Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Július 7. Hozzászólás ideje: 2024. Július 7. 2024. 06. 28. - 19:50, Ody Mandrell írta: Klipet is kapott. Teljes nézet https://screenrant.com/the-acolyte-star-wars-composer-michael-abels-interview/ Michael Abels: "The song is a single called “Power of Two”, and I'm really proud of how it turned out. In the series, it’s the end title of episode 7, and for that, I did an extension, so the song would be a full end title. That was a great experience." Kövi részben lesz hallható a dal a stáblista alatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Július 7. Kíváncsi vagyok. Az előrelátható drámához hogy fog ez illeni? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Július 7. Hozzászólás ideje: 2024. Július 7. A dalszöveg kétségkívül illik a két lány történetéhez Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Az end credits alatt felőlem bármi szólhat max kinyomom. 1 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Komolyan azért meg kell vallani, hogy olykor a Lucasfilm keresi a pofont... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Magam se értem ebben a zenében mit láttak.... Egyáltalán mi volt a koncepció? Főleg mert a sorozat zenéje nagyon tetszetős, igazi prequel feeling. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Hát remélem tényleg csak a credits alatt fog szólni, és nem egy fajta betétdal lesz, ami még a credits előtt elkezdődik (amolyan Disney-mese módjára) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Július 8. Limonádé zene a sötét hangulathoz? Kicsit aggódok emiatt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2024. Július 9. Hozzászólás ideje: 2024. Július 9. 2024. 07. 08. - 18:30, Ody Mandrell írta: Főleg mert a sorozat zenéje nagyon tetszetős, igazi prequel feeling. Teljes nézet Igen, szerintem is, anno az első részek után meg is jegyeztem, hogy az is bedob az SW érzésbe. Anno, hasonló baklövést követtek el a Willow sorozattal is, bár ott nemcsak az volt a probléma, de akkor is egy epikus fantasyhoz (vagy legalábbis annak kellett volna lennie) raktak több újhullámos mai hangzású zenét is, ha jól emlékszem abban talán a részek alatt is szóltak. Remélem ez itt nem így lesz 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Július 10. Hozzászólás ideje: 2024. Július 10. Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de kifejezetten jól működött ez a dal is a végén 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Július 10. Nekem továbbra se működik, de ez legyen a legnagyobb bajom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Július 10. Hozzászólás ideje: 2024. Július 10. Fél füllel hallgattam, mivel közben már az esszét írtam a részről, de nekem sem a szívem csücske. Nem mondom, hogy olyan oltári rossz lenne, annyira nem lógott ki, mint elős hallásra hittem, hogy ki fog, de azért ilyen ne sűrűn legyen. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2024. Július 10. Hozzászólás ideje: 2024. Július 10. Kellett, mint sz*r a zsebbe! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Kellemes kis nyári sláger a fiatal korosztály részére 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Az, de semmiképp nem rap szám. Kicsit Disney hercegnős. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Ezt a rap dolgot nem is értem, már több helyen is láttam (egyebek mellett a vicc topikban). A szám szerzője és előadója, Victoria Monét nem rap énekes, hanem pop és R&B (ami kevert műfaj, de rap speciel abban sincs), szóval már csak ezért is hülyeség rapnek titulálni. Gondolom ez is a nagytudású gyűlölködőktől jött, akik világi műveltségükben még mindig abban a tévhitben élnek, hogy egy színesbőrű zenei művész csak rapet készíthet. Amúgy én akárhányszor hallom, Leona Lewis (aki szintén pop és R&B műfajban alkot) az Avatarhoz írt I See You című száma jut eszembe. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. Július 19. Hozzászólás ideje: 2024. Július 19. Kikerült a Vol. 2 is. Egyelőre nincs lejátszási lista youtubeon (de már elérhetőek ott is): 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Július 19. Hozzászólás ideje: 2024. Július 19. Na végre, már kezdtem azt hinni, hogy a holnapi utazás során csak egy fél Acolyte-ot hallgathatok. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Július 21. Itt a lejátszási lista. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 9. Abels honlapján elérhető mind a 142 téma ami a sorozatban elhangzott. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 9. 94 téma az (a hivatalos spotify listán annyi van), a második felének a témái valamiért 2x vannak a listán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 25. Korábban említette már, azt hiszem Simon Zoli, hogy a sorozatok zenéjét Magyarországon veszik fel. Nos ebben lehet valami, mert pl. az Acolyte zenészei között hemzsegnek a magyarok. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.