Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mikorra várható Bomarr írásának 2. része az SW comicok történetéről?

A Dark Horse pár napja bejelentette a legújabb sorozatát, amit John Ostrander ír és Jan Duursema rajzol ( a fan kedvenc páros, ők csinálták a Republic sorozat javát ).

Már a Celebration 3 óta tudni lehetett, hogy a Legacy Erában fog játszódni, de a bejelentés mégis nagy meglapetésként érte a rajongókat.

A történet 140 évvel a filmek után játszódik, és hát...

... ha eddig se szeretted az EU-t akkor ezt ne nézd meg:

legacyzeroad.jpg

Ne üss!

Szerkesztve: - Modi

Hozzászólás ideje:

All New Sith Order! - Persze...

All New Empire! - Hogyne...

All New Skywalker! - Naná...

szuuuuszááááááááááááááá...

Kíváncsi vagyok, milyen hiperszupermegrombolók, hiperszupermegaerős Sithek, és hiperszupermegafura történettel állnak elő.

Hozzászólás ideje:

Ody jól beszél. Tulajdonképpen az irás második fele már akkor kész volt, amikor az elsőt felrakták, ám úgy terveztem, hogy még szépitgetem csinositgatom a második felvonást. Ám annyi minden összejött, hogy végül se időm se kedvem nem volt belefogni, ugyhogy végül az irás a régi formájában kerül fel. Nem lesz egy kikezdhetetlen, enciklopédikus jellegű összefoglaló, de azért remélem a célnak meg fog felelni :hmm:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

No kikerült a DVDextrára a képregényes összeállitás második fele is. Már decemberben kész volt az anyag, de úgy tünik a szerkesztők most látták elérkezettnek a pillanatot ahhoz, hogy kitegyék :lol: Biztos vannak kikezdhető pontjai... eredetileg még akartam javitgatni rajta meg bővitgetni egy kicsit, de aztán jött a vizsgaidőszak és úgy hagytam. Remélem azért élvezhető :) Itt a link:

SW képregények II.

Hozzászólás ideje:

Remek írás, gratulálok, rengeteget tudsz a képregényekről (egy képregényekről semmit sem tudó emberkének ez igazi csemege) :D

Luke és Mara házassága tudtommal nem képregény kitaláció, mert Zahn könyvében, A jövő látomásának végén szerepel, hogy összeházasodnak, a képregény esetleg innen vette át (csak feltételezem, de talán a regény előbb volt).

Aayla Secura képregény szereplő volt eredetileg? Nekem új infó volt ez is (Vos mesterről már volt szó a Napló topikban) :D

A Star Wars Visionaries kiadványra igazán kíváncsi lennék, de jó kis terv a Knights of the Old Republic és a Rebellion is.

Hozzászólás ideje:

Luke és Mara házassága tényleg nem képregény-kitaláció... első átolvasás után filoztam is rajta, hogy átirjam-e, mert úgy tünhet a szövegből, hogy ez a helyzet, de végül úgy döntöttem, hogy jó lesz igy is :D

Egyébként örülök, hogy újdonsággal tudtam szolgálni, bár Modi biztos többet is tudna mesélni erről, meg gondolom majd kijavit, ha esetleg hibát ejtettem :D

Hozzászólás ideje:
Tibi honlapján megtalálod.

Grivihez kapcsolódóan van valamennyi fent (ezt Ody belinklete a Grivis topikba), de több nem, meg a Republic 80,81 és KOTOR. Most ezeket látom, ha rákattintok a www-jére.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.