Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Ez nagy kuriózum Bomarr. Bár Lucas elmondása szerint erdetileg szőrösnek tervezte jabbát, mint amilyen Csubi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Ez nagy kuriózum Bomarr. Bár Lucas elmondása szerint erdetileg szőrösnek tervezte jabbát, mint amilyen Csubi... Végülis elég nagy bajsza van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Végülis elég nagy bajsza van Jobban megnézve, talán még szőrös is. Csak nem túl rémisztő... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Elég fura elsőre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Annak örömére, hogy sikerült a gépemen tudnom az összes eddig megjelent SW képregényt... Arra a 7 gigás fájlra gondolsz amit korábban már belinkeltél? Mert az koránt sem teljes. :wink: De ha nem csak azt töltötted le, akkor kíváncsi vagyok, hogy te megtaláldad-e a neten a következőket: - DECADE OF DARK HORSE #2 CRUMB FOR HIRE - ROTJ Special Edition - ezen kívűl van még néhány képregény amik csak újságokban jelentek meg részenként, ezeket nagyrészt újranyomták és megvannak, de van néhány ami nincs a neten, most nem tudom hol a listájuk de majd megkeresem... - és van vmi olasz, hasbro által kiadott comic is amivel én még nem találkoztam A Marveles képregényekbe én is elkezdtem mélyebben beleásni magamat mostanában, és kellemesen csalódtam. A történetek nem is olyan primitívek mint gondoltam, és rajzban is sok simán veri a Dark Horse-os kiadványokat. Például az alap Marvel sorozat 96-os számában a Lumiyas harc nagyon jól van megrajzolva ( szerintem ). Lumiya benne is lesz a 2006-os EU könyvekben. Sokan szidják a merveles képregények megrajzolását, és a Republicot hozzák fel példának, hogy az milyen jó. Csak éppen Jan Duursema, aki most olyan szép Aaylát rajzol, marveles Star Wars képregényt is rajzolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Arra a 7 gigás fájlra gondolsz amit korábban már belinkeltél? Mert az koránt sem teljes. :wink: Nem, természetesen nemcsak arra gondoltam, mert azt már rég letöltöttem. -Viszont megfogtál, mert valóban nincs meg a ROTJ Special Edition-ja... ez mondjuk fel is tünt és keresgéltem is egy darabig - Ha az újságos cucc alatt azokra a régi három-kockás fekete/fehér részekre gondolsz, akkor azok megvannak. -Az olasz Hasbro-s nincs meg de igy leirva nem is igazán keltette fel az érdeklődésemet Bár a teljesség kedvéért azért jól jönne. -DECADE OF DARK HORSE #2 CRUMB FOR HIRE... ez micsoda? Pedig már kezdtem beleélni magam, hogy megvan az összes. Nem tudod, hogy honnan lehet ezeket beszerezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Arra a 7 gigás fájlra gondolsz amit korábban már belinkeltél? Mert az koránt sem teljes. :wink: Nem, természetesen nemcsak arra gondoltam, mert azt már rég letöltöttem. -Viszont megfogtál, mert valóban nincs meg a ROTJ Special Edition-ja... ez mondjuk fel is tünt és keresgéltem is egy darabig - Ha az újságos cucc alatt azokra a régi három-kockás fekete/fehér részekre gondolsz, akkor azok megvannak. -Az olasz Hasbro-s nincs meg de igy leirva nem is igazán keltette fel az érdeklődésemet Bár a teljesség kedvéért azért jól jönne. -DECADE OF DARK HORSE #2 CRUMB FOR HIRE... ez micsoda? Pedig már kezdtem beleélni magam, hogy megvan az összes. Nem tudod, hogy honnan lehet ezeket beszerezni? Itt a TELJES listája azoknak a képregényeknek, amiket én nem tudtam megszerezni sehonnan ( nem találtam a neten ): - DECADE OF DARK HORSE #2 CRUMB FOR HIRE - Ez egy DH-s extra füzet, amiben van egy Hanról szóló történet is. Meglepő, hogy spanyolul fenn van a neten, angolul viszont már évek óta keresem, és semmi eredmény. - Artoo's Day Out - A Star Wars Galaxy 1. számában jelent meg, de a Kalarba Adventures TPB-ben is újranyomták ( egyiket se taláálni a neten ) - The Mixed-Up Droid - Valami miniképregény, amihez még kazettát is adtak... - Bungo n' Rusti - Az egyik régi D6-os szerepjátékkönyvben volt egy képregény ezzel a címmel, később fanképregényként folytatták. - Clone Wars Adventure 3, 4 - A rajzfilm stílusában készült képregény, csak az első két része van meg. - Star Wars Kids magazin: X-WING MARKS THE SPOT, IMPERIAL SPY, THE REBEL THIEF, THE GAMBLER'S QUEST - 4 gyerekeknek szóló történtet, volt egy ötödik is, de azt a Star Wars Tales újranyomta. - Return of the Jedi Special Edition - sokkoló, hogy ezt senki nem scannelte még be - A régi 3 kockás feketefehér Los Angeles Times-ban megjelentek közül a 2. sorozat hiányzik, a CONSTANCIA AFFAIR - A TOS-on van 3 online flashképregény, amik a Mara Jade 0, Crimson Empire 0 és Prelude to Rebellion 0 címet viselik. Megnézni ugyan meg tudom őket, de lementeni nem. Valakinek sikerült? - A Hyperspacen lévő új képregények - Reversal of Fortune, EVASIVE ACTION, A HUNTER'S FATE: GREEDO'S TALE ( lehet, hogy van más is ott ) + A LEGO-s képregények közül nem biztos, hogy mind megvan, az újabbakat nem követtem figyelemmel, úgyhogy lehet, hogy azokban is voltak. Valakinek van róla listája, hogy milyen képregények voltak a LEGO-kal? Ezek közül van amelyik neked megvan? Az L.A.-ból a második sorozat? ( Nem tudom, hogy hogyan lehet ezeket beszerezni... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Modi: Sajna ezek nekem sincsenek meg. A különbség az, hogy én ezidáig nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 20. Bomarr! Úgy hallottam dolgozol egy érdekes íráson. Mikor várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Bomarr! Úgy hallottam dolgozol egy érdekes íráson. Mikor várható? Valóban Annyira ráéreztem a képregények izére, hogy gondoltam irok a magam kontár módján egy kis összefoglalót róluk, persze szigoruan a teljesség igénye nélkül... most nagyon elvagyok havazva átvitt és szó-szoros értelemben is, ugyhogy egyelőre nem mernék időpontot mondani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. No kikerült a DVDextrára a cikkem a képregényekről: Cikk Persze talán nem én vagyok a témában a legszakavatottabb (erről jut eszembe: mint látható Modi e fórumon megosztott érdekességeit is beleépitettem; ennek ellenére a végéről lemaradt a köszönet nyilvánitás, pedig külön megkértem rá a szerkesztőt; Edit: Menetközben pótolták ).Kiváncsian várom a cikkel kapcsolatos véleményeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. No kikerült a DVDextrára a cikkem a képregényekről: Cikk Persze talán nem én vagyok a témában a legszakavatottabb (erről jut eszembe: mint látható Modi e fórumon megosztott érdekességeit is beleépitettem; ennek ellenére a végéről lemaradt a köszönet nyilvánitás, pedig külön megkértem rá a szerkesztőt :x ).Kiváncsian várom a cikkel kapcsolatos véleményeket. Én, mint totálisan tudatlan ember a SW képregények terén, nagyon élvezetes és informatív cikknek találom. Köszi, és persze gratula hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Wow... anno rendszeresen töltögettem Tiburtól a képregényeket, de a vinyóm bekrepálásának köszönhetően 90%-ban elvesztek De ez az írás rádöbbentett, hogy nagyon-nagyon-nagyon kevés volt meg nekem. Nagyon jó írás Bomarr, egész kedvet kaptam a képregényekhez, és az EU-hoz (amit kezdtem már megutálni...). Talán újra ráállok az EU-zásra. Gratula Bomarr, nagyon jó! :41: Várom az úúj generációs képregényekről szóló irományt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. yodamester, Dzséjt: Köszönöm a dicsérő szavakat. Jól esik Az irás folytatása, ha minden igaz jövő héten felkerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Gratulálok Bomarr! Szép munka, ráadásul én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már a második részt is olvashattam. Méltó folytatása lesz az elsőnek. Kíváncsi vagyok Modi mit szól majd hozzá. :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Hát ez nagyon komoly összeállítás. :41: Lehet, hogy nem te vagy a legszakavatottabb a témában, de nagyon szépen összehoztad a dolgot. Amúgy a képregény.net-en ott vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Gratulálok Bomarr! Nagyon korrekt írás lett, néhány apróságot azért hozzátennék/kijavítanék, de csak azért mert nem tudom megállni, hogy belene kössek: - Lucas Had Abbadon-nak akarta nevezni a Coruscantot ( az Imperial Center elnevezést nemhinném hogy használta ), és Steve Sansweet vette rá, hogy a Baljósban ne ezt használja, hanem az EU-s elnevezést ( vagyis Coruscantot ). - Az X-wing sorozat nem egészen átvette a karaktereket a könyvekből, ugyanis a képregényeket előbb kezdték el kiadni mint a könyvsorozatot .Az író ( ugyanaz írta a könyveket és a képregényeket) csak folytatta a saját karaktereinek az írását. A sorozatot egyébként hosszabra tervezték, és elég hirtelen fejezték be egy csomó elvarratlan szállal. - A TOTJ idején a hiperugrás semmivel sem volt veszélyesebb mint a filmekben, csak az 5000 évvel előbb játszódó képregényben épp új hiperűr utakat készültek felfedezni. Nem lehet csak úgy hiperűrbe ugrani, és ott ezt tették. Egyébként KJA és Tom Veitch magától Lucastól kaptak eligazítást a Sithek történelmével kapcsolatban a TOTJ-hoz. - A Dark Empire ugyancsak Lucas sok ötletét átvette amit az ep7-9re tervezett. Másrészt ha nincs a Birodalom örökösei ( a könyvváltozat ) akkor az egész 107 részes Marvel sorozat most nem lenne canon, ugyanis a Dark Empire-t közvetlenül a ROTJ után akarták kezdeni történetileg (amivel kiütötték volna a Marvelt), de így ellentmondtak volna a készülő könyvnek is, Zahn viszont nem volt hajlandó átírni a félkész művét, így a DE-t tették arrébb. Kíváncsian várom a 2. részt! ( Írsz benne arról, hogy miért nem jelentek meg képregények (1 kivételével) az NJO korszakában? Az megint egy érdekes történet. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Modi: Sok helyen röviditettem vagy egyszerüsitettem a közérthetőség kedvéért. Az általad emlitett hyper-ugrásnál ugyanugy (ahol végülis igaz, hisz más korokban nem használták a hypertér-ugrás ezen veszélyes módját, ilyen általánosan), mint mondjuk Coruscant "létrejötténél". Viszont azt nem tudtam, hogy az X-wing képregények előbb voltak a regényeknél. Érdekes módon az egyik rajongói oldalon az ellenkezőjét találtam, de akkor ott tévedtek. Köszi a kiigazitást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Hát ez nagyon komoly összeállítás. :41: Lehet, hogy nem te vagy a legszakavatottabb a témában, de nagyon szépen összehoztad a dolgot. Amúgy a képregény.net-en ott vagy? Szoktam olvasgatni, de a fórumba nem nagyon irok Edit: Most látom, hogy a fórumon reklámoztad az irásom. Köszi :57: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Ez a minimum. Ha béna írás lenne, nem reklámoznám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Remek írás Bomarr!Bár max 1-2 képregényem van már, kedvet kaptam hozzá hogy elolvassom őket.Meg a gépen lévőket is. :41: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Egy hamarosan kiadásra kerülő mangában többek között Jar Jar is főszerephez jut. Épp itt volt az ideje (bár már korábban is volt erre példa, de azóta jó ideje nem jelenet meg vele kapcsolatban semmi) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 24. :shock: Jar Jar rulezzzz. Ezt a cuccot megszerzem, pedig nem vagyok nagy képregény fan! JJ miatt megéri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Én csak amiatt nem szerezném be mert gyengepontom a manga, egyszóval nem szeretem.Nagyon aránytalanok a rajzok szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 26. "Star Wars Manga Japánban 2005-12-24 Még idén a Tokyopop gondozásában megjelenik Japánban egy Star Wars-manga antológia, melynek különálló történetei a japán mangák egyedi nyelvén mesélnek a messzi, messzi galaxisról. A más-más művészek által alkotott történetek mindegyike az úgynevezett ´´Infinities´´ kategóriába sorolható, azaz nehéz lenne őket beilleszteni a Star Wars-saga kronológiájába, ám a beharangozó szerint karakterábrázolás, kidolgozottság és akció tekintetében is sokat várhatunk tőlük. Az alkotások palettája igen változatos. Brian Ueda például kiragadta azt a pillanatot a Star Wars-galaxis történetéből, amikor Darth Vader A Jedi visszatér végén az Uralkodó ellen fordul, és alkotásában a fekete páncélt viselő bukott Jedi gondolataiban mélyed el. Shin-Ichi Hiromoto története, a Vader és Tao korábban, nem sokkal a yavini csata után játszódik; Vader nagyúr az első Halálcsillagot elpusztító lázadó kilétét kutatja, miközben titokban saját tanítványt nevel. Egy másik történetben C-3PO kénytelen megismerni a szörnyű igazságot, hogy az ő alkotója nem más, mint a Sith nagyúr. Ám Grievous tábornok, a klónháború, sőt, Jar Jar Binks sem marad ki a történetekből. A kiadványban a hagyományosan fekete-fehér rajzolású mangák mellett színes illusztrációk is helyet kapnak. A történetekből és a képekből ízelítőt kaphattok a starwars.com-on: http://www.starwars.com/eu/lit/comics/news...ws20051222.html Plokoom" forrás: www.starwars.hu természetesen Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Volt szó róla lentebb, és engem a Jar Jar cucc még mindig nagyon érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Jé, tényleg. Bocsánat. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Sikerült rábukkannom a CONSTANCIA AFFAIR című Los Angeles Times-ban megjelent képregényre (ez volt az egyetlen LA-s képregény ami eddig nem volt meg, és amit a Hyperspacen sem nyomtak újra) Ha Bomarrnak vagy valaki másnak kell adok hozzá linket. Április 1-ig van ingyenes Hyperspace, de nem tudtam rászánni magam, hogy a több száz külön képből álló HS-es képregényeket lementsem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szerintem nyugodtan jöhet ide a link. Igy előre is nagy nagy köszi érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Én is szívesen venném, bár nem tom lesz-e rá időm, de ha lesz, leszedem őket mindenképp Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.