Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. (szerkesztve) Olyasmire gondolsz mint a korábbi phpbb-s verziónál volt? Már én is gondoltam rá, hogy jó lenne... Legas tudná mondani, meglehet-e csinálni.. Szerkesztve: 2006. Március 14. - Ody Mandrell Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Igen, olyasmire. De tulajdonképpen az is elég lenne, ha a helyemet mutató sor kibővülne a topik címével. Ha írok egy hozzászólást, ez így is történik, de ha csak olvasom a hozzászólásokat, akkor nem. Szóval valami ilyesmi bőven elég lenne: Star Wars SAGA -> Csevegő -> A fórumról -> Vélemények és javaslatok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Na igen....itt a topic cím csak a fejlécban szerepel. De hátha lehet kezdeni vele valamit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Nem lenne rossz ötlet. Hiába tudom, hol van, mindig vagy fél percbe telik, mire megtalálom. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Nem csak a fejlécben szerepel. Az utolsó hozzászólás felett vagy egy szürke sáv. Abba is bele van írva fehérrel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Nem csak a fejlécben szerepel. Az utolsó hozzászólás felett vagy egy szürke sáv. Abba is bele van írva fehérrel. Arról beszéltem/tünk, hogy csak abban van ha olvasod a topicot. Épp az a baj. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Nem lehetne esetleg a privát üzeneteknél az üzeneteket felsoroló "panel" vagy a írások színét megváltoztatni? A fehéren alig lehet látni a világos narancs színű szöveget Vagy ez nem standard, hanem magam állíthatom be? Ez csak úgy eszembe jutott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Ez standard. Majd felírom a javítani valók közé. Mostanában Legas eléggé eltűnt, úgyhogy nem tudom mikor lesz ezekből valami. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Köszi Majd csak előkerül, ha lesz egy kis ideje rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. A kis technikai szünet után ismét működik a fórum, köszönhetően Zsákai úr gyors segítségének. Remélem kibírtátok valahogy ezt a kis időt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Köszönjük szépen neki (Neked is, hogy intézkedtél) Remélem, nem volt nagy baj. Részemről kibírtam, még ha először frászt is kaptam, hogy mi történt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Ha nagy nehezen is, de sikerült kontrollálni az elvonási tüneteket Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Nyugalom emberek, itt vagyok én csak csendesen meglapulok. A kéréseket megcsináltam, kiírja nagyban a téma címét is + a privát üzenetek felsorolásánál is új háttér van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Köszönjük Legas! Szerintem mindenki elégedett lehet az eredménnyel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Nagy sziklatömb zuhant alá szívem szegletéből, mikor szemeim megpillantották a fórumot újfent élő állapotában. Annyira elkeseredtem, hogy benéztem az sw.hu fórumára, aztán meggyógyultam Én elégedett vagyok, annyi szent Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Köszi Dzséjt. És persze Simon Z és Miss Karrde is magkapta ami jár. Dzséjt! Oda én is benéztem, de nem dobott fel. Nagyon idegenné vált számomra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. És ezennel meg is köszönném A filmes része az is lett (jóformán nincs is), részemről a szerepjátékos résszel foglalkozom leginkább (annak is csak egy részével). No, meg néha leállunk Oldie-val humorizálni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Minden szavazás megújult, és tökéletesen működik. Kaptatok egy második esélyt változtatni az elsietett voksokon. Ha utatokba kerül egy, ne habozzatok szavazni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Köszönjük, Legas mester Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Ha utatokba kerül egy, ne habozzatok szavazni Megvagyok Remélem, nem hagytam ki egyet sem, max. szándékosan egyet-kettőt, ahol nem tudtam mire. De ez a filmeknél nem fordult elő Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Buzgón szabazok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szabazzá csak Dzséjt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Úgy tűnik, ma valahogy hadi lábon állok a gépeléssel és az értelmezéssel... tehát az írott szöveggel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Úgy tűnik az új domain név megszerzése nem ütközik akadályokba. Hamarosan élni fog az swsaga.hu név. Csak el ne kiabáljam. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Na, ez egy jó hír! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Na, ez egy jó hír! Mégjobb lenne egy oldalsó bannerrel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Úgy tűnik az új domain név megszerzése nem ütközik akadályokba. Hamarosan élni fog az swsaga.hu név. Csak el ne kiabáljam. Remek, remek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Remek, remek Sőt, már be is van jegyezve! My Webpage Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Fasza! Akkor amint tesóm befejezi a játékot, átteszem az swsaga.hu címre a fórumot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Fasza! Akkor amint tesóm befejezi a játékot, átteszem az swsaga.hu címre a fórumot. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.