Ugrás a kommentre

GROUP 30: Galen Erso, Migs Mayfeld, Lama Su


Donát

Star Wars Winter Madness Group 30  

19 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Lama Su-ra szavaztam a SW politika miatt. A Bad Batch legjobb szála, ahogy Su hasztalan próbál alkalmazkodni az új helyzethez.

 

Igazából bárki jut tovább, annak örülök. Remélem, Mayfeldet még láthatjuk majd feltűnni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nálam Galen. Az ő tragédiája annyira szívbemarkoló. Valahányszor megnézem a Jynnek küldött üzenetét, a sírás kerülget. Nagyon megható jelenet. És ahogy a halála előtt pár perccel újra találkozhat a lányával, az mennyire komoly. Abban a tudatban válhat eggyé az Erővel, hogy a lánya tudja róla az igazságot. :cry:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Na, ez nehéz. Bár Patásujjú Fanyűvőbogár hamar kiesett, mert zsiráfnyakú komái között sem tudna igazán labdába rúgni nálam, Galen Erso és Mighs Mayfeld már A-listás karakterek számomra, és simán kipenderítenének más komolyabb neveket is.

 

Galen tragédiája a Birodalom rémtetteinek egy ékes példája. Egy jó és zseniális embert tettek teljesen tönkre csak azért, hogy az elkészítse több milliárd élet azonnali kioltására alkalmas fegyverüket - csak ő ebben nem akart részt vállalni, hát rákényszerítették. Galen elvesztette otthonát, feleségét és sajnos lányát is. Bár élete utolsó pillanatában még egyszer láthatta Jynt, sajnos ez sem feledteti a fájdalmat. Különösen tragikus, hogy szegény Jyn is meghalt nem sokkal később. Mindezt tetézi, hogy a Lázadók Szövetségének bombái ölték meg, és attól tartok, igazából sosem jegyezte le a történelem őt úgy, mint az embert, aki nélkül a Halálcsillag sosem pusztult volna el, hanem úgy maradt fenn a neve, mint eme rémgép megteremtője. :( 

 

Mayfeld meg az a karakter, aki tipikus példája annak, hogyan lehet egy unszimpatikus, felejthető fickóból egy nagyon szimpatikus, emlékezetes figurát varázsolni. Első feltűnésekor kifejezetten irritált ez a figura. Ahogy Groguval játszadozott, ahogy Djarinnal viselkedett, meg az egész attitűdje nagyon antipatikussá tette. Aztán jöt a The Beliver és hát na, állítom, hogy a Star Wars egyik legjobb mondatait adták ennek a fickónak a szájába. Elmélkedése a HCVw A9.2 Juggernautban, vagy beszélgetése Valin Hess-szel kiemelkedő pillanatai a franchise-nak.

 

Szóval nehéz kérdés, hogy kettejük közül ki legyen.

0e4b0b6f-2ef2-4632-906e-8b676a79120c_tex

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Lama Su érdekes volt a BB-ben, kicsit izgalmasabb karakter volt így, mint a filmekben. Mayfeld jópofa figura volt és Bill Burr is remekül hozta a figurát, de Galen Erso egy igazi tragikus hős, aki nem valami látványosan heroikus módon működött közre az események előremozdításában, de a háttérben iszonyú fontos volt, amit csendben csinált. Mads Mikkelsen pedig az egyik kedvenc színészem, ha Bujaférget játszaná, akkor is biztos vagyok benne, hogy zseniális lenne és lehet, hogy még úgy is rá esne a választásom.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Migsre tettem, mert láthatóan Erso tovább fog jutni, ami teljesen rendben van, megérdemli. Szóval Mayfeld tőlem ilyen "azért kapjon még ő is pár szavazatot" alapon kapott voksot, mert amúgy szerintem ő is megérdemelte volna, hogy tovább jusson. Más irányból nézve, de ő is egy tragikus hős, noha nem olyan mértékben, mint Galen Erso.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.