Jump to content

GROUP 11: Cad Bane, Haja Estree, Salman Paak


Star Wars Winter Madness Group 11  

18 members have voted

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/17/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Bane sose volt a kedvencem, habár elismerem a genyóságát. Paak tragikus sorsa szomorú, de mégis Hajara szavazok, aki szinte berobbant az Obi-Wan-ban. Egyszerűen imádom ezt a kicsit bohókás és simlis, de mégis jó lelkű karaktert. :) 

Link to comment
Share on other sites

8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Bane sose volt a kedvencem, habár elismerem a genyóságát. Paak tragikus sorsa szomorú, de mégis Hajara szavazok, aki szinte berobbant az Obi-Wan-ban. Egyszerűen imádom ezt a kicsit bohókás és simlis, de mégis jó lelkű karaktert. :) 

Érdekes kis párharc várható Bane és Haja között. Paak szerintem túl kis hal ehhez. Haja nekem sajnos túl sok, kissé irritál a stílusa, így Bane-re szavaztam. Már csak a hangja is... hidegrázós. :rock:

Link to comment
Share on other sites

Én is Haja-ra szavaztam. Eleinte nagyon gagyi figurának tűnt, de többszöri nézésre megkedveltem. :)

Bane engem inkább irritál, hiába menő gonosz figura, s minél többet látom, annál inkább.

Link to comment
Share on other sites

Tegnap utazás és gyartra netkapcsolat okán nem tudtam írni, csak gyorsan leszavaztam, nehogy lemaradjak. Szóval, Haja Estreere tettem, amin magam is meglepődtem, mivel az elején bár tetszett a humora, maga a színész kissé idegesítővé tette a karaktert. No, innen szép nyerni, és Hajának sikerült. A simlis kis figura már akkor nagyot nőtt a szememben, amikor csak azért, hogy időt nyerjen Obi-Wannak és a kis Leiának, kiállt a Harmadik Nővér ellen, pedig egyértelmű volt, hogy esélye sincs. Ez hatalmas bátorságról és jó lélekről tett tanúbizonyságot, hiszen képes lett volna az életét adni a párosért. Később pedig, ahogy elkezdett törődni Leiával, még jobban emelte a karakter ázsióját.

 

Cad Bane egy cool figura, de ennél nem több. Fejlődésnek nyomát sem látni, pontosan olyan a (remélhetőleg végleges) halálakor, mint amikor először találkoztunk vele. Ez annyira persze nem gond, ilyen szereplőkre is szükség van, csak számomra egy ilyen karakter nem tud labdába rúgni a komplexebb figurákkal szemben. Például Haja, aki három rész alatt többet fejlődött mint Bane három sorozat alatt. Más közegben nagyobb esélye lenne.

 

Ami Salman Paakot illeti, bár kétlábon járó Star Wars enciklopédia vagyok, amíg csak a nevét láttam a topik címében, azt sem tudtam, ki a franc ez. Amikor megláttam a képét, már be tudtam azonosítani, de így sincs esélye. A 888. mellékszereplő, akinél még a fia is jelentősebb karakter, pedig ő is a 887. mellékszereplő. Talán olyan, hasonlóan jelentéktelen karakterek között, mint Hermione Bagwa vagy Dardin Shull lehetne sansza, de itt esélytelen.

Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information