Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szép! Nagyon megérdemelte. Egyszerűen fantasztikus volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A második a speeder lett, amivel szintén voltak jó jelenetek, és hát ott volt a "like a Bantha"..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Következzen a legjobb űrjármű! Vannak nagyágyúk! N1 –es vadász X-szárnyú Utasszállító csillaghajó Slave-I TIE/sa bombázó Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A Hot-Road N1-re tettem a voksom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A díjat nyerte: N1-es VADÁSZ 16 (48%) A szavazólap mindennél beszédesebb. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Na én is megjöttem. Valamiért annyira azt hittem, 8-kor kezdünk... De sebaj, a legérdekesebb kategóriák még csak most jönnek! Egyértelmű, hogy az N1-nek kell nyernie. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Éppen most , Pildi írta: Egyértelmű, hogy az N1-nek kell nyernie. Na azért nem sokon múlt Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Éppen most , Pildi írta: Na én is megjöttem. Valamiért annyira azt hittem, 8-kor kezdünk... 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: 8-ig csak betérnek egy páran. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Nagyon szoros volt, de inkább a végére. Az N1 mindig első volt, a Slave pedig kapaszkodott. Utóbbi ikonikus hajó, talán kicsit meglepetés is, hogy az N1-es nyert. Kíváncsi leszek majd a Mandi harmadik évadban is behúzza-e. Venator nem lesz benne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szorosabb lett a végére, mint ahogy hittem. Szinte magabiztosan állítottam, hogy itt az N-1 nyerni fog. Nos, nyert is, de Boba hajója ezek szerint jött fel, mint a talajvíz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Utóbbi ikonikus hajó, talán kicsit meglepetés is, hogy az N1-es nyert. Nálam azért volt az N1 nyerő, mert igazi meglepetés volt, és mert ilyen hajót már régen nem láttunk. A Slave1 feltűnt már a Mandalorianben is, neki az volt a debütálás az új érában. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Én azt hittem, a Slave-1 fog nyerni. Mégis csak Book of Boba Fett... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Most pedig következzék egy új kategória, a legjobb bűnszervezet! Fett gotrája Kintan Striders Banda (Nikto motorosbanda) Pyke Szindikátus Hutt Klán Az Éjjeli Szél Rendje A Modok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 4 perccel korábban, Pildi írta: Nálam azért volt az N1 nyerő, mert igazi meglepetés volt, és mert ilyen hajót már régen nem láttunk. Az ep9-ben láttunk N1-et. Igaz, ha rosszkor pislantasz, lemaradsz róluk. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerintem azt illeti az első helyezés, amelyik a végén a történetben is nyerő volt: Fett gotrája. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Az ep9-ben láttunk N1-et. Igaz, ha rosszkor pislantasz, lemaradsz róluk. Azért itt más minőségben és jelentőségben volt jelen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Vajon ki nyeri a legjobb bűnszervezetet? Fett? Vagy Fett? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. The winner is.... PYKE SZINDIKÁTUS 17 szavazat (52%) A pyke-ok visszavágtak a Fett gotrának. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Fun fact: még a Modok is kaptak egy szavazatot! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Fett gotrátjára szavaztam, de szerintem a Pyke Szindikátus is megérdemelte. Méltó ellenfelei voltak Fett-nek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Lehet, hogy a szavazók sok fűszert szívtak amit honnan is szereztek be? Nem folytatom. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. I can't believe it! 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Most jöjjön egy izgalmas felhozatallal rendelkező kategória: Legjobb idegen karakter! Kaba Baiz Taanti Ahsoka Tano Krrsantan Az Ikrek Cad Bane Garsa Fwip Dokk Strassi Garfalaquox Pyke nagyfőnök Grogu Buckalakó törzsfőnök Buckalakó harcos amazon Buckalakó gyermek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Az ikrekre böktem, aztán esett leg, hogy Garsára kellett volna. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Én bizony a Pyke-okra szavaztam. Azzal, hogy összeugrasztották Fettet azzal a motoros bandával, megugrották a szememben a szükséges sz@rkeverő szintet ahhoz, hogy megkapják a szavazatom. Nice. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Itt vagy Bane-re vagy Krrrstanra szavaztam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A nyertesünk pedig: KRRSANTAN 12 szavazat (36%) A gladiátor vuki jött, látott és győzött! Olyan rutinos sikerkovácsokat utasított magamögé, mint Ahsoka Tano, Grogu vagy Cad Bane. Ez utóbbit egyébként egy szavazattal előzte meg! 2 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Ody Mandrell,
Szavazólap
Ajánlotta: Ody Mandrell
4 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.