Jump to content

Group 34: Asajj Ventress, Gar Saxon, Riyo Chuchi


Star Wars Winter Madness Group 34  

20 members have voted

 1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

  • Asajj Ventress
  • Gar Saxon
   0
  • Riyo Chuchi

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 05/29/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Ha Ventress maradt volna az, aki az elején volt, soha nem szavaznék rá. Mert ő akkor csak arra szolgált, hogy (Grievous mellett) Anakin és Obi-Wan fénykardozhasson egyet. Nem volt semmiféle karakteríve. Aztán ez szépen lassan megváltozott és az egyik legkomplexebb animációs karakter lett, aki szerencsére ráadásul méltó lezárást kapott.

Link to comment
Share on other sites

Most úgy vagyok vele, hogy Ventress úgyis továbbjut, meg a recency bias miatt is egy kicsit Chuchi felé húzok. A BB egyik legjobb történetszálában játszott főszerepet és nekem kicsit Padmét idézte meg. Tetszik a karakánsága, a kiállása és egy ilyen korszakban, amikor éppen tevékenykedik kifejezetten becsülendő ez a naív, emberséges attitűd, amit a Birodalom embertelen rendszerében képviselni próbál.

Link to comment
Share on other sites

Ugyan Asajj Ventress sosem állt közel hozzám, mivel ő is egy Sith orgyilkos, nem jobb, mint az inkvizítorok - sőt ha Dooku nem kezdte volna el Sith-nek nevelni, és ezért Sidious nem rendeli el a megölését, valószínűleg ő is inkvizítor lett volna, talán maga a Főinkvizítor. Ugyanakkor bámulatos pályát írt le, hála Filoniéknak. A cseverből vederbe pottyanó lányból Sith gyilkos, elárult katona, éjnővér és végül fejvadász lett, hogy a végén a szerelméért áldozza fel az életét. És hihetetlen, hogy pont Ventress miatt kezdtem még egy fokkal jobban utálni Dooku grófot. Szóval rá szavaztam.

 

Már csak azért is, mert Saxon nem egy nagy karakter, csak egy birodalmi fogdmeg, illevte korábban Maul verőembere, Chuchi meg kedvelhető karakter, a jó politikusok egyike, és naivitása sem határtalan, de Ventress mellett labdába sem rúghat.

Link to comment
Share on other sites

Ahhh, hát Ventress akkora karrakterívet futott be, hogy olyat kevesen tudnak felmutatni. A katarzis nálam, mikor Obi-Wannal összefog a fivérek ellen. Sajnos a hattyúdala hiányzik, de nem csodálkoznék, ha a Tales of the Jedi ezt a lyukat betömné előbb utóbb. 

Link to comment
Share on other sites

18 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

A hattyúdalát el lehet olvasni egy könyvben (ami ráadásul jól is van megírva), inkább új sztorikat hozzon majd elő Filoni.

Én nem vagyok nagy olvasó. Bízom Filoniban, hogy lehozza a sztorit. Ahsokával is megtette, úgyhogy van rá remény. Sajnálom, ha egyeseket érzékenyen érint az ilyesmi, de én örülnék neki, ha tcw grafikában mozgóképen jönne.

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information