Yoda József Hozzászólás ideje: Július 7. Hozzászólás ideje: Július 7. 2024. 06. 28. - 21:50, Ody Mandrell írta: Klipet is kapott. https://screenrant.com/the-acolyte-star-wars-composer-michael-abels-interview/ Michael Abels: "The song is a single called “Power of Two”, and I'm really proud of how it turned out. In the series, it’s the end title of episode 7, and for that, I did an extension, so the song would be a full end title. That was a great experience." Kövi részben lesz hallható a dal a stáblista alatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: Július 7. Kíváncsi vagyok. Az előrelátható drámához hogy fog ez illeni? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 7. Hozzászólás ideje: Július 7. A dalszöveg kétségkívül illik a két lány történetéhez Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Július 8. Hozzászólás ideje: Július 8. Az end credits alatt felőlem bármi szólhat max kinyomom. 1 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Július 8. Hozzászólás ideje: Július 8. Komolyan azért meg kell vallani, hogy olykor a Lucasfilm keresi a pofont... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: Július 8. Magam se értem ebben a zenében mit láttak.... Egyáltalán mi volt a koncepció? Főleg mert a sorozat zenéje nagyon tetszetős, igazi prequel feeling. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 8. Hozzászólás ideje: Július 8. Hát remélem tényleg csak a credits alatt fog szólni, és nem egy fajta betétdal lesz, ami még a credits előtt elkezdődik (amolyan Disney-mese módjára) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: Július 8. Limonádé zene a sötét hangulathoz? Kicsit aggódok emiatt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Július 9. Hozzászólás ideje: Július 9. 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Főleg mert a sorozat zenéje nagyon tetszetős, igazi prequel feeling. Igen, szerintem is, anno az első részek után meg is jegyeztem, hogy az is bedob az SW érzésbe. Anno, hasonló baklövést követtek el a Willow sorozattal is, bár ott nemcsak az volt a probléma, de akkor is egy epikus fantasyhoz (vagy legalábbis annak kellett volna lennie) raktak több újhullámos mai hangzású zenét is, ha jól emlékszem abban talán a részek alatt is szóltak. Remélem ez itt nem így lesz 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 10. Hozzászólás ideje: Július 10. Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de kifejezetten jól működött ez a dal is a végén 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: Július 10. Nekem továbbra se működik, de ez legyen a legnagyobb bajom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 10. Hozzászólás ideje: Július 10. Fél füllel hallgattam, mivel közben már az esszét írtam a részről, de nekem sem a szívem csücske. Nem mondom, hogy olyan oltári rossz lenne, annyira nem lógott ki, mint elős hallásra hittem, hogy ki fog, de azért ilyen ne sűrűn legyen. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Július 10. Hozzászólás ideje: Július 10. Kellett, mint sz*r a zsebbe! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Július 11. Hozzászólás ideje: Július 11. Kellemes kis nyári sláger a fiatal korosztály részére 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: Július 11. Az, de semmiképp nem rap szám. Kicsit Disney hercegnős. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 11. Hozzászólás ideje: Július 11. Ezt a rap dolgot nem is értem, már több helyen is láttam (egyebek mellett a vicc topikban). A szám szerzője és előadója, Victoria Monét nem rap énekes, hanem pop és R&B (ami kevert műfaj, de rap speciel abban sincs), szóval már csak ezért is hülyeség rapnek titulálni. Gondolom ez is a nagytudású gyűlölködőktől jött, akik világi műveltségükben még mindig abban a tévhitben élnek, hogy egy színesbőrű zenei művész csak rapet készíthet. Amúgy én akárhányszor hallom, Leona Lewis (aki szintén pop és R&B műfajban alkot) az Avatarhoz írt I See You című száma jut eszembe. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 19. Hozzászólás ideje: Július 19. Kikerült a Vol. 2 is. Egyelőre nincs lejátszási lista youtubeon (de már elérhetőek ott is): 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 19. Hozzászólás ideje: Július 19. Na végre, már kezdtem azt hinni, hogy a holnapi utazás során csak egy fél Acolyte-ot hallgathatok. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: Július 21. Itt a lejátszási lista. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Abels honlapján elérhető mind a 142 téma ami a sorozatban elhangzott. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Hozzászólás ideje: Augusztus 9. 94 téma az (a hivatalos spotify listán annyi van), a második felének a témái valamiért 2x vannak a listán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: Augusztus 25. Korábban említette már, azt hiszem Simon Zoli, hogy a sorozatok zenéjét Magyarországon veszik fel. Nos ebben lehet valami, mert pl. az Acolyte zenészei között hemzsegnek a magyarok. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.