Ugrás a kommentre

GROUP 6: Chirrut Imwe, Zorii Bliss, Brasso


Donát

Star Wars Winter Madness Group 6  

16 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

    • Chirrut Imwe
    • Zorii Bliss
      0
    • Brasso

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Itt viszont gondolkodnom kell kicsit, mert mindhárom karakter szimpatikus. Zorii Bliss szerepe nagyjából ugyanaz, mint Jannah-nak. Egy külsős karakter, akivel az egyik főhős kommunikálhat olyanról, amiről a többi főhősnek ilyen-olyan okból nem beszélhet vagy nem akar beszélni. Ez esetben az adott személy Poe, aki vezéralakként nyilván nem fedheti fel a társai és beosztottjai előtt a sikerrel kapcsolatos kétségeit. De az exe tökéletes erre. Ám Jannah-val ellentétben Zoriinak van karaktere. Tetszik, hogy ruházata nagyban emlékeztet Zam Wesell-re. Másrészt nagy ötlet, hogy csak a szemét láthatjuk, ami nem csak gyönyörű, de kifejező is. Akárcsak a hangja. Szóval egész megjelenésében emlékezetsebb, mint Jannah. És érezhetően több a kémia közte és Poe között, mint Finn és Jannah között.

 

Brasso az Andor kellemes meglepetése. Elsőre csak egy sokadik mellékszereplőnek tűnik, aztán a ferrixi felkelés vezéralakjává válik, ami jól jelképezi a sorozat azon tulajdonságát, hogy kisemberekből csinál nagy hősöket. És azt is, miképpen képes úgy működőképes maradni, hogy a címszereplő csupán a sokadik mellékszereplő, hiszen Brasso lázadásában Cassian semmilyen szinten nem vett részt. Amúgy egy kedves, lojális alak, akit jó pillanataiban szerintem kenyérre lehet kenni, és bármikor bevághatsz vele egy-két pofa sört a helyi krimóban, de, ha feldühíted, akkor úgy mellbe rúg, hogy azt jövő héten is érezni fogod. Szóval ilyen default módban Teddy madi, rage módban meg egy kib*szott grizzly medve. Szóval nehéz nem kedvelni Brassót.

 

Chirrut Îmwe (a képen hiányzik a kalap az I-ről), a vak fickó, aki bebizonyította, hogy nem kell Erőhasználónak lenni ahhoz, hogy valaki hallgasson az Erőre. Hite nagyon erős, és ez a hit segíti abban, hogy leverjen egy egész rohamosztagos szakaszt, vagy éppen átsétáljon egy harctéren. Ráadásul ennek az alapvetően békés embernek olyan kéziágyúja van, ami egyetlen lövéssel lependerít az égről egy TIE/ln-t. Megérzései és emberismerete pedig páratlan. És még humorézék is szorult bel. Szóval végül rá szavazok, mert összességében őt bírom a legjobban a három karakter közül.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Örülök, hogy Brasso kapott pontokat így indulhat a következő megmérettetésen is. Akkor már több esélye lesz, ha szerencsés csoportot fog ki.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.