zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Az Agent of the Empire olvasható magában? Valaki tudna letöltési linket adni a Crimson Empire I, illetve II-höz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Az Agent of the Empire olvasható magában? Valaki tudna letöltési linket adni a Crimson Empire I, illetve II-höz? FilesTube-n könnyedén megtalálod az ilyesmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. A Crimson I-II lefordításán régóta gondolkozok, lehet, hogy ideje előtérbe helyeznem ezt a munkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. (szerkesztve) A Crimson Empire-t a Hálózsák csapata fordította le Vérvörös Birodalom I: http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1327&Itemid=2 Vérvörös Birodalom II: http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1335&Itemid=2 Fevadászok: Kenix Kil: http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1334&Itemid=2 ez a kis füzet pedig a CE főhőséről szól a két rész közötti időben Az Agent of the Empire szerintem jól érthető magában is, talán a Köztársaság sorozatból a Stark Hyperspace War című fejezetet tudom előzménynek ajánlani http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Republic:_The_Stark_Hyperspace_War Szerkesztve: 2012. Július 24. - Rincewind Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Mivel a Crimson Empire erősen kötődik a Dark Empire-höz, már el is ment a kedvem tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Mivel a Crimson Empire erősen kötődik a Dark Empire-höz, már el is ment a kedvem tőle. Miért, a Dark Empire ilyen sz@r? Elolvastam A Crimson Empire I #01-et. Nem volt rossz. Amúgy most nézem, az EUCantina oldalán az értékeléseket. Egy nagy bajom van vele, hogy a Dawn Of The Jedit eléggé lehúzzák. Azt hiszem két számra négyest, háromra meg hármast adtak. Szerintem egy képregényt nem jó számonként értékelni, mert egy sztori alkot egy egészet. Tehát a Force Storm számait nem külön, hanem egyben kéne értékelni. Ebből is látszik, hogy mások vagyunk, mint az amerikaiak. Nekem minden szám nagyon tetszett, jöhet a folytatás. És még a legkritikusabbaknak is folytatniuk kell az olvasást, mert a Prisoner Of Bogan már nyolc részes lesz, tehát a sztori is összetettebb lesz Tényleg, aki olvasta mondjon egy kis véleményt, mert kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. A Dark Empire hasábjain tér vissza egy rövid időre Palpatine. Én sem szeretem ezt a sztorit, tipikus példája annak, hogy az EU néhol eléggé elmegy a túlzások irányába. Ami miatt pedig sokan nem szeretik a filmeken túli történeteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. (szerkesztve) Miért, a Dark Empire ilyen sz@r? Elolvastam A Crimson Empire I #01-et. Nem volt rossz. Amúgy most nézem, az EUCantina oldalán az értékeléseket. Egy nagy bajom van vele, hogy a Dawn Of The Jedit eléggé lehúzzák. Azt hiszem két számra négyest, háromra meg hármast adtak. Szerintem egy képregényt nem jó számonként értékelni, mert egy sztori alkot egy egészet. Tehát a Force Storm számait nem külön, hanem egyben kéne értékelni. Ebből is látszik, hogy mások vagyunk, mint az amerikaiak. Nekem minden szám nagyon tetszett, jöhet a folytatás. És még a legkritikusabbaknak is folytatniuk kell az olvasást, mert a Prisoner Of Bogan már nyolc részes lesz, tehát a sztori is összetettebb lesz Tényleg, aki olvasta mondjon egy kis véleményt, mert kíváncsi vagyok. A Dark Empire szerintem egy nagyon erőltetett béna történet. Palpatine lelke klóntettekben él tovább. Ha elpusztítanak egy klón tovább költözik egy másik klónba. A Dawn of the Jedi esetében sokan már az első sztoritól, a Force Storm-tól egy nagyon nagy kaliberű történetet vártak, nem számítottak arra, hogy ez csak egy felvezető lesz. Valószínűleg e miatt egy idő után csökkent az érdeklődés. De ettől függetlenül eladásokban jól teljesített, ha már ilyen hamar belementek a folytatásba. Például a The Old Republic úgy tűnik nem folytatódik. Szerkesztve: 2012. Július 24. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. A Dark Empire szerintem egy nagyon erőltetett béna történet. Palpatine lelke klóntettekben él tovább. Ha elpusztítanak egy klón tovább költözik egy másik klónba. A Dawn of the Jedi esetében sokan már az első sztoritól, a Force Storm-tól egy nagyon nagy kaliberű történetet vártak, nem számítottak arra, hogy ez csak egy felvezető lesz. Valószínűleg e miatt egy idő után csökkent az érdeklődés. De ettől függetlenül eladásokban jól teljesített, ha már ilyen hamar belementek a folytatásba. Például a The Old Republic úgy tűnik nem folytatódik. Aha, hát ez a történet körülbelül úgy hangzik, mint a Darth Vader Kesztyűje folytatása Én nem számítottam a DOTJ-nél nagy durranásra, ezért tetszett. Mint a Revannál. Hatalmas regényt vártak Karpyshyntől, sokaknál csalódás lett a vége Amúgy a Force Storm végén... Bogan Rabja azt mondja, hogy "Végre, elkezdődött." Tehát ez még csak a kezdet. Sajnos a TOR nem folytatódik, ahogy a Blood Ties sem. Ja, és az Escape az utolsó Knight Errant Pedig nekem Kerra szimpatikusabb, mint Zayne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Sajnos a TOR nem folytatódik, ahogy a Blood Ties sem. Ja, és az Escape az utolsó Knight Errant Pedig nekem Kerra szimpatikusabb, mint Zayne. És ezek a történetek azért le lettek zárva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. És ezek a történetek azért le lettek zárva? Igen. Már kiírtam hírbe a Jedi Renden, de még nem engedélyezte senki. Mindegy, addig angolul ide bemásolom. Star Wars — ongoing [this is the new series by Brian Wood announced prior to SDCC that features the Original Trilogy heroes in new adventures and is due to begin next year] Star Wars: Agent of the Empire — 5 to 8 issues a year [second 5-issue story arc, Hard Targets, is due to begin in October] Star Wars: Dark Times — 5 issues a year [awaiting confirmation of sixth story arc] Star Wars: Dawn of the Jedi — 5 to 8 issues a year [first arc, Force Storm, has concluded; second arc, Prisoner of Bogan, announced at SDCC] Star Wars: Knight Errant — ending after current arc [current story arc, Escape, due to conclude in October] Star Wars: Blood Ties — ending after current arc [current story arc, Boba Fett is Dead, due to conclude this month] Star Wars: The Old Republic — ended for now [last story arc was The Lost Suns] Star Wars: Darth Vader — 5 issues a year [second story arc, Darth Vader and the Ghost Prison, due to conclude September - can now expect third arc next year] Star Wars: Lost Tribe of the Sith — ending after current arc [first, and would now appear to be only story arc, Spirals, begins 5-issue run in August] Star Wars: To Be Announced 1 — ongoing Star Wars: To Be Announced 2 — 8 issues swbooks.co.uk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Nocsak, a Knight Errant ilyen hamar befejeződik? Kíváncsi vagyok az okokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. A LTOTS-nél gondoltam, hogy így lesz, hissóz ez csak egy kiegészítés szerű képregény. A KE befejezése nagyon meglepett, ahogy a AOTE IE folytatása is. Ilyen népszerű ez az új sorozat? A TORt sajnálom, nekem a Threat Of Peace kifejezetten tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. A Jedik Hajnala - Erővihar #01 lefordítva és beírva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Remek hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. AZ EUC szerkesztőj e 4,5-re értékelte a Death Sentence első számát. Pedig ő nagyon szigorú, ha képregényekről van szó. Ilyen jó lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Crimson Empire I Nagyon jó kis történettel állt elő ez a sztori. Főszerepben Kir Kanos, az Uralkodó volt testőre. Az első rész alcíme lehetett volna Bosszúhadjárat is Kár, hogy volt szó a Dark Empire beli klón-Palpatineról A rajzok szépek, csak Luke, és a Császár nem tetszett. Jöhet a folytatás! 5/4,5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Ez biztató, lehet, hogy el is olvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megjelent a Darth Maul és a Boba Fett Darth Maul - Death Sentence #1: http://mycomicpost.com/?p=65387 Blood Ties - Boba Fett is Dead #4: http://mycomicpost.com/?p=65426 Boba Fett: nem volt rossz képregény, habár kicsit sablonos volt a sztori, valaki majdnem megöli Fettet, aki ezért levadássza mind, de azért voltak benne nagyon jó részek, amikor kinyílik az ember szeme, és elnyom halkan egy hú-t. A befejezés nem volt rossz, bár sajnálom, hogy nem fojtatják a sorozatot. Így nem az a Blood Ties lett, amit beharangoztak. Úgy volt, hogy különböző emberek kapcsolatát mutatják be, de így nagyon Boba Fett centrikus lett. Már a Boba Fett is Dead kezdeténél is furcsáltam, hogy miért megint Fett? Ami nem baj, mert érdekel Boba és Connor története, még jöhetne is belőle, de a Blood Ties alatt megnéztem volna még mást is. Darth Maul: Szép rajzolás, egyelőre a sztori sem rossz, meglátjuk mit hoznak ki belőle. Darth Maul az egyik kedvenc Sithem, de én nem örültem neki, mikor visszahozták. Most arra várok, hogy jól hozzák ki magukat, úgyhogy eleve kritikusan állok hozzá ehez az anyaghoz is. Kárpáztassanak el Jövő héten nem lesz új kiadás, viszont azután jön a Lost Tribe of the Sith - Spiral #1 és a Kniht Errant - Escape #3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Lehet, hogy idén 2 SW képregény is megjelenhet nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. A kettő közül valamelyik kerül bolti forgalomba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Sajnos nem valószínű. Az első biztos, hogy csak náluk kapható lesz. A második kérdéses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Kettő? Azt hittem, csak egy. Két darab The Old Republic, vagy egy The Old Republic és egy Darth Vader And The Lost Command? Szerintem az utóbbi lenne kifizetődőbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Crimson Empire II - Council Of Blood Sokkal gyengébb volt, mint az első könyv. Ezek a zanibarok nagyon eg yundorító népség Nem volt rossz, de olyan jó se. 5/3,5 A folytatás úgy tudom, mindkét résznél jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Én szeretem a zanibarokat, érdekesen néznek ki. Kár hogy csak ebben a képregényben tűnnek fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Én is, csak nagyon csúnyák Proggából pár hétig elélhettek Death Sentence #01 Nagyon jó volt! Nem vártam ilyen kezdést. Jöhet a folytatás. Csak egy bajom van. A Jedik a Klónháborúk alatt állandóan azon panaszkodnak, hogy alig vannak, és az összes Jedi szét van szóródva a galaxisban. Erre a háború közepén, bemegy a Tanácsterembe két jedi és egy padawan, és ki fogadja őket? A Tanács összes tagja Ezt leszámítva nagyon jó volt. Mintha egy TCW epizód kockái peregtek volna a szemem előtt. Nagyon várom az ötödik évadot Most kivételesen értékelek, hogy lássátok, mennyire jó is ez 5/4,5 (Ody, ezt neked is ajánlom, tényleg olyan, mintha egy TCW rész lenne ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Képregény megjelenések idén: Augusztus 8. - Lost tribe Of The Sith: Spiral #01 - Knight Errant: Escape #03 Augusztus 29. - Death Sentence #02 - Darth Vader And The Ghost prison #04 Szeptember 12. - Lost Tribe Of The Sith: Spiral #02 - Knight Erant: Escape #04 Szeptember 19. - Darth Vader And The Ghost Prison #05 Szeptember 26 - Death Sentence #03 Október 10. - Knight Errant Escape #05 - Lost tRibe Of The Sith Spiral #03 Október 17. - Death Sentence #04 - Agent Of The Empire: Hard Targets #01 Nem úgy volt, hogy The Sith Hunters augusztusban kezdődik? Vagy az nem a DHC-nál jelenik meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. The Sith Hunters augustus 29-re van kiírva http://www.darkhorse.com/Books/19-780/Star-Wars-The-Clone-Wars-The-Sith-Hunters-TPB Van itt egy kis előzetes is, de erre nekünk űrkalózoknak még várni kell, ezeket sokkal tovább szokták szkenelni, mint a havi megjelenésűeket. Még az Enemy Within nincs is fent a neten, pedig bőven régen kijött már. (zillo küldtem mailt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Én ezt annyira nem várom, a rajzok nem tetszenek Ez is TPB lesz, ugye? Azt lehet tudni, hogy hány oldalas? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Ezek kb 70-80 oldalasok szoktak lenni. Az első három kötetet itthon kiadta az Egmont kiadó. Titkos Küldetés, Rázós Verseny, Taloraan Széllovasai. Sajnos egyiknek sem túl szép a rajzolása, de vannak egész jó sztorik is közöttük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.