Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Potteréket ismerni kell Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. (szerkesztve) A Halál ereklyéi a 2008-as Andre Norton-díjjal lett gazdagabb az idei Nebula Awardson. Ezt az amerikai elismerést minden évben a legjobb science fiction és fantasy könyvek kapják. Gratula J. K. Rowlingnak! Szerkesztve: 2008. Május 2. - Szafina Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Potteréket ismerni kell OMG...Vágó helyében simán hagytam volna itt kiesni... Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Légyszi linkeljétek be a lenti videót, mert így sajnos nem tudom megnézni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Légyszi linkeljétek be a lenti videót, mert így sajnos nem tudom megnézni... Íme: http://www.youtube.com/watch?v=K11I_7I4CPM Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Köszi, Ody! Bár még így is bügykölnöm kellett kicsit a címen, de csak összejött végre Ez a pasi kész... Tényleg megérdemelte volna, hogy kiessen. Nem azért, mert nem ismerte a Potter-könyveket, hanem mert ennyit vacakolt a felezéssel, amikor dunsztja sincs a történetről. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerintem is borzasztó Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerintem is borzasztó tegnap hallottam a híradóban. Egy kocsmai összetűzés volt asszem, és megkéselték. Hajól tudom a Marcus Belbyt alakító Robert Knoxról van szó... Ez lett volna az első filmje. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Ez lett volna az első filmje. Nem a héten (vagy valamikor mostanában) fejezték be a forgatást? Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Ez egyszerűen borzalmas! Szegény fiú. Nyugodjék békében. Remélem legalább az öccse jól van. A Telegraph szerint egy 21 éves fazont gyanúsítanak a meggyilkolásával, akit még további négy srác megkéselésével vádolnak. Lara: Én nem tudok róla, hogy már befejezték volna a forgatásokat. Legalábbis az általam látogatott oldalon még nem számoltak be róla Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Lara: Én nem tudok róla, hogy már befejezték volna a forgatásokat. Legalábbis az általam látogatott oldalon még nem számoltak be róla Én csak ebből gondolom, hogy befejezték... Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. (szerkesztve) Hát akkor már valóban befejezték a forgatást. Ezek szerint az általam látogatott portál van egy kicsit lemaradva... Gyakrabban kellene nézegetnem a külföldi oldalakat. Teaser poszter Szerkesztve: 2008. Május 26. - Szafina Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hát akkor már valóban befejezték a forgatást. Ezek szerint az általam látogatott portál van egy kicsit lemaradva... Gyakrabban kellene nézegetnem a külföldi oldalakat. Teaser poszter Nekem nem jelenik meg a kép :'( Egy magyar oldalon is írták, h véget ért a forgatás. Valami Emma Watson rajongói oldalon... Ha a lumost olvasod, akkor ők mostanában tényleg eléggé le vannak maradva... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Én nem igazán látogatók HP oldalakat, így még azt sem tudom, hogy ki fogja Tom Denemet játszani, stb. És akkor ez kérdés is akart lenni Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Én nem igazán látogatók HP oldalakat, így még azt sem tudom, hogy ki fogja Tom Denemet játszani, stb. És akkor ez kérdés is akart lenni Hero Fiennes-Tiffin - Tom Riddle - 11 éves Frank Dillane - Tom Riddle - 16-17 éves kb Ha ez mond vmit Nekem spec nem... Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Nekem nem jelenik meg a kép :'( Egy magyar oldalon is írták, h véget ért a forgatás. Valami Emma Watson rajongói oldalon... Ha a lumost olvasod, akkor ők mostanában tényleg eléggé le vannak maradva... Remélem, most már látszódni fog a kép! Hát a Lumos tényleg le van maradva mostanság... Átnéztem a Veritaserumra, ott ki volt írva, hogy már vége a forgatásnak. Úgyhogy azt hiszem mostantól inkább azt látogatom majd. Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. (szerkesztve) Ha minden igaz, akkor ilyen lesz a 9 éves Denem. Ez a srác egyébként Ralph Fiennes unokaöccse. Úgy látszik, a szerep családban marad. Csak én látom úgy, vagy tényleg hasonlítanak egymásra? Sajnos, a kamasz Denemet alakító srácról nem találtam még képet. Szerkesztve: 2008. Május 26. - Szafina Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerephűen néz ki de szerintem ha Ralph Fiennes személyesen alakítaná a fiatal Voldemortot, akkor sem mondhatnánk hogy hasonlít rá Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. (szerkesztve) Szerephűen néz ki de szerintem ha Ralph Fiennes személyesen alakítaná a fiatal Voldemortot, akkor sem mondhatnánk hogy hasonlít rá Szerintem egy kicsit hasonlítanak egymásra. Persze nem akkor, amikor Ralph Fiennes a megnyerő külsejű Voldemortot alakítja Hanem úgy egyébként. Szerkesztve: 2008. Május 26. - Szafina Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerintem hasonlít rá. Egyébként a Fiennes családban szinte mindenki filmes, legalább is akikről én tudok, azok mind azok Köszi az infókat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Szerintem is hasonlít rá, főleg az álla, és ahogy néz. Itt egy kép a Titkok kamrájás Tom Denemről: Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Itt egy kép a Titkok kamrájás Tom Denemről Ő nagyon jó volt Denemnek. Kár, hogy már kiöregedett a szerepből. Kíváncsi leszek arra, aki átvette tőle a stafétabotot. Meg kíváncsi leszek Denem családjára is. Biztos hasonlóan megnyerő külsejük lesz, mint Voldemortnak... Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Itt egy kép a Titkok kamrájás Tom Denemről Ő tényleg jó Denem volt. Meg Oliver Wood is jó volt ^^ Az első néhány részben a karakterek még totál könyvhűen néztek ki szerintem. A kiskölyök tök cuki Ő lesz Regulus Black: Ő pedig a tini Voldemort valószínűleg: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. "Regulus" jónak tűnik a szerepre, meg szimpi is, és a karakter is picit bejövős volt nekem Amúgy tök jól néz ki Voldi meg elválik, nekem olyan semmilyen így még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Szerintem ez a tini Voldemort jelölt hasonlít Hayden-re. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Regulus kiköpött Keanu Reeves Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hehe, tényleg Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Regulus kiköpött Keanu Reeves Most ábrándultam ki a gyerekből Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.