Ugrás a kommentre

Group 34: Asajj Ventress, Gar Saxon, Riyo Chuchi


Donát

Star Wars Winter Madness Group 34  

20 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

    • Asajj Ventress
    • Gar Saxon
      0
    • Riyo Chuchi

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Ha Ventress maradt volna az, aki az elején volt, soha nem szavaznék rá. Mert ő akkor csak arra szolgált, hogy (Grievous mellett) Anakin és Obi-Wan fénykardozhasson egyet. Nem volt semmiféle karakteríve. Aztán ez szépen lassan megváltozott és az egyik legkomplexebb animációs karakter lett, aki szerencsére ráadásul méltó lezárást kapott.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Most úgy vagyok vele, hogy Ventress úgyis továbbjut, meg a recency bias miatt is egy kicsit Chuchi felé húzok. A BB egyik legjobb történetszálában játszott főszerepet és nekem kicsit Padmét idézte meg. Tetszik a karakánsága, a kiállása és egy ilyen korszakban, amikor éppen tevékenykedik kifejezetten becsülendő ez a naív, emberséges attitűd, amit a Birodalom embertelen rendszerében képviselni próbál.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ugyan Asajj Ventress sosem állt közel hozzám, mivel ő is egy Sith orgyilkos, nem jobb, mint az inkvizítorok - sőt ha Dooku nem kezdte volna el Sith-nek nevelni, és ezért Sidious nem rendeli el a megölését, valószínűleg ő is inkvizítor lett volna, talán maga a Főinkvizítor. Ugyanakkor bámulatos pályát írt le, hála Filoniéknak. A cseverből vederbe pottyanó lányból Sith gyilkos, elárult katona, éjnővér és végül fejvadász lett, hogy a végén a szerelméért áldozza fel az életét. És hihetetlen, hogy pont Ventress miatt kezdtem még egy fokkal jobban utálni Dooku grófot. Szóval rá szavaztam.

 

Már csak azért is, mert Saxon nem egy nagy karakter, csak egy birodalmi fogdmeg, illevte korábban Maul verőembere, Chuchi meg kedvelhető karakter, a jó politikusok egyike, és naivitása sem határtalan, de Ventress mellett labdába sem rúghat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ahhh, hát Ventress akkora karrakterívet futott be, hogy olyat kevesen tudnak felmutatni. A katarzis nálam, mikor Obi-Wannal összefog a fivérek ellen. Sajnos a hattyúdala hiányzik, de nem csodálkoznék, ha a Tales of the Jedi ezt a lyukat betömné előbb utóbb. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

18 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

A hattyúdalát el lehet olvasni egy könyvben (ami ráadásul jól is van megírva), inkább új sztorikat hozzon majd elő Filoni.

Én nem vagyok nagy olvasó. Bízom Filoniban, hogy lehozza a sztorit. Ahsokával is megtette, úgyhogy van rá remény. Sajnálom, ha egyeseket érzékenyen érint az ilyesmi, de én örülnék neki, ha tcw grafikában mozgóképen jönne.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.