi hírek ennek az ellenkezőjét sugallták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. (szerkesztve) Az 5. részre már nagyon kíváncsi vagyok. A 2005-ös sorozatba az egyik kedvenc fajom pont ők. A halálról egyből Rory ugrott be, a férfi aki meghal újra és újra. Szerintem az ő halála valami fix pont lesz az időben, akár a Doktoré. Ezért tér vissza mindig, de lehet most jó nagy marhaságot mondtam. Szerkesztve: 2012. Március 21. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hát azért itt elég sok mindent írnak a karakteréről: companion Elsőre nekem nagyon furcsa volt. Rágugliztam és egy kis cicababának tűnik, de aztán találtam kis aranyos képeket is róla szóval nem lesz itt gond. Valaki a gyorsabban beszél a dokinál? Vicces lesz. Bár én bírtam volna Craiget is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Ez a sajtóközlemény azután jött már ki, hogy mi beirtuk Az különösen érdekesen hangzik, hogy az új útitárs személyének a kiléte, a hely ahol találkoznak és a módja is mind egy óriási rejtély részei, ami csak szép lassacskán fog kibomlani és végül az egész -felteszem- az 50-dik évfordulós epizódban kulminál, ami jövő ősszel jön ki. Dei: Ha tippelnem kéne én is Rory-ra fogadnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. http://indavideo.hu/video/Battlestar_Galactica_Blood__Chrome Bazz Na így kéne festenie egy BSG-nek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Na így kéne festenie egy BSG-nek! jaja délelőtt én is néztem. Nagyon jól mutat. Kíváncsi leszek rá. Most hirtelen igazából be sem ugrik hogy mi is ez. :D pedig már hallottam róla, de majd megint utána olvasok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Mintha szó esett volna régebben arról, hogy lesz egy ilyen spin-offja a BSG-nek. Meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. http://indavideo.hu/video/Battlestar_Galactica_Blood__Chrome Bazz Na így kéne festenie egy BSG-nek! Nem igazán ismerem a BSG-t, 2 részt láttam belőle összesen. Viszont a trailert látva megjött a kedvem hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Nem igazán ismerem a BSG-t, 2 részt láttam belőle összesen. Viszont a trailert látva megjött a kedvem hozzá. Nézd meg a klasszikus változatot is. '81-es. Aztán jöhet az újkori. De annak is csupán az első két évadja adja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hát ez a Jenna-Louise Coleman egy szemet gyönyörködtető tünemény, remélem színésznőként is meg fogja állni a helyét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Egy kedves lány ismerősömnek ajánlottam a Doctor Who-t, képzeljétek mivé vált?! Menthetetlenül fan lett. Azt mondta, életében sorozatban így még nem csalódott.... pozitív irányban. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Nézd meg a klasszikus változatot is. '81-es. Aztán jöhet az újkori. De annak is csupán az első két évadja adja magát. Meglepően rövid a BSG. Stargate hosszúságú sorozatra számítottam. Hát ez a Jenna-Louise Coleman egy szemet gyönyörködtető tünemény, remélem színésznőként is meg fogja állni a helyét! Indeed. Sajnos elég sokat kell várnunk a feltűnésére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Egy kedves lány ismerősömnek ajánlottam a Doctor Who-t, képzeljétek mivé vált?! Menthetetlenül fan lett. Azt mondta, életében sorozatban így még nem csalódott.... pozitív irányban. :D De durva, én is most kezdtem el az új sorozatot A régiből láttam pár részt, az annyira nem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Indeed. Sajnos elég sokat kell várnunk a feltűnésére. Nagyon jó a BSG. Sokan itt együtt izgultuk végig a végét. Nekem tetszett mind a 4. évad. DW: én már egy 7. évados trailerért is összetenném a két kezem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Az új Battlestar Galactica sorozatról valami olyasmit olvastam pár hete, hogy pénzhiány miatt kétséges, hogy elkészül. Azóta vannak fejlemények? Sajnos mostanában nincs sok időm nap mint nap figyelni az események alakulását... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Egy kedves lány ismerősömnek ajánlottam a Doctor Who-t, képzeljétek mivé vált?! Menthetetlenül fan lett. Azt mondta, életében sorozatban így még nem csalódott.... pozitív irányban. :D Én is próbáltam már pár emberrel megszerettetni a sorozatot, de eddig nem jártam sikerrel. Valaki szerint gagyi, mások nem kezdenek bele mert hosszú és van akit teljesen hidegen hagy minden olyan sorozat, ami a valóságtól elrugaszkodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Ilyen földhöz ragadt emberek mindig is lesznek... oda se neki. Eddig sikerült a két legjobb barátomat fanná tenni, a húgom is egyre jobban kedveli, és most ez a lány ismerősöm, aki szintén durva fan lett... nálam gyűlnek azért az emberek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. A Doctor Who tényleg eléggé szürreális és elvont sorozat, ami sokakat taszít, de pont ezért jó. Néha nagyon furcsa tud lenni, és van olyan, amit nem is értek meg teljesen. Más: a BSG talán az eddigi legjobb sci-fi sorozat volt, amit láttam. Remélem az újabb sorozat, ha egyáltalán kijön, nem lesz olyan silány, mint a Caprica spin-off volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. http://www.youtube.com/watch?v=ggppYfXSGdg&feature=related 6. perctől jön a lényeg. Imádom őket, egyszerre nevetségesek és félelmetesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. (szerkesztve) Szerintem bennem van a hiba, de akárhányszor próbáltam belekezdeni a BSG-be egyszerűen nem ment. A hangulata sohasem fogott meg... szóval kénytelen-kelletlen, de nálam sajnos kimaradt. Pedig próbáltam szeretni... Dei ... Szerkesztve: 2012. Március 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Dei ... A part 3 még ennél is jobb, ott a Doktor van középpontban Gondolom fölöslegesen mondtam mert láttad már az egészet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.