Jump to content

TOP16 #2 Ahsoka Tano vs. Obi-Wan Kenobi

Donát

Star Wars Winter Madness TOP16 2  

21 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/17/2023 at 06:59 PM

Recommended Posts

Ahsoka drágám fájdalom, de rossz oldalra sorsolódtál! Véleményem szerint, a legjobb 8-ban a helyed manapság. Obi-Wan Kenobi a kedvenc karakterem az egész sagaban!

Szeretlek annyira, hogy ellene tegyek? Tudod mit szájas? Egyelőre nem szavazok. vagy egyáltalán nem.

Ha nem született volna meg az Obi-Wan Kenobi című sorozat, akkor Ahsokára voksolnék, még az ő sorozata nélkül is. De a vén salabakter kapott saját szériát, ami a kedvencem lett, így hiába van Lady Tanónak is saját nagyszerű szériája, még azzal együtt sem tudott felnőni a szememben a Jedi diplomatához.

• Like 2
  • Tetszik 3

9 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Ha nem született volna meg az Obi-Wan Kenobi című sorozat, akkor Ahsokára voksolnék, még az ő sorozata nélkül is. De a vén salabakter kapott saját szériát, ami a kedvencem lett, így hiába van Lady Tanónak is saját nagyszerű szériája, még azzal együtt sem tudott felnőni a szememben a Jedi diplomatához.

Ez jó érv, és külön jó olvasni, hogy valaki ennyire szereti a Kenobi sorozatot! 

18 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Ez jó érv, és külön jó olvasni, hogy valaki ennyire szereti a Kenobi sorozatot! 

Kenobi jobban bejön a saját sorozatában, mint Ahsoka az Ahsokában. Nem tudom miért Ahsokára nyomtam. Talán mert Grogura nyomtam korábban és törekszem az egyensúlyra? :?

Hivatalos végeredmény:

Obi-Wan Kenobi: 13

Ahsoka Tano: 8

Obi ezzel 175 ponton áll, ez volt a 8. győzelme.

Ahsoka dícséretesen küzdött, de 110 ponton és 4 győzelmen kell búcsúznia az idei sorozattól. Az egyéni legjobb szereplését (TOP16) sikerült beállítania, de megdöntenie ezúttal sem.

Ezzel hivatalossá vált a Han Solo - Obi-Wan Kenobi negyeddöntő.

25 perccel korábban, csoli1138 írta:

Tartózkodtam, mondhatjátok, hogy értelmetlen magatartás, de most nem vitt rá a lélek a döntésre. De Obi-Wan most már számíthat rám a jövőben!

Szíved joga, bár akármelyik fél kapott volna plusz egy szavazatot, az nem befolyásolta volna érdemben a végeredményt.

• Donát unpinned this topic