MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Kicsit?? Túl sokat Addigra bőven tavasz lesz, és más érdekesség ugyan mi jön? Szerkesztve: 2007. Március 7. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Az első évad legjobb része volt a legutóbbi Heroes! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Egy az egyben über lett, és a végén meg majd belevágtam a TV-be, hogy a régóta várt csatánál lett vége.... Belezd ki Peter! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Kicsit?? Túl sokat Addigra bőven tavasz lesz, és más érdekesség ugyan mi jön? Nézz más sorozat után, mondjuk Prison Break. http://www.sorozatjunkie.hu/ Itt csemegézhetsz, sok hasznos dolgot írnak a sorozatokról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Addigra bőven tavasz lesz, Már tavasz van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Köszi, Obi1 Addig meg lehet nézni az eddigi részeket, de még mindig ott van a BSG utolsó 4 része is PB, ezt még a nyárig meggondolom Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Az első évad legjobb része volt a legutóbbi Heroes! És ez után kell várni még április végéig a folytatással Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Már tavasz van. Még nem az igazi, de alakul Még hiányoznak a zöldellő fák, stb. Szerkesztve: 2007. Március 7. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. És ez után kell várni még április végéig a folytatással Ez gáz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Sajnos szomorú hírem van... meghalt Szakácsi Sándor. Információim szerint Dr. House-t ő szinkronizálta (sok más mellett), ezért írtam ide, a sorozatok topicba. Nyugodjék békében. Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Sajnos szomorú hírem van... meghalt Szakácsi Sándor. Információim szerint Dr. House-t ő szinkronizálta (sok más mellett), ezért írtam ide, a sorozatok topicba. Nyugodjék békében. Ne baz' meg... azt hallottam, hogy beteg, de hogy ennyire... hát ez most letaglózott Szerkesztve: 2007. Március 7. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Én is most tudtam meg a Fókuszból. Azt hittem szívbajt kapok. Ő is nagyon hiányozni fog. Rest In Peace Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Az egyik legjobb szinkronszínészünk volt. Nagyon kár érte. Nyugodjék békében Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Szerintem is az egyik leg volt. Nyugodjék békében. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Én is a junkie-n olvastam ma.Nagyon sajnálom őt, szerettem a szinkronjait. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. (szerkesztve) És ha már Nőnap, akk hagy kedveskedjem férfitársaimnak, főleg azoknak akik nézik a BSG-t! Boooooom-er. 1 2 3 4 5 /Nem tudtam hova kéne linkelni.../ Szerkesztve: 2007. Március 8. - kudarmubat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Inkább találtál volna valami nekem megfelelőt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. (szerkesztve) Ezt a fiúk NE nézzék meg. Ez csak Karrde-nak szól. Csak itt csak most. /nem én vágtam össze, csak találtam.../ <--- Szerkesztve: 2007. Március 8. - kudarmubat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Köszi, ez aranyos dolog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. És ha már Nőnap, akk hagy kedveskedjem férfitársaimnak, főleg azoknak akik nézik a BSG-t! Boooooom-er. 1 2 3 4 5 /Nem tudtam hova kéne linkelni.../ Hidd el nem kövezünk meg, hogy ide linkelted be őket Kisistenke tartsa meg jószokásodat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hidd el nem kövezünk meg, hogy ide linkelted be őket Kisistenke tartsa meg jószokásodat Úgy van, bár eme képeket már láttam, de sebaj, mindig jó visszaemlékezni Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Úgy van, bár eme képeket már láttam, de sebaj, mindig jó visszaemlékezni A fejét lecserélhetnék. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Áááá... ahhoz kéne egy csavarkulcs Én így sem rúgnám le magamról Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Én így sem rúgnám le magamról ismerős érzés Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Aki követi a Hősöket a tv2-ön, az ne felejtse el, hogy ma este 21:00-kor jön a harmadik rész. Aki mégis elfelejti, az jövő szombaton az első három rész ismétlésekor megnézheti. Jövő héten 03.15 miatt nem lesz új rész. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Köszi, hogy szóltál! Donát Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. (szerkesztve) Ez most a hátterem. Saját készítésű. Nem nagy szám, de most ez kell. Kicsit zsufi, de akk is tetszik. Szerkesztve: 2007. Március 8. - kudarmubat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Köszi, hogy szóltál! Donát Szívesen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Ez most a hátterem. Saját készítésű. Nem nagy szám, de most ez kell. Jó kis kép (nekem ezekből csak a Heroes meg a BSG, amit nézek), tényleg zsúfolt, de ha nem pakolod tele ikonokkal, akkor jól mutat a monitoron Nálam pár napja Baltar van kirakva, börtönben a rács mögött Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Aki követi a Hősöket a tv2-ön, az ne felejtse el, hogy ma este 21:00-kor jön a harmadik rész. Aki mégis elfelejti... az megnézheti az ismétlést torrenten és DC-n Kudar: nagyon baba háttér. Főleg az alsó két sor tetszik nagyon (bár hiányzik Cameron Mitchell alezredes, Jonas Quinn, Vala Mal Doran és Aiden Ford hadnagy ). Mondjuk, mintha a BSG-ről is lemaradt volna Kara "Starbuck' Trace, Carl "Helo" C. Agaton és Lee "Apollo" Adama. Ugye nem baj, ha kölcsön veszem én is háttérnek? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.