Szisz Hozzászólás ideje: 2023. December 4. Hozzászólás ideje: 2023. December 4. 16 órával ezelőtt, Donát írta: Erről eszembe jutott valami. Az alábbi karaktereknek sikerült eddig a top4-be kerülni a játék története során: 1. Luke Skywalker (2017, 2019, 2023) 2. Anakin Skywalker (2017, 2023) 2. Obi-Wan Kenobi (2017, 2023) 2. Emperor Palpatine (2017, 2019) 5. Kylo Ren (2019) 5. Yoda (2019) 5. Qui-Gon Jinn (2023) Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a 7 karakter a fórumon a legerősebb 7-es. 1+2*0,5 sötét oldal, a döntőben már csak 0,5. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. December 4. Hozzászólás ideje: 2023. December 4. Valójában tök érthető az idei végjáték. Ez Qui-Gon egyenes ági hagyatéka, hogy a kiválasztott beteljesíthesse sorsát. Nagyon szép 4-es! 2 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. December 5. Hozzászólás ideje: 2023. December 5. (szerkesztve) 22 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Valójában tök érthető az idei végjáték. Ez Qui-Gon egyenes ági hagyatéka, hogy a kiválasztott beteljesíthesse sorsát. Nagyon szép 4-es! Tényleg, hisz QG hite a kiválasztottban Obinál megtörik és Lukenál megújul. Sokszor ugrik egy generációt egy feloldatlan feladat. Még Kylonál is, ahogy visszhangzik a sötét oldal. Végül csak az a mester vérvonal marad meg, ami Anakinon át vezet. Ez QG öröksége. Anakin olyan, mint egy csomópont az erőben és QG nélkül nem lett volna hagyatéka a Jediknek. Szerkesztve: 2023. December 5. - Szisz 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Akartam írni egy összefoglalót, de elment a kedvem. Néhány évig nem lesz folytatás, ennyi biztos. 3 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Hozzászólás ideje: 2023. December 10. @Donát köszönöm szépen a színvonalas több hónapon átívelő munkádat és szervezésed, jó móka volt ez is. Annyival járulok, hozzá, hogy csinálok holnap Luke-nak egy újabb "winner" - képet. A szűnetre szűkség van. Sajnos vagy nem sajnos a fórumunk oda lyukadt ki ahová legutóbb, és ha Kenobi nyert volna, akkor meg oda, ahová először. Íly módon az ízlésünkről, szimpátiánkról megnyilatkoztunk, sok új nem lenne a nap alatt, egy év múlva biztos nem, de talán soha sem. Egy Luke, egy Anakin, egy Obi-Wan, egy Palpatine, egy Yoda mind a legnagyobbak közül valók. Halhatatlan karakterek, méltán népszerűek! 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Az lesz a legnagyszerűbb napok egyike, amikor majd más fog nyerni. Onnantól számíthatjuk majd az SW új korszakát. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Hozzászólás ideje: 2023. December 10. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az lesz a legnagyszerűbb napok egyike, amikor majd más fog nyerni. Onnantól számíthatjuk majd az SW új korszakát. Nem vagyok még olyan öreg, de nem hiszem, hogy megérnék ilyesmit. Gondolatkísérletnek jó, meg igaz is lehet, de mire a popkultúrában egy Luke Skywalkert, egy 40+ éves ikont lenyom egy új karakter, az nem ezen fórum tagjainak szavazatai alapján lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. (szerkesztve) Soha ne mond, hogy soha. Jöhetnek új arcok később, ki tudja még mi lesz. @Donát remek játék volt, és jó hosszú, köszönet érte. Hatalmas munka lehetett összehozni. Engem nem zavar, hogy Luke megint nyert. Legalább reális a kép, ki a legnépszerűbb karakter a fórumon. Folyt. köv. az év végi sorozatos szavazásban. Szerkesztve: 2023. December 11. - Ody Mandrell 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Köszi a lebonyolítást, @Donát Ilyenkor azért látszik, hogy annyira ez a fórum se tér el a közízléstől, alighanem egy egy általánosabb közegben is hasonló végeredmény született volna kár, hogy már nincs This is Madness a starwars.com-on, érdekes lenne kivesézni a különbségeket, hasonlóságokat. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Köszi szépen, @Donát ennek a nem akármekkora vállalkozásnak a lebonyolítását. A kis összezördülésektől eltekintve szerintem nagyon jó volt. Volt pár komoly meglepetése - Qui-Gon a finish-ben, például, de engem az is meglepett, hogy az a semmilyen fekete wookiee sem pottyant ki már az első körében. A vége meg szerintem megérdemelt. Az ep8 óta úgy érzem, Luke megérdemli azt a méltatást, amit kap, amire az ep9, a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett csak ráerősített. De ugyanígy elégedett lettem volna Obi-Wan győzelmével is. Azért látszik, hogy a jó művek és az érdekes karakterirányok mennyire fel tudják magasztalni a karaktereket. 2017-ben egyáltalán nem gondolkodtam azon, hogy Obi-Wanra szavazzak Luke-kal szemben, most meg tényleg fel kellett dobnom egy érmét, mert baromira nem tudtam dönteni. 1 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Igen, mindkét győztes megérdemelt lett volna. Én reméltem, hogy Anakin behúzza idén, de sajnos nem. 2 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Köszi mindenki egyébként. Azért tettem bele energiát, mert szeretem csinálni, úgyhogy összességében win-win mindenkinek! Ha lecsillapodtak a kedélyek és lesz egy kis időm, hozok majd egy-két statisztikát, power rankinget, stb. Az biztos, hogy a Madness most pihen egy kicsit, aztán meglátjuk, hogy hány év után érdemes újra felmérni az erőviszonyokat. Erősen függ az új contentek mélységétől és volumenétől is. 2 1 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. 5 órával ezelőtt, Donát írta: Én reméltem, hogy Anakin behúzza idén, de sajnos nem. Szintén ugyanezt reméltem 2 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Én is Anakint szerettem volna igazán a végén győzni látni! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Csak érdekességképpen az eredeti sw.com-os Madnessek kifutásai (Boba mindháromszor a top4-ben): 2013: 2014: 2015: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Érdekes kimenetek. Viszont a végén itt is hasonlóak a szereplők. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Lehet a legközelebbi Madnessben Anakin Darth Vaderként indul. Úgy több a hatalma. 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Én teljesen egyben kezelem. Szerencsére erre az Ahsoka is ráerősített! 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.