Donát Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ki jusson tovább? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 14, 2023 Author Share Posted May 14, 2023 Megnyílt a szavazás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 14, 2023 Author Share Posted May 14, 2023 Itt sincs zsigeri válaszom. IG 11 és Zeb között vacillálok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Ez most nekem is nehéz dilemma, Donáthoz hasonlóan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Ez a hármas sokkal kiegyenlítettebb, mint a másik. Gorn hadnagy jó volt, de keveset szerepelt, míg IG-11 és Zeb rengeteg emlékezetes perceket kapott. Kettejük között vacillálok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 14, 2023 Author Share Posted May 14, 2023 IG11 önfeláldozása nagyon szép de mégis csak egy droid. Nála félig Kuillé az érdem. Zeb hatalmasat nőtt a szememben amikor képes volt megbocsátani Kallusnak aki részt vett a népének a kiirtásában. A végén még az új, titkos bolygóra is elvitte, így talán Kallus is könnyebben túl tudott lépni ezen magában. Épp ezért végül Zebre szavaztam. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Ha tudom, hogy ennyire nem szoros, IG-re teszek. Zebre tettem. Egyenragúnak hittem őket. IG nagyon ötletesen kapott karaktert, Zeb viszont egy nagyon emberi karakter. Saját sorozatukban nagyságrendileg hasonló kvalitásúak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Zebnek több lehetősége volt belopnia magát a szívünkbe, IG-11 viszont droidként a legnagyobb karakterfejlődésen ment keresztül. Nehéz döntés volt, végül azért szavaztam Zebre, amit Donát írt: IG-11 esetében Kuiil érdemei elvitathatatlanok, a sok jó leginkább őt dícséri. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Ha vacilláltam volna akkor az Zeb és IG között lett volna mert mindkettőjüket nagyon bírom. Viszont mégis rögtön Zeb kapta mert őt valamivel jobban bírom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Gorn és IG-11 is emlékezetes lett, bár előbbi elég keveset szerepelt, utóbbinál meg nehéz eldönteni, melyik változatát vegyem figyelembe. A fejvadászt? A nevelőt? A lépegetőt? A marsallt? Folyamatos átprogramozása, szétrobbanása és más droidok alkatrészéből újra összerakásának hála szerintem IG-11 a harmadik évad végén már egyáltalán nem ugyanaz a droid, amit az első évad végén megismertünk. Így nehéz egységesen néznem rá. Szóval marad Zeb, aki hamar bebizonyította, hogy a brutális és mogorva külső mögött egy komplex, jóságos figura lakik. Hamar az egyik kedvenc idegen karakterré nőtte ki magát a szememben, főleg a Kallusszal való kapcsolata miatt. Ritkán látunk olyat az SW-ben, hogy halálos ellenségekből igazi jóbarátok lesznek. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 15, 2023 Author Share Posted May 15, 2023 Hivatalos végeredmény: IG-11 - 2 Zeb - 14 Lieutenant Gorn - 2 Zeb eddig 15 pontot gyűjtött a játék történetében, ez volt az első győzelme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts