Ugrás a kommentre

Zene

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2024. 06. 28. - 19:50, Ody Mandrell írta:

Klipet is kapott.

Teljes nézet  

https://screenrant.com/the-acolyte-star-wars-composer-michael-abels-interview/

Michael Abels: "The song is a single called “Power of Two”, and I'm really proud of how it turned out. In the series, it’s the end title of episode 7, and for that, I did an extension, so the song would be a full end title. That was a great experience."

Kövi részben lesz hallható a dal a stáblista alatt.

Hozzászólás ideje:
  2024. 07. 08. - 18:30, Ody Mandrell írta:

Főleg mert a sorozat zenéje nagyon tetszetős, igazi prequel feeling. 

Teljes nézet  

Igen, szerintem is, anno az első részek után meg is jegyeztem, hogy az is bedob az SW érzésbe.

Anno, hasonló baklövést követtek el a Willow sorozattal is, bár ott nemcsak az volt a probléma, de akkor is egy epikus fantasyhoz (vagy legalábbis annak kellett volna lennie) raktak több újhullámos mai hangzású zenét is, ha jól emlékszem abban talán a részek alatt is szóltak. Remélem ez itt nem így lesz :clap2:

Hozzászólás ideje:

Fél füllel hallgattam, mivel közben már az esszét írtam a részről, de nekem sem a szívem csücske. Nem mondom, hogy olyan oltári rossz lenne, annyira nem lógott ki, mint elős hallásra hittem, hogy ki fog, de azért ilyen ne sűrűn legyen. 

Hozzászólás ideje:

Ezt a rap dolgot nem is értem, már több helyen is láttam (egyebek mellett a vicc topikban). A szám szerzője és előadója, Victoria Monét nem rap énekes, hanem pop és R&B (ami kevert műfaj, de rap speciel abban sincs), szóval már csak ezért is hülyeség rapnek titulálni. Gondolom ez is a nagytudású gyűlölködőktől jött, akik világi műveltségükben még mindig abban a tévhitben élnek, hogy egy színesbőrű zenei művész csak rapet készíthet. :roll:

Amúgy én akárhányszor hallom, Leona Lewis (aki szintén pop és R&B műfajban alkot) az Avatarhoz írt I See You című száma jut eszembe.

• 3 héttel később...
  • 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.