Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) Itt az ideje, hogy megnyíljon ez a topik. Meg nem erősített hírek szerint a fenti dátumok valamelyikén fogják nálunk is bemutatni a Clone Wars 3D-t a mozikban!! Lehet örülni. Eme topik a magyar premierrel, és az ahhoz kapcsolódó hírekkel, közös filmnézéssel foglalkozik. Lehet lassan szervezkedni majd a bemutatóra. Persze az amerikai vetítés visszhangjairól és a kritikákról is lehet majd írni, kivéve a Box Office eredményeket, mert annak külön topik lesz. Szerkesztve: 2012. Augusztus 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Itt az ideje, hogy megnyíljon ez a topik. Meg nem erősített hírek szerint a fenti dátumok valamelyikén fogják nálunk is bemutatni a Clone Wars 3D-t a mozikban!! Lehet örülni. Eme topik a magyar premierrel, és az ahhoz kapcsolódó hírekkel, közös filmnézéssel foglalkozik. Lehet lassan szervezkedni majd a bemutatóra. Persze az amerikai vetítés visszahngajairól és a kritikákról is lehet majd írni, kivéve a Box Office eredményeket, mert annak külön topik lesz. Én örülök Viszont Ody, szerintem lemaradtak a dátumok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Én örülök Viszont Ody, szerintem lemaradtak a dátumok... Benne van a topik alcímében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Most már látom... De megnyitva a topikot nem látszik az alcím... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Bízom benne, hogy mindenki ott lesz a CW mozin majd! Újra SW a moziban! Ez nagy dolog ám....Büdöske ide vagy oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Ez biztos mindenkit érdekelni fog itt, akármilyen is az előzetes véleménye a képek meg a trailer alapján Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Jó lenne moziban nézni, mondjuk közösben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Persze az éjféli vetítésen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Az éjféli vetítés csütörtökön nekem nehezen jönne össze, mivel másnap kemény munkanap van. Én jobban örülnék egy első szombatnak a bemutató hetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Az éjféli vetítés csütörtökön nekem nehezen jönne össze, mivel másnap kemény munkanap van. Én jobban örülnék egy első szombatnak a bemutató hetében. Szabit nem tudsz kivenni másnapra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. A szabadság drága kincs, mivel kevés van belőle, és a nyár végére jócskán meg is fogyatkozik. Ez még nem teszi kizárttá a dolgot, mert esetleg azon a pénteken intézhetek más ügyeket is, de erről most nem tudok nyilatkozni. Viszont az biztos, hogy a szombat egyéb okból is jobb volna, mint pl. hogy kipihentebb az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Drága kincs? szerintem neked van vagy 30 nap szabid. Az meg barátok közt is hat hét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Meg gyerekenként plusz kettő évente De Pildinek igaza van abban, hogy drága kincs a szabi. Én is háromszor meggondolom, hogy mire használom el az évi 22-őt. Pl nekem ebből kell orvoshoz is járnom És szerintem ebből nem lesz éjféli vetítés, szóval marad szimplán a szombat nézésre. Én úgyis csak akkor nézném, éjfélin nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Igen, én is szombati megtekintésre gondoltam. Csak legyen meg a végleges dátum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Drága kincs? szerintem neked van vagy 30 nap szabid. Az meg barátok közt is hat hét... Egészen pontosan 34 nap éves szabim van, ha már így számon van kérve. Elhiszed nekem, hogy éppen csak kitart egy évre (ebből a +7 napot a három gyerekre nem véletlenül adják, mert amit ebből rájuk fordítok, az sokkal több), vagy tételesen be kell számolnom róla, hogy mire használom, ahhoz, hogy hitelt adjál ama kijelentésemnek, hogy a szabadságot drága kincsnek tartom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hétvégéről volt szó, és a szabi tényleg drága kincs. Sajnos elég messze van még ez a bemutató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hétvégéről volt szó, és a szabi tényleg drága kincs. Úgy látom, akkor ebben megegyeztünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. (szerkesztve) Megvan a magyar premier dátuma! Szeptember 18. -a, csütörtök! Az intercom oldalán olvasható. Ha adják a MOM parkban inkább ott kellene megnézni nem? Huszadika pont jó lenne. Szerkesztve: 2008. Július 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Nem rossz ötlet, de miért a MOM-ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Nem rossz ötlet, de miért a MOM-ban? Azért mert digitális, és eredetiben adják. De csak egy ötlet volt, maradhatunk a westendben is. Vagy menjünk a DP -be? Nagyon határozott vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Az vagy A Westendben is van már digitális kamera Majd előtte megálmodjuk, mi legyen És hova menjünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. A DP nem jó, mert nem elég kényelmesek az ülések. A MOM-ban még nem voltam, de állítólag a digitális terme a legjobb Budapesten. Valószínűleg ott a legjobb a film minősége mind a képet, mind a hangot tekintve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. A Mom digi terme szuperjó, csak éppen odajutni nem a legelőnyösebb, ez az egy hibája van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Ez sajnos igaz, többszöri átszállás nektek a Nyugatitól. Valószínűleg nincs akkora különbség a Westend és a MOM között (főleg, hogy már az előbbiben is van digitális vetítési lehetőség), hogy megérje a többlet időt és költséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Az vagy A Westendben is van már digitális kamera Majd előtte megálmodjuk, mi legyen És hova menjünk Na ezt nem is tudtam! Akkor feltétlen maradjon a Westend. Onnan mehetünk sörözni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Na ezt nem is tudtam! Akkor feltétlen maradjon a Westend. Onnan mehetünk sörözni. Remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. A Westendben is van már digitális kamera Hát, ha beviszed, akkor tuti lesz, bár lehet, hogy a mozisok csúnyán fognak nézni Hát, ha van digitális vetítő a Westendben, akkor maradhatunk ott, mert az nekem is kényelmesebb utazás szempontjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hát, ha beviszed, akkor tuti lesz, bár lehet, hogy a mozisok csúnyán fognak nézni Jó van na, eltévesztettem, a vetítőre gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Állítólag november 18.-án fog megjelenni a film DVD változata! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. (szerkesztve) Újabb plakát. ...és persze ne feledjük a régit se, ami a zenei CD tokjában lesz benne. Szerkesztve: 2008. Július 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.