Hozzászólás ideje: 2025. Május 6.1 éve 1 órával ezelőtt, Rixon írta: a Cad Bane szál pedig pont azt a fajta szociális érzékenységet birizgálta meg, ami számomra nagyon fontos, A videódban bővebben kifejtetted a témát, megér egy linket.
Hozzászólás ideje: 2025. Május 7.1 éve Tetszett ez az évad is, bár Ventress szála lightosabb lett, mint vártam. Remélem nemsokára újra látjuk őt, illetve a társát.
Hozzászólás ideje: Április 23.Ápr. 23. https://rebo.hu/2026/04/23/pletyka-luke-skywalker-egy-uj-animacios-sorozatban-terhet-vissza/Lehet, hogy lesz egy új Jedihistóriák évad Luke-kal.
Hozzászólás ideje: Április 23.Ápr. 23. 22 perccel korábban, DanCarver írta:https://rebo.hu/2026/04/23/pletyka-luke-skywalker-egy-uj-animacios-sorozatban-terhet-vissza/Lehet, hogy lesz egy új Jedihistóriák évad Luke-kal.Örülnék neki! Főleg ha az ossusi akadémiáról lenne szó! Igazából mást el se tudok képzelni.
Hozzászólás ideje: Április 23.Ápr. 23. Bánom is én, hogy Tales of the Jedi második évad vagy Tales of the New Republic címen érkezik, de egy Luke Jedi akadémia mozgóképes sztori úgy hiányzik, mint egy falat kenyér. Nem csak azért, hogy lássuk Skywalker mestert, amint építi újra a rendet, vagy a fiatal Ben Solót, hanem azért is, hogy tisztázzon olyan kérdéseket, mint hogy milyen a viszonya az új Köztársasággal vagy mik (lettek volna) a távlati tervek. A Vérvonalban úgy beszélnek Luke-ról a Szenátusban, mintha elvonult volna remeteként élni, és semmiféle Jedi Renddel nem foglalkozik, A Sithek árnyékában című könyvben viszont mintha a régi, megszokott Jedi jogok illetnék meg.
Hozzászólás ideje: Hétfő 07:071 napja 2026. 04. 23. - 8:10, DanCarver írta:https://rebo.hu/2026/04/23/pletyka-luke-skywalker-egy-uj-animacios-sorozatban-terhet-vissza/Lehet, hogy lesz egy új Jedihistóriák évad Luke-kal.Ha olyan jó lesz mint amilyenek a Dooku-s részek voltak vagy a középső Ahsoka-s rész, és nem olyan épp hogy elmegy, vagy borzalom kategória, mint a többi Tales of epizód, akkor jöhetBár nem tudom, szerintem Luke Ossus-i Akadémiájáról inkább egy egész sorozat kellene ahelyett hogy három részben lerendezik. Akkor lenne jó, hogyha az az esetleges három rész egy lehetséges TotJ második évadban egy, a témával foglalkozó sorozat felvezetője lenne Szerkesztve: Hétfő 07:211 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Hétfő 07:351 napja 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Nem tudom lenne-e Luke akadémiájában egy évadra való sztori.Szerintem bőven lenne. Ott van Luke, Ben Solo, és rajtuk kívül is csak ki tudnak még találni olyan tanítványokat, akik szintén érdekesek lehetnek majd. Az azért nem lenne jó, ha a Kánonban csak Ben Solo lenne az egyetlen érdekes sztorival rendelkező tanítványa Luke-nak. Meg még a Rise of Kylo Ren képregényből ott még Hennix, Tae, és Voe, őket is lehetne még benne szerepeltetni. Jacen és Ezra sorsa pedig ugyan még az Ahsoka-tól függ, de ha a Mandoverse végén ők Luke Jedi Rendjének a tagjai lesznek, remélem elintézik, hogy valamilyen okból kifolyólag ne legyenek ott az Ossuson, amikor leég a templom
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.