Ugrás a kommentre

Group 33: DJ, Vel Sartha, Supervisor Lonni


Donát

Star Wars Winter Madness Group 33  

19 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

DJ-t továbbra is különleges karakternek érzem az SW filmekben. Sokféle negatív szereplőt láttunk, már de olyat, mint amilyen ő nagyon keveset. Talán egyet sem. Szinte a rendszeren kívül létezik, abból húz hasznot ami éppen jön, és magasról lecsokizza a Birodalmat, ÚK-t, mindent. Igazi elvtelen alak. Ezzel szemben Lonni és Vel mindketten a lázadást segítik, előbbi az igazán érdekes karakter, bár szerintem még a története nincs befejezve. Amint ez meglesz rá megy a voksom, de addig marad DJ.

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hasonlóan érzek ezzel a hármassal, mint Ody. Az Andorban rengeteg karakterben van még potenciál Lonni és Vel is még bizonyíthat, számomra mind a ketten kellően érdekesek voltak ahhoz, hogy várjam a további sorsukat, de DJ abban a nyúlfarknyi szerepben is maradandót nyújtott. Benicio del Torónak sok nagy szerepe volt és nem is emiatt emlékeznek majd rá a legtöbben, de ezt a figurát, mintha rá szabták volna. Már az első megjelenésénél, amikor a börtönben feltűnt az is óriási volt, de a legemlékezetesebb talán az utolsó húzása volt, amikor kvázi elbúcsúzott Finnéktől. Flegma, vagány, morális iránytű nélküli szerencsevadász, akire valahogy mégsem tudok haragudni, mert nem egy igazán megátlakodott figura, de az biztos, hogy nem bíznám rá semmimet sem. Keveset szerepelt, de az felejthetetlen volt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ezen nekem sem kellett gondolkodni. Ahogy @Ody Mandrell is írta, nem nagyon láthattunk még olyan negatív karaktert, mint DJ. Bár megjelenése nem is kicsit deus ex machina, a karakter bőven kárpótol ezért. Dadogása üde színfolt a kifinomult brit akcentussal kísért szavak között, szó szerinti elvtelensége pedig remek nézőpontot prezentál Finn-nek. Míg Rose Finn számára a pozitív fejlődés nyele, addig DJ a negatív pólust tölti be. És ilyen téren ő az igazi túlélő, hiszen mindig arra megy, amerre a szél fúj. Megbízni benne egy pillanatig sem lehet, előtte jobb levegőt sem venni, mert azt is kihasználhatja ellened a saját maga javára. De mégis, van valami a karakterben, ami miatt nem tudok rá haragudni. Hozzá hasonló talán csak Beckett a Solóból, esetleg Arvel Skeen lehetett volna még hasonló, ha Cassian nem lövi agyon helyből.

 

Vel ezzel szemben nagyon unszimpatikus karakter nekem. Úgy érzem, hogy ő nem a Birodalom, hanem saját társadalmi pozíciója ellen lázad, de közben nem képes levetkőzni az elkényeztetett gazdag csaj jellemvonását, csupán próbálja elnyomni azt. Olyan, mintha szándékosan maszkot hordana, mi több, álruhát, és az igazi Vel egyáltalán nem egy olyan ember, aki önzetlenül akar küzdeni a jobb ügyért. Ezt jól aláhúzza számomra, hogy rendre felrúg minden protokolt, nem törődve azzal sem, hogy ezzel Luthent, és így Mothmát és családját is veszélybe sodorja. Mindezt csak azért, mert ő akar valamit.

 

Lonni meg maradjon velünk.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.