Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Kicsit?? Túl sokat Addigra bőven tavasz lesz, és más érdekesség ugyan mi jön? Szerkesztve: 2007. Március 7.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Szerző Az első évad legjobb része volt a legutóbbi Heroes! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Egy az egyben über lett, és a végén meg majd belevágtam a TV-be, hogy a régóta várt csatánál lett vége.... Belezd ki Peter! Szerkesztve: 2008. Június 29.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Kicsit?? Túl sokat Addigra bőven tavasz lesz, és más érdekesség ugyan mi jön? Nézz más sorozat után, mondjuk Prison Break. http://www.sorozatjunkie.hu/ Itt csemegézhetsz, sok hasznos dolgot írnak a sorozatokról.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Köszi, Obi1 Addig meg lehet nézni az eddigi részeket, de még mindig ott van a BSG utolsó 4 része is PB, ezt még a nyárig meggondolom
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Az első évad legjobb része volt a legutóbbi Heroes! És ez után kell várni még április végéig a folytatással
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Már tavasz van. Még nem az igazi, de alakul Még hiányoznak a zöldellő fák, stb. Szerkesztve: 2007. Március 7.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Szerző És ez után kell várni még április végéig a folytatással Ez gáz.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Sajnos szomorú hírem van... meghalt Szakácsi Sándor. Információim szerint Dr. House-t ő szinkronizálta (sok más mellett), ezért írtam ide, a sorozatok topicba. Nyugodjék békében. Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Sajnos szomorú hírem van... meghalt Szakácsi Sándor. Információim szerint Dr. House-t ő szinkronizálta (sok más mellett), ezért írtam ide, a sorozatok topicba. Nyugodjék békében. Ne baz' meg... azt hallottam, hogy beteg, de hogy ennyire... hát ez most letaglózott Szerkesztve: 2007. Március 7.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Én is most tudtam meg a Fókuszból. Azt hittem szívbajt kapok. Ő is nagyon hiányozni fog. Rest In Peace
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Az egyik legjobb szinkronszínészünk volt. Nagyon kár érte. Nyugodjék békében
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Én is a junkie-n olvastam ma.Nagyon sajnálom őt, szerettem a szinkronjait.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve És ha már Nőnap, akk hagy kedveskedjem férfitársaimnak, főleg azoknak akik nézik a BSG-t! Boooooom-er. 1 2 3 4 5 /Nem tudtam hova kéne linkelni.../ Szerkesztve: 2007. Március 8.18 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Ezt a fiúk NE nézzék meg. Ez csak Karrde-nak szól. Csak itt csak most. /nem én vágtam össze, csak találtam.../ <--- Szerkesztve: 2007. Március 8.18 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve És ha már Nőnap, akk hagy kedveskedjem férfitársaimnak, főleg azoknak akik nézik a BSG-t! Boooooom-er. 1 2 3 4 5 /Nem tudtam hova kéne linkelni.../ Hidd el nem kövezünk meg, hogy ide linkelted be őket Kisistenke tartsa meg jószokásodat
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Hidd el nem kövezünk meg, hogy ide linkelted be őket Kisistenke tartsa meg jószokásodat Úgy van, bár eme képeket már láttam, de sebaj, mindig jó visszaemlékezni
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Úgy van, bár eme képeket már láttam, de sebaj, mindig jó visszaemlékezni A fejét lecserélhetnék.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Áááá... ahhoz kéne egy csavarkulcs Én így sem rúgnám le magamról
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Aki követi a Hősöket a tv2-ön, az ne felejtse el, hogy ma este 21:00-kor jön a harmadik rész. Aki mégis elfelejti, az jövő szombaton az első három rész ismétlésekor megnézheti. Jövő héten 03.15 miatt nem lesz új rész.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Ez most a hátterem. Saját készítésű. Nem nagy szám, de most ez kell. Kicsit zsufi, de akk is tetszik. Szerkesztve: 2007. Március 8.18 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Ez most a hátterem. Saját készítésű. Nem nagy szám, de most ez kell. Jó kis kép (nekem ezekből csak a Heroes meg a BSG, amit nézek), tényleg zsúfolt, de ha nem pakolod tele ikonokkal, akkor jól mutat a monitoron Nálam pár napja Baltar van kirakva, börtönben a rács mögött
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Aki követi a Hősöket a tv2-ön, az ne felejtse el, hogy ma este 21:00-kor jön a harmadik rész. Aki mégis elfelejti... az megnézheti az ismétlést torrenten és DC-n Kudar: nagyon baba háttér. Főleg az alsó két sor tetszik nagyon (bár hiányzik Cameron Mitchell alezredes, Jonas Quinn, Vala Mal Doran és Aiden Ford hadnagy ). Mondjuk, mintha a BSG-ről is lemaradt volna Kara "Starbuck' Trace, Carl "Helo" C. Agaton és Lee "Apollo" Adama. Ugye nem baj, ha kölcsön veszem én is háttérnek?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.