Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Streamingek (Disney+, Netflix, Max, SkyShowtime, Amazon Prime és társaik)

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én most azt tudom elképzelni, hogy a tavalyi sztrájkok miatt az elmúlt hónapokban rendre próbálják variálgatni, hogy mit mikor és hogyan adjanak ki. Jelenleg próbálják behozni azt a lemaradást, amit a maguk hibájából hoztak össze. Ezért se tudni igazából, hogy mik is a terveik májustól kezdve.

Szerkesztve: - Bence1997

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A SkyShowtime-on 2024. április 23-án elindul a Standard és a Standard Plus csomag. Előbbi olcsóbb lesz, de reklámokkal megtűzdelve. Aki eddig előfizető volt és előfizetése a jelzett dátumkor is él, automatikusa a reklámmentes Standard Plus szolgáltatásba kerül. Természetesen ez áremeléssel is jár. A jelenlegi 1999 Ft-os havi csomag 2799 Ft-ra növekszik (akik a "féláron örökre" promóciós időszak alatt fizettek elő, azoknak 999 Ft-ról 1399 Ft-ra változik), míg az új, reklámokat tartalmazó Standard csomag 1999 Ft-ba fog kerülni.

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Dzséjt írta:

A SkyShowtime-on 2024. április 23-án elindul a Standard és a Standard Plus csomag. Előbbi olcsóbb lesz, de reklámokkal megtűzdelve. Aki eddig előfizető volt és előfizetése a jelzett dátumkor is él, automatikusa a reklámmentes Standard Plus szolgáltatásba kerül. Természetesen ez áremeléssel is jár. A jelenlegi 1999 Ft-os havi csomag 2799 Ft-ra növekszik (akik a "féláron örökre" promóciós időszak alatt fizettek elő, azoknak 999 Ft-ról 1399 Ft-ra változik), míg az új, reklámokat tartalmazó Standard csomag 1999 Ft-ba fog kerülni.

Hmmm... lehet hogy most fogom akkor lemondani. Reklámokat nem akarok nézni ha már fizetek érte, de az áremelést sem fogom szerintem most benyelni.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A cégek (Disney és Warner Bros.) bejelentették, hogy a Disney+, a Hulu és a Max egy új streaming csomagja idén nyáron lesz elérhető az Egyesült Államokban, egyelőre nincs árinformáció vagy konkrét indulási dátum. A Disney és a WBD szerint a csomagot a három streamingplatform bármelyikének weboldalán meg lehet majd vásárolni, és hirdetésekkel támogatott és reklámmentes csomagként is kínálják. 

https://variety.com/2024/digital/news/disney-plus-hulu-max-bundle-1235996533/

Hozzászólás ideje:

Nem rossz, bár nálunk a Hulu eleve benne van a Disney+-ban. Ugyanakkor, ha hozzácsapják a Maxot, azzal jól járhatnak az előfizetők, ha a kettő együtt nem kerülne annyiba, mintha külön-külön fizetnének elő rájuk.

Hozzászólás ideje:

Igen, nálunk most valamikor májusban fog megszűnni a HBO Max, és alakulnak át az eddigi előfizetések Max-előfizetésre. Szóval hivatalosan az egy új szolgáltatás, ami nyugatabbra már elindult a HBO Max helyett, nálunk meg most fog

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Esélyes hogy akkor már a Disney-vel együtt lesz?

Nem.

Ezt a tájékoztatót küldték ki az indulásról az előfizetőknek, nincs benne szó a Disney+-ról

Screenshot_2024-05-09-16-09-41-934_com.google.android.gm-edit.jpg

Nálunk mindig késéssel szokták ezeket új dolgokat bevezetni

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Lehet, hogy nem jön a MAX de 30900.- lesz az új előfizetési díj. Két év alatt 50%-ot drágult....

Pont ezt akartam megkérdezni hogy mennyi lesz auz éves díj a Disney+-ra mert júniusban újra levonják az éves összeget. Akkor 32 000-et rárakok a kártyára és az elég lesz.

Viszont azt ne felejtsük el hogy amivel mi indultunk(azt hiszem 20 000 ft volt egy évre) az a bevezető ár volt, nem a valós. A mostani a valós ár. Készültem is hogy drágul, de még így is 2575 ft havonta

ami a nullával egyenlő.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A 24900 volt a teljes ár, a 19890-es pedig a kedvezményes, ha előregisztráltál

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Tavaly már teljes áron kaptuk.

2022: 19.890.-

2023: 24.900.-

2024: 30.900.-

Tudom hisz jómagam is a kedvezményesre regisztráltam. Arra akartam utalni hogy az csak az első évben volt és tudtuk hogy a következő évben már a teljes ár lesz. Azaz tavaly. Idén meg megemelik.

Azért nem zavar mert mindent a brutál infláció miatt megemeltek. Pl Telekom. Nem vagyok vidám tőle, de elfogadom és havi szinten még igy is olcsó, sőt a Netflix-hez képet is az.

Hozzászólás ideje:

Ha a teljes árat nézzük (tehát nem a kedvezményest az előregisztrációval) akkor ez egy 24%-os emelés. 2 éves távlatban kb 40% volt a kumulatív infláció, szóval ez még "barátságos" emelés

Hozzászólás ideje:
2024. 05. 09. - 0:45, Bence1997 írta:

A cégek (Disney és Warner Bros.) bejelentették, hogy a Disney+, a Hulu és a Max egy új streaming csomagja idén nyáron lesz elérhető az Egyesült Államokban, egyelőre nincs árinformáció vagy konkrét indulási dátum. A Disney és a WBD szerint a csomagot a három streamingplatform bármelyikének weboldalán meg lehet majd vásárolni, és hirdetésekkel támogatott és reklámmentes csomagként is kínálják. 

https://variety.com/2024/digital/news/disney-plus-hulu-max-bundle-1235996533/

Na megint mozgolódás van:

A Netflix, az Apple TV+ és a Peacock a Comcasten keresztül indít majd egy új streaming csomagot. Az ár jelentős csökkenést fog mutatni.

Hozzászólás ideje:

"A Comcast a világ második legnagyobb országos és kábeltelevíziós vállalata, emellett a legnagyobb kábeltelevízió- és internetszolgáltató az Egyesült Államokban, valamint a harmadik legnagyobb telefonos szolgáltatója" - by Wikipédia.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Na akkor ideje itthon is elindítani a Nemzethy Streaming Szolgáltatást, amiben az összes fenti felsorolt elérhető :D

Szerkesztve: - Yoda József

• Dzséjt megváltoztatta a címet erre: Streamingek (Disney+, Netflix, Max, SkyShowtime, Amazon Prime és társaik)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.