Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hogy mit akarhattak azzal hogy visszament? Pl hogy a Kensei Hiro apja. Ki tudja. Meglehet. Voltak rá utaló jelek és beszólások. Vagy itt tanulja ki Hiro a kardforgatás csínját, bínját. :)
Edit: ja és még vmi.Most olvastam ezt: Az 1671es napfogyatkozás, ami okt 11.ére esett, 43 mp-es volt, ezzel a legrövidebb teljes napfogyatkozás az elmúlt 1280 évben. - NASA. :clap:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Heroes

Én ezt értem, de ez mint Cliffhanger, hát... 3/10 és akkor jószívű voltam. Nekem legalábbis nincs az az érzésem, hogy hű basszus, mikor folytatódik. Egyébként szerintem is az apja Kensei, nézd meg az arcát a végén a lovasnak. Szóval érdekes. De ezzel a napfogyatkozással nem tudom, mit akarnak. Na mindegy, majd lesz valahogy :clap:

Donát

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Heroes

Jó kis rész volt, sok jó akcióval. A végére mindenki összejött, akiről ez a széria szólt. Persze itt már voltak túlzások, de ennyi belefér egy fantasy-ba. Sylar nagyon érdekes volt! Amikor 'meghalt' akkor mintha kiment volna belőle az összes képessége. Legalábbis a szemében peregtek a képek...nem tudom. A vége pedig érdekes volt. Nem tudom mit akartak ezzel a nemzedékekkel. Ugye arról volt szó, hogy az új széria másról fog szólni mint az első. Lehet, hogy Hiro lesz a központban, és majd ugrálni fog az időben ide-oda? Meglátjuk. A legjobb viszont az volt, amikor Ando sorolta Hiro-nak, hogy majd mit mesél róla. :P És igen, a STAR WARS volt az első helyen. :D Várjuk szeretettel 09.24.-ét.

Hozzászólás ideje:

Heroes

Marhára befejezetlennek érzem így a sztorit, hiányérzetem van. Sylarral és Peterrel mit lett? Vajon egy robbanás képes volt megölni a srácot? Na és a végén mi lett Sylar "holttestével"? Nagyon úgy tűnt, hogy lemászott a csatornába, különben meg nem először hitték azt róla, hogy halott. A képeket a szemében megnézem még egyszer este, mert gyanús a dolog. Hehe, és mi lesz, ha Sylar a jók oldalára áll, hogy elintézzék ezt az új szuperakárkit? :P

Hozzászólás ideje:
Azért érzed befejezetlennek a sztorit mert nem derült ki hogy mi lett velük? :P Hát erre való a 2. évad. Akkor lenne befejezett ha nem lenne 2. évad. Amúgy Peter tuti túlélte. Sylar-ben azért nem vagyok biztos. Bírnám ha túlélte volna, és tényleg összefognának a nagyobb gonosz ellen.

Hozzászólás ideje:

Heroes

Ennyire a szívünkhez nőtt a fickó? :P Kudarmubat, igen, talán azért érzem ezt. De jó néhány háttér dolog homályban maradt, és nem vagyok benne biztos, hogy a következő évadban lerendezik.

Hozzászólás ideje:
Holnap Lost évadzáró jee!

Remélem azt nem fogják annyira elrontani mint állítólag a Heroes-ét.

Hát nem 24 részes egy évad? Vagyis nem 23.-24. duplaepizóddal zárul?

Hozzászólás ideje:
Hát nem 24 részes egy évad? Vagyis nem 23.-24. duplaepizóddal zárul?

Nem, egy résszel rövidebb lesz ezúttal az évad, de változatlanul duplarész lesz.

Hozzászólás ideje:

Tudom hogy nem hiszitek el, de

Lost

Mikor megláttam Sheppard volt nejét terhesen, bennem egyből felcsapodótt hogy Na bazz ez már a jövő...

De ettől függetlenül ZSENIÁLIS volt, nekem ez az évadzáró tetszett eddig a legjobban.

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszett a lost befejező részei!

Nagyon nagy volt!

Egyébként a zenéjére lenne egy észrevételem. Michael Giacchino kölcsönvett egy picit John Williams Amistadjából. Dry your tears, Afrika (ez Cinque témája is a filmben)első hat hangja a lost utolsó 3 részében is többször feltűnik.

Konkrétan akkor is hallhaló, mikor Russeau a lánya arcát simogatja.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nahát ez a LOST évadzáró mindent ütött!

Bennem egy pillanatra, akaratlanul felötlött, hogy ez a jövő. Aztán a végén már tudtam, amikor a sötétségbe érkezett meg az autó. Nem hittem volna, hogy lesz még benne spiritusz. De az, hogy Jack ennyira gallyra ment, oka kell legyen. Oriási az ugrás a telefonhívás és a látott jövőkép között. Charlie-nál majdnem elsírtam magam :D

Hozzászólás ideje:

Bakker jövő héten nem lesz Atlantis...akkor mi a frászt fogok nézni?

Se Deadwood, se Smallville, Heroes, Prison Break, Boondocks, SG1, SGA, BSG...Marha jó. :):P

Hozzászólás ideje:
És még a 10. évadot sem kezdik el az SG-1-ból (vagy a harmadikat az SGA-ból), majd csak azután, hogy befejezték az ismétlést.

Neee az egy örökkévalóság még...

Obi1: ki tudja lehet h megnézem az első évadot, és ha bejön, akk a többit is. Arányrontást érzek... :)

Hozzászólás ideje:
Obi1: ki tudja lehet h megnézem az első évadot, és ha bejön, akk a többit is. Arányrontást érzek... :)

Nekem megvan az első évad dvd-n(és remélhetőleg ősszel a 2. is), ha kell kölcsön adom.A 3. évad pedig a gépen csücsül.

Egyébként csak a harmadik évadra fog igazán kibontakozni a sorozat, az első évad még csak a túlélésről, és magukról a túlélőkről szól.

Hozzászólás ideje:

Nos, talán megvan az utolsó infó a BSG negyedik évadjáról. Azt ugyebár tudtuk, hogy januártól indul, de eddig csak 14 részről volt szó. Mostanra ez a szám 22-re változott és mint kiderült az utolsó évad lesz, tehát lezárásra kerül a sorozat :)

Hozzászólás ideje:

Jó döntést hoztak a sci-finél. Már eddig is kár volt húzni. De remélem, az írók összeszedik magukat és kihoznak valami értelmeset. Ráadásul, így örülhetek, mert ha a BSG kiszáll, a sci-finek egy franchise marad meg, a Stargate Atlantis, így annak nő az esélye az 5. évadra :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.