Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 12. Hozzászólás ideje: Február 12. (szerkesztve) Én most azt tudom elképzelni, hogy a tavalyi sztrájkok miatt az elmúlt hónapokban rendre próbálják variálgatni, hogy mit mikor és hogyan adjanak ki. Jelenleg próbálják behozni azt a lemaradást, amit a maguk hibájából hoztak össze. Ezért se tudni igazából, hogy mik is a terveik májustól kezdve. Szerkesztve: Február 12. - Bence1997 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 28. Hozzászólás ideje: Február 28. A SkyShowtime-on 2024. április 23-án elindul a Standard és a Standard Plus csomag. Előbbi olcsóbb lesz, de reklámokkal megtűzdelve. Aki eddig előfizető volt és előfizetése a jelzett dátumkor is él, automatikusa a reklámmentes Standard Plus szolgáltatásba kerül. Természetesen ez áremeléssel is jár. A jelenlegi 1999 Ft-os havi csomag 2799 Ft-ra növekszik (akik a "féláron örökre" promóciós időszak alatt fizettek elő, azoknak 999 Ft-ról 1399 Ft-ra változik), míg az új, reklámokat tartalmazó Standard csomag 1999 Ft-ba fog kerülni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Február 28. Hozzászólás ideje: Február 28. 19 perccel korábban, Dzséjt írta: A SkyShowtime-on 2024. április 23-án elindul a Standard és a Standard Plus csomag. Előbbi olcsóbb lesz, de reklámokkal megtűzdelve. Aki eddig előfizető volt és előfizetése a jelzett dátumkor is él, automatikusa a reklámmentes Standard Plus szolgáltatásba kerül. Természetesen ez áremeléssel is jár. A jelenlegi 1999 Ft-os havi csomag 2799 Ft-ra növekszik (akik a "féláron örökre" promóciós időszak alatt fizettek elő, azoknak 999 Ft-ról 1399 Ft-ra változik), míg az új, reklámokat tartalmazó Standard csomag 1999 Ft-ba fog kerülni. Hmmm... lehet hogy most fogom akkor lemondani. Reklámokat nem akarok nézni ha már fizetek érte, de az áremelést sem fogom szerintem most benyelni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 1. Hozzászólás ideje: Március 1. A félárú verzió 1400-ért szerintem még mindig megéri, pláne úgy, hogy az reklámmentes 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 8. Hozzászólás ideje: Május 8. A cégek (Disney és Warner Bros.) bejelentették, hogy a Disney+, a Hulu és a Max egy új streaming csomagja idén nyáron lesz elérhető az Egyesült Államokban, egyelőre nincs árinformáció vagy konkrét indulási dátum. A Disney és a WBD szerint a csomagot a három streamingplatform bármelyikének weboldalán meg lehet majd vásárolni, és hirdetésekkel támogatott és reklámmentes csomagként is kínálják. https://variety.com/2024/digital/news/disney-plus-hulu-max-bundle-1235996533/ 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 8. Hozzászólás ideje: Május 8. Ez nem hangzik rosszul. Kíváncsi leszek mennyi lesz az ára és persze hogy lesz-e nálunk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 8. Hozzászólás ideje: Május 8. Nem rossz, bár nálunk a Hulu eleve benne van a Disney+-ban. Ugyanakkor, ha hozzácsapják a Maxot, azzal jól járhatnak az előfizetők, ha a kettő együtt nem kerülne annyiba, mintha külön-külön fizetnének elő rájuk. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Igen, nálunk most valamikor májusban fog megszűnni a HBO Max, és alakulnak át az eddigi előfizetések Max-előfizetésre. Szóval hivatalosan az egy új szolgáltatás, ami nyugatabbra már elindult a HBO Max helyett, nálunk meg most fog 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Egész pontosan május 21-én indul el. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Esélyes hogy akkor már a Disney-vel együtt lesz? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Szerintem nem. Ha még csak most nyáron indul el ez a csomag az USA-ban, akkor nálunk szerintem 2025-nél előbb nem fogják ezt bevezetni, ha egyáltalán bevezetik majd. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Esélyes hogy akkor már a Disney-vel együtt lesz? Nem. Ezt a tájékoztatót küldték ki az indulásról az előfizetőknek, nincs benne szó a Disney+-ról Nálunk mindig késéssel szokták ezeket új dolgokat bevezetni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. (szerkesztve) Lehet, hogy nem jön a MAX de 30900.- lesz az új előfizetési díj. Két év alatt 50%-ot drágult.... Szerkesztve: Május 10. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lehet, hogy nem jön a MAX de 30900.- lesz az új előfizetési díj. Két év alatt 50%-ot drágult.... Pont ezt akartam megkérdezni hogy mennyi lesz auz éves díj a Disney+-ra mert júniusban újra levonják az éves összeget. Akkor 32 000-et rárakok a kártyára és az elég lesz. Viszont azt ne felejtsük el hogy amivel mi indultunk(azt hiszem 20 000 ft volt egy évre) az a bevezető ár volt, nem a valós. A mostani a valós ár. Készültem is hogy drágul, de még így is 2575 ft havonta ami a nullával egyenlő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Tavaly már teljes áron kaptuk. 2022: 19.890.- 2023: 24.900.- 2024: 30.900.- Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. A 24900 volt a teljes ár, a 19890-es pedig a kedvezményes, ha előregisztráltál Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: A 24900 volt a teljes ár, a 19890-es pedig a kedvezményes, ha előregisztráltál 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tavaly már teljes áron kaptuk. 2022: 19.890.- 2023: 24.900.- 2024: 30.900.- Tudom hisz jómagam is a kedvezményesre regisztráltam. Arra akartam utalni hogy az csak az első évben volt és tudtuk hogy a következő évben már a teljes ár lesz. Azaz tavaly. Idén meg megemelik. Azért nem zavar mert mindent a brutál infláció miatt megemeltek. Pl Telekom. Nem vagyok vidám tőle, de elfogadom és havi szinten még igy is olcsó, sőt a Netflix-hez képet is az. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Ha a teljes árat nézzük (tehát nem a kedvezményest az előregisztrációval) akkor ez egy 24%-os emelés. 2 éves távlatban kb 40% volt a kumulatív infláció, szóval ez még "barátságos" emelés Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. Na meg is jött a Disney+-tól az e-mail hogy június 15.-étől 30 900 ft lesz az éves előfizetés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. Én akkor kaptam meg amikor írtam róla. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. 2024. 05. 09. - 0:45, Bence1997 írta: A cégek (Disney és Warner Bros.) bejelentették, hogy a Disney+, a Hulu és a Max egy új streaming csomagja idén nyáron lesz elérhető az Egyesült Államokban, egyelőre nincs árinformáció vagy konkrét indulási dátum. A Disney és a WBD szerint a csomagot a három streamingplatform bármelyikének weboldalán meg lehet majd vásárolni, és hirdetésekkel támogatott és reklámmentes csomagként is kínálják. https://variety.com/2024/digital/news/disney-plus-hulu-max-bundle-1235996533/ Na megint mozgolódás van: A Netflix, az Apple TV+ és a Peacock a Comcasten keresztül indít majd egy új streaming csomagot. Az ár jelentős csökkenést fog mutatni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. (szerkesztve) "A Comcast a világ második legnagyobb országos és kábeltelevíziós vállalata, emellett a legnagyobb kábeltelevízió- és internetszolgáltató az Egyesült Államokban, valamint a harmadik legnagyobb telefonos szolgáltatója" - by Wikipédia. Szerkesztve: Május 14. - Dzséjt 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. (szerkesztve) Na akkor ideje itthon is elindítani a Nemzethy Streaming Szolgáltatást, amiben az összes fenti felsorolt elérhető Szerkesztve: Május 14. - Yoda József 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. De a Netflixet csak lefóliázva szabad terjeszteni, mert teli van a gyermekvédelmi törvény hatálya alá eső anyagokkal. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 22. Hozzászólás ideje: Május 22. A D+-on a hamarosan szekcióban az Acolyte előzetese nem idul el. Nektek sem? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 23. Hozzászólás ideje: Május 23. Most meg már ott sincs. pfejjj.. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.