Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

TOP16 #2 Ahsoka Tano vs. Obi-Wan Kenobi

Star Wars Winter Madness TOP16 2 21 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson tovább?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-11-17 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ahsoka drágám fájdalom, de rossz oldalra sorsolódtál! Véleményem szerint, a legjobb 8-ban a helyed manapság. Obi-Wan Kenobi a kedvenc karakterem az egész sagaban!

Szeretlek annyira, hogy ellene tegyek? Tudod mit szájas? Egyelőre nem szavazok. vagy egyáltalán nem.

Hozzászólás ideje:

Ha nem született volna meg az Obi-Wan Kenobi című sorozat, akkor Ahsokára voksolnék, még az ő sorozata nélkül is. De a vén salabakter kapott saját szériát, ami a kedvencem lett, így hiába van Lady Tanónak is saját nagyszerű szériája, még azzal együtt sem tudott felnőni a szememben a Jedi diplomatához.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Ha nem született volna meg az Obi-Wan Kenobi című sorozat, akkor Ahsokára voksolnék, még az ő sorozata nélkül is. De a vén salabakter kapott saját szériát, ami a kedvencem lett, így hiába van Lady Tanónak is saját nagyszerű szériája, még azzal együtt sem tudott felnőni a szememben a Jedi diplomatához.

Ez jó érv, és külön jó olvasni, hogy valaki ennyire szereti a Kenobi sorozatot! 

Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Ez jó érv, és külön jó olvasni, hogy valaki ennyire szereti a Kenobi sorozatot! 

Kenobi jobban bejön a saját sorozatában, mint Ahsoka az Ahsokában. Nem tudom miért Ahsokára nyomtam. Talán mert Grogura nyomtam korábban és törekszem az egyensúlyra? :?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hivatalos végeredmény:

Obi-Wan Kenobi: 13

Ahsoka Tano: 8

Obi ezzel 175 ponton áll, ez volt a 8. győzelme.

Ahsoka dícséretesen küzdött, de 110 ponton és 4 győzelmen kell búcsúznia az idei sorozattól. Az egyéni legjobb szereplését (TOP16) sikerült beállítania, de megdöntenie ezúttal sem.

Ezzel hivatalossá vált a Han Solo - Obi-Wan Kenobi negyeddöntő.

Hozzászólás ideje:

Tartózkodtam, mondhatjátok, hogy értelmetlen magatartás, de most nem vitt rá a lélek a döntésre. De Obi-Wan most már számíthat rám a jövőben!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
25 perccel korábban, csoli1138 írta:

Tartózkodtam, mondhatjátok, hogy értelmetlen magatartás, de most nem vitt rá a lélek a döntésre. De Obi-Wan most már számíthat rám a jövőben!

Szíved joga, bár akármelyik fél kapott volna plusz egy szavazatot, az nem befolyásolta volna érdemben a végeredményt.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Ez nem a parlament, szóval ha egy mód van rá, szavazzunk. 

• Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.