Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ez van ha sokat pofázik az ember Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Legalább aggódtál kicsit. Ez aranyos. Mert miért ne? Szövegnél még az is lényeges, hogy milyen formátumban van, stb. attól is függ a méret. Nekem van egy rakat doksim, de csak kb. 5 dvd-lemezen férnek el Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Tegnap a routeremmel együtt elszállt a Sagaforum is? Azért jó, hogy mindkettő helyre jött. Ha végleg elszállt volna az adatbázis, én is csatlakoztam volna a fegyveres menethez Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Ezért minimum annyi járt volna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Mától lehet felrakni képet az oldalra. Jobb is lenne ha ide raknátok, így biztos megmaradna. Megduplázódott a tárhely mérete, így gondolom ezzel nem lesz baj így már. Azonban ne 5-6 megás képeket rakjatok fel, hanem "ésszerű" méretűeket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Remek, örülök neki, hogy fel lehet ide rakni a képeket Főleg a fórumtalisok miatt Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. (szerkesztve) Én is örülök. Ugyan megy már ez a képfeltöltés dolog, de mégis mennyivel egyszerűbb lesz ide feltenni, ha lesznek képek legközelebb is. Szerkesztve: 2010. Február 2. - Pildi Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. SW játék szekció nincs? Vagy csak én vagyok vak? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. SW játék szekció nincs? Vagy csak én vagyok vak? Általában ide mennek a kézzel fogható játékok: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=53Ide meg a PC vagy konzolos játékok: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=65 Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Nem tudom ki csinált az összes (normál) epizódhoz saját fej és oldal lécet, de szerintem lassan a TCW is megérdemelne egyet... Csak javaslat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Nem tudom ki csinált az összes (normál) epizódhoz saját fej és oldal lécet, de szerintem lassan a TCW is megérdemelne egyet... Csak javaslat! Simon Zoli csinálta a filmekhez. Egyébként már gondoltam rá, hogy kellene. Lesz majd. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Max. a TCW topikokhoz legyen, de az SW alapvetően a filmekből áll, filmes bannerek maradjanak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Max. a TCW topikokhoz legyen, de az SW alapvetően a filmekből áll, filmes bannerek maradjanak Erre gondolt Jinx és én is. Nyilván nem rakunk TCW -s bannert az EPV topikba (vagy máshová). Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Erre gondolt Jinx és én is. Nyilván nem rakunk TCW -s bannert az EPV topikba (vagy máshová). Persze! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hol lehet módosítani a nicknevet?Már az összes menüpontot átnéztem de nem találom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hol lehet módosítani a nicknevet?Már az összes menüpontot átnéztem de nem találom.Szólsz Odynak aki megváltoztatja. Ez nem az iwiw, hogy váltogatni lehessen a neveket Itt az Admin az úr, ő változtathat csak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hol lehet módosítani a nicknevet?Már az összes menüpontot átnéztem de nem találom.Nem lehet módosítani egyik panelon keresztül sem. Csak én tudok variálni rajta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Oldie mi van a neved alatt? :P Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Nyakonváglak. Szeded ki onnét Ezt tedd be helyette: Csoport: A KERESZTAPA Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Gratula Oldie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Nyakonváglak. Szeded ki onnét Ezt tedd be helyette: Csoport: A KERESZTAPA Így hálálod meg a bizalmat? És itt csak én vághatlak nyakon tudod. Ha rossz leszel jön a lófej csoport tagság. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Gratula Oldie Ne! Még a végén elbízza magát. Így is csak próbaidőre lett vissza helyezve. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. a lófej csoport tagság. Milyen érdekes csoportok vannak itt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Így zsarolja az apa a fiát, szép mondhatom Majd megköszönöm ha látom is a foganatját és bitófa alá küldhetem a retinens személyeket ösztönből. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Fórumos probléma, ma láttam a Klónhadsereg ( ) topikban, hogy nem csak velem adja elő.... Szóval, van egy idézet. Az idézeten belül spoiler. Spoiler vége, idézet vége, saját szöveg. Elvileg. Aztán mégis azt adja a fórumban, hogy a saját szöveg a spoiler mögé, de még az idézetbe kerül. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hát ha téged ez zavar, akkor használd majd úgy az idézést, hogy a spoiler tag ne legyen benne. Amúgy is tudja mindenki, hogy mire idézel, vagy ha nem világos, akkor meg ne a spoilert hanem előtte lévő részt idézd be. (pl. ott a "Republic Command Order 66"-t is elég beidézni) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Sajnos ez egy technikai probléma, amit valószínűleg ennél a spoiler-tagnál nem lehet leküzdeni (már máshol is láttam ilyet, ahol ez a fajta tag van). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Sajnos ez egy technikai probléma, amit valószínűleg ennél a spoiler-tagnál nem lehet leküzdeni (már máshol is láttam ilyet, ahol ez a fajta tag van).Így van. Amióta ez a spoiler tag van, azóta ez így működik. Majd az új motornál kiküszöböljük. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Majd az új motornál kiküszöböljük.Miafene lesz új motor? Vagy csak az IPB legújabb fejlesztésénél próbálod ezt majd megcsinálni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Miafene lesz új motor? Vagy csak az IPB legújabb fejlesztésénél próbálod ezt majd megcsinálni? Rosszul írtam, mert nem új motor lesz, hanem új IPB. Persze ha minden összejön csak akkor. Ez már hivatalosan regisztrált verzió lesz majd minden földi jóval. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.