MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Kicsit?? Túl sokat Addigra bőven tavasz lesz, és más érdekesség ugyan mi jön? Szerkesztve: 2007. Március 7. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Az első évad legjobb része volt a legutóbbi Heroes! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Egy az egyben über lett, és a végén meg majd belevágtam a TV-be, hogy a régóta várt csatánál lett vége.... Belezd ki Peter! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Kicsit?? Túl sokat Addigra bőven tavasz lesz, és más érdekesség ugyan mi jön? Nézz más sorozat után, mondjuk Prison Break. http://www.sorozatjunkie.hu/ Itt csemegézhetsz, sok hasznos dolgot írnak a sorozatokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Addigra bőven tavasz lesz, Már tavasz van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Köszi, Obi1 Addig meg lehet nézni az eddigi részeket, de még mindig ott van a BSG utolsó 4 része is PB, ezt még a nyárig meggondolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Az első évad legjobb része volt a legutóbbi Heroes! És ez után kell várni még április végéig a folytatással Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Már tavasz van. Még nem az igazi, de alakul Még hiányoznak a zöldellő fák, stb. Szerkesztve: 2007. Március 7. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. És ez után kell várni még április végéig a folytatással Ez gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Sajnos szomorú hírem van... meghalt Szakácsi Sándor. Információim szerint Dr. House-t ő szinkronizálta (sok más mellett), ezért írtam ide, a sorozatok topicba. Nyugodjék békében. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Sajnos szomorú hírem van... meghalt Szakácsi Sándor. Információim szerint Dr. House-t ő szinkronizálta (sok más mellett), ezért írtam ide, a sorozatok topicba. Nyugodjék békében. Ne baz' meg... azt hallottam, hogy beteg, de hogy ennyire... hát ez most letaglózott Szerkesztve: 2007. Március 7. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. R.I.P. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Én is most tudtam meg a Fókuszból. Azt hittem szívbajt kapok. Ő is nagyon hiányozni fog. Rest In Peace Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Az egyik legjobb szinkronszínészünk volt. Nagyon kár érte. Nyugodjék békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Szerintem is az egyik leg volt. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Én is a junkie-n olvastam ma.Nagyon sajnálom őt, szerettem a szinkronjait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. (szerkesztve) És ha már Nőnap, akk hagy kedveskedjem férfitársaimnak, főleg azoknak akik nézik a BSG-t! Boooooom-er. 1 2 3 4 5 /Nem tudtam hova kéne linkelni.../ Szerkesztve: 2007. Március 8. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Inkább találtál volna valami nekem megfelelőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. (szerkesztve) Ezt a fiúk NE nézzék meg. Ez csak Karrde-nak szól. Csak itt csak most. /nem én vágtam össze, csak találtam.../ <--- Szerkesztve: 2007. Március 8. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Köszi, ez aranyos dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. És ha már Nőnap, akk hagy kedveskedjem férfitársaimnak, főleg azoknak akik nézik a BSG-t! Boooooom-er. 1 2 3 4 5 /Nem tudtam hova kéne linkelni.../ Hidd el nem kövezünk meg, hogy ide linkelted be őket Kisistenke tartsa meg jószokásodat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hidd el nem kövezünk meg, hogy ide linkelted be őket Kisistenke tartsa meg jószokásodat Úgy van, bár eme képeket már láttam, de sebaj, mindig jó visszaemlékezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Úgy van, bár eme képeket már láttam, de sebaj, mindig jó visszaemlékezni A fejét lecserélhetnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Áááá... ahhoz kéne egy csavarkulcs Én így sem rúgnám le magamról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Én így sem rúgnám le magamról ismerős érzés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Aki követi a Hősöket a tv2-ön, az ne felejtse el, hogy ma este 21:00-kor jön a harmadik rész. Aki mégis elfelejti, az jövő szombaton az első három rész ismétlésekor megnézheti. Jövő héten 03.15 miatt nem lesz új rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Köszi, hogy szóltál! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. (szerkesztve) Ez most a hátterem. Saját készítésű. Nem nagy szám, de most ez kell. Kicsit zsufi, de akk is tetszik. Szerkesztve: 2007. Március 8. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Köszi, hogy szóltál! Donát Szívesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Ez most a hátterem. Saját készítésű. Nem nagy szám, de most ez kell. Jó kis kép (nekem ezekből csak a Heroes meg a BSG, amit nézek), tényleg zsúfolt, de ha nem pakolod tele ikonokkal, akkor jól mutat a monitoron Nálam pár napja Baltar van kirakva, börtönben a rács mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Aki követi a Hősöket a tv2-ön, az ne felejtse el, hogy ma este 21:00-kor jön a harmadik rész. Aki mégis elfelejti... az megnézheti az ismétlést torrenten és DC-n Kudar: nagyon baba háttér. Főleg az alsó két sor tetszik nagyon (bár hiányzik Cameron Mitchell alezredes, Jonas Quinn, Vala Mal Doran és Aiden Ford hadnagy ). Mondjuk, mintha a BSG-ről is lemaradt volna Kara "Starbuck' Trace, Carl "Helo" C. Agaton és Lee "Apollo" Adama. Ugye nem baj, ha kölcsön veszem én is háttérnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.