Jump to content

GROUP 30: Galen Erso, Migs Mayfeld, Lama Su


Star Wars Winter Madness Group 30  

19 members have voted

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/27/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Lama Su-ra szavaztam a SW politika miatt. A Bad Batch legjobb szála, ahogy Su hasztalan próbál alkalmazkodni az új helyzethez.

 

Igazából bárki jut tovább, annak örülök. Remélem, Mayfeldet még láthatjuk majd feltűnni.

Link to comment
Share on other sites

Nálam Galen. Az ő tragédiája annyira szívbemarkoló. Valahányszor megnézem a Jynnek küldött üzenetét, a sírás kerülget. Nagyon megható jelenet. És ahogy a halála előtt pár perccel újra találkozhat a lányával, az mennyire komoly. Abban a tudatban válhat eggyé az Erővel, hogy a lánya tudja róla az igazságot. :cry:

Link to comment
Share on other sites

Na, ez nehéz. Bár Patásujjú Fanyűvőbogár hamar kiesett, mert zsiráfnyakú komái között sem tudna igazán labdába rúgni nálam, Galen Erso és Mighs Mayfeld már A-listás karakterek számomra, és simán kipenderítenének más komolyabb neveket is.

 

Galen tragédiája a Birodalom rémtetteinek egy ékes példája. Egy jó és zseniális embert tettek teljesen tönkre csak azért, hogy az elkészítse több milliárd élet azonnali kioltására alkalmas fegyverüket - csak ő ebben nem akart részt vállalni, hát rákényszerítették. Galen elvesztette otthonát, feleségét és sajnos lányát is. Bár élete utolsó pillanatában még egyszer láthatta Jynt, sajnos ez sem feledteti a fájdalmat. Különösen tragikus, hogy szegény Jyn is meghalt nem sokkal később. Mindezt tetézi, hogy a Lázadók Szövetségének bombái ölték meg, és attól tartok, igazából sosem jegyezte le a történelem őt úgy, mint az embert, aki nélkül a Halálcsillag sosem pusztult volna el, hanem úgy maradt fenn a neve, mint eme rémgép megteremtője. :( 

 

Mayfeld meg az a karakter, aki tipikus példája annak, hogyan lehet egy unszimpatikus, felejthető fickóból egy nagyon szimpatikus, emlékezetes figurát varázsolni. Első feltűnésekor kifejezetten irritált ez a figura. Ahogy Groguval játszadozott, ahogy Djarinnal viselkedett, meg az egész attitűdje nagyon antipatikussá tette. Aztán jöt a The Beliver és hát na, állítom, hogy a Star Wars egyik legjobb mondatait adták ennek a fickónak a szájába. Elmélkedése a HCVw A9.2 Juggernautban, vagy beszélgetése Valin Hess-szel kiemelkedő pillanatai a franchise-nak.

 

Szóval nehéz kérdés, hogy kettejük közül ki legyen.

0e4b0b6f-2ef2-4632-906e-8b676a79120c_tex

Link to comment
Share on other sites

Lama Su érdekes volt a BB-ben, kicsit izgalmasabb karakter volt így, mint a filmekben. Mayfeld jópofa figura volt és Bill Burr is remekül hozta a figurát, de Galen Erso egy igazi tragikus hős, aki nem valami látványosan heroikus módon működött közre az események előremozdításában, de a háttérben iszonyú fontos volt, amit csendben csinált. Mads Mikkelsen pedig az egyik kedvenc színészem, ha Bujaférget játszaná, akkor is biztos vagyok benne, hogy zseniális lenne és lehet, hogy még úgy is rá esne a választásom.

  • Like 2
  • Vicces 1
Link to comment
Share on other sites

Migsre tettem, mert láthatóan Erso tovább fog jutni, ami teljesen rendben van, megérdemli. Szóval Mayfeld tőlem ilyen "azért kapjon még ő is pár szavazatot" alapon kapott voksot, mert amúgy szerintem ő is megérdemelte volna, hogy tovább jusson. Más irányból nézve, de ő is egy tragikus hős, noha nem olyan mértékben, mint Galen Erso.

Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information