Jump to content

Group 19: Qi'ra, The Client, B2EMO

Star Wars Winter Madness Group 19  

18 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/21/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Q'ira remek karakter lett, én is reménykedem a visszatérésében.

B2 nagyon szeretnivaló és karakteres droid, a droidok között TOP4-es, és egy gyengébb emberi karaktert akár ki is üthetett volna, de itt nálam is hátrébb sorolódik.

A Kliens egész emlékezetes karakter lett, bár a The Mandalorian főellenfelei közül egyértelműen kispályás, hiszen mint kiderült, nem önállóan ténykedik, és Gideon gyorsan eliminálta. Mégis, szerintem emlékezetes karakter lett. Ugyanakkor itt esélytelen.

B2EMO nagyon szerethető droid, és igen érdekes is. Általában az ilyen "cuki" vagy nem humanoid droidok (R2, BB-8, Chopper, D-O) nem tudnak beszélni az SW-ben, így B2 már ezzel kiemelkedik társai közül. Viszont még így sem tudja verni Qi'rát.

A hölgy a Solo egyik legerősebb karaktere, és én is nagyon remélem, hogy még viszont látjuk élőszereplős formában. Az ep6 utáni időkben rengeteg lehetőség lenne abban, hogy behozzák a karakterét, hiszen a Vörös Hajnal mind független bűnszervezet, mind az Első Rend egyik proxi szervezete is szerepet kaphatna.

• Donát unpinned this topic