Donát Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Ki jusson tovább? Ahsoka Tano vs. Obi-Wan Kenobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 13, 2023 Author Share Posted November 13, 2023 Szervezői esélyek: Ahsoka Tano: 40% Obi-Wan Kenobi 60% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 16, 2023 Author Share Posted November 16, 2023 Mehet a szavazás Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Ahsoka drágám fájdalom, de rossz oldalra sorsolódtál! Véleményem szerint, a legjobb 8-ban a helyed manapság. Obi-Wan Kenobi a kedvenc karakterem az egész sagaban! Szeretlek annyira, hogy ellene tegyek? Tudod mit szájas? Egyelőre nem szavazok. vagy egyáltalán nem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Nos igen, itt nem sokat gondolkodtam: Obi-Wan! Ahsoka szépen épül tovább, de még mindig van hova lépnie ha Obi-Wan-t le akarja győzni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Ha nem született volna meg az Obi-Wan Kenobi című sorozat, akkor Ahsokára voksolnék, még az ő sorozata nélkül is. De a vén salabakter kapott saját szériát, ami a kedvencem lett, így hiába van Lady Tanónak is saját nagyszerű szériája, még azzal együtt sem tudott felnőni a szememben a Jedi diplomatához. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 16, 2023 Author Share Posted November 16, 2023 Ahsokára szavazok az új sorozata miatt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Hát nálam ez olyan sima Obi-Wan hogy nem is lehet kérdés. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ha nem született volna meg az Obi-Wan Kenobi című sorozat, akkor Ahsokára voksolnék, még az ő sorozata nélkül is. De a vén salabakter kapott saját szériát, ami a kedvencem lett, így hiába van Lady Tanónak is saját nagyszerű szériája, még azzal együtt sem tudott felnőni a szememben a Jedi diplomatához. Ez jó érv, és külön jó olvasni, hogy valaki ennyire szereti a Kenobi sorozatot! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Én is imádom, és szerintem még sokan mások is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Jól értelmezem @Donát, Kylo-t legyőzte 2017-ben Ahsoka? 16:14-re? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 (edited ) Jól értelmezed. Ezt én is furcsállom, de akkor még nem volt TLJ és TROS. Ma már nem biztos, hogy legyőzné. Edited November 17, 2023 by Ody Mandrell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Riddick Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én is imádom, és szerintem még sokan mások is. Jelen! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 17, 2023 Author Share Posted November 17, 2023 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Jól értelmezem @Donát, Kylo-t legyőzte 2017-ben Ahsoka? 16:14-re? Nem kell értelmezni, elég csak párat kattintani, hogy felfrissítsd az emlékeidet ilyenkor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 18 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Ez jó érv, és külön jó olvasni, hogy valaki ennyire szereti a Kenobi sorozatot! Kenobi jobban bejön a saját sorozatában, mint Ahsoka az Ahsokában. Nem tudom miért Ahsokára nyomtam. Talán mert Grogura nyomtam korábban és törekszem az egyensúlyra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 17, 2023 Author Share Posted November 17, 2023 Hivatalos végeredmény: Obi-Wan Kenobi: 13 Ahsoka Tano: 8 Obi ezzel 175 ponton áll, ez volt a 8. győzelme. Ahsoka dícséretesen küzdött, de 110 ponton és 4 győzelmen kell búcsúznia az idei sorozattól. Az egyéni legjobb szereplését (TOP16) sikerült beállítania, de megdöntenie ezúttal sem. Ezzel hivatalossá vált a Han Solo - Obi-Wan Kenobi negyeddöntő. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Tartózkodtam, mondhatjátok, hogy értelmetlen magatartás, de most nem vitt rá a lélek a döntésre. De Obi-Wan most már számíthat rám a jövőben! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 17, 2023 Author Share Posted November 17, 2023 25 perccel korábban, csoli1138 írta: Tartózkodtam, mondhatjátok, hogy értelmetlen magatartás, de most nem vitt rá a lélek a döntésre. De Obi-Wan most már számíthat rám a jövőben! Szíved joga, bár akármelyik fél kapott volna plusz egy szavazatot, az nem befolyásolta volna érdemben a végeredményt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 10 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Tartózkodtam, mondhatjátok, hogy értelmetlen magatartás, de most nem vitt rá a lélek a döntésre. De Obi-Wan most már számíthat rám a jövőben! Ez nem a parlament, szóval ha egy mód van rá, szavazzunk. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 Fogok! Legyen ez a kivétel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts