Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Simon Zoli munkája a banner, szóval szerintem belátható időn belül nem lesz másik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Gratulálok Donát! Zárkózol. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. 1470 nap kellett az újabb 5000 hozzászóláshoz. 10.000! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hajrá! Hamarosan beérsz minket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Gratula, Donát Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Szép volt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Bomarr! Légyszi törölj a postaládából! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Nálam tegnap este óta szétesett állapotban (használhatatlan) nyílik meg a fórum Chrome-ban, Firefox esetén nincs hiba. Más is tapasztalt ilyet? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Nálam gond nélkül megy az oldal Chrome-ban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Köszi, akkor nálam lehet valami gond. Más oldallal nincs baja, csak a fórummal Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Csak nálam jelentkezik lassúság a fórum betöltése esetén? Már egy hete tart körülbelül hogy a többi weboldalnál megszokott tempónál jóval lassabban töltődik be az összes topik és almenü... Ideértve a hozzászólást vagy azok szerkesztését is... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Nem csak nálad. A hétvégén majdhogynem használhatatlanul lassú volt. Tegnap mág hozzászólásnál lassabb volt a megszokottnál, de ma már ezt sem tapasztaltam. Biztos mókolt a szolgáltató a szerverrel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Nekem is feltűnt a lassúság, de ma már minden ok. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. (szerkesztve) Nem tudom hova írjam. Miért nem engedi az oldal, hogy szerkesszem a hozzászólásom? Azt írja ki, hogy "Nincs jogosultságod ehez a művelethez" Érdekes, ezt engedi. De amit írtam a Rebels topicba, a "2x16 - Shroud of Darkness"-be, azt nem engedi. Sőt, új hsz-t sem enged. Jó lenne ezt kideríteni miért. Egyáltalán elküldte amit írtam? Nekem kiírja... Jó tudom, az én telefonom a rossz és már a sírba tudna kergetni néha... Szerkesztve: 2016. Március 2. - Rajmesz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Ebbe a topicba kell írni az ilyet. Ez sajnos általános hibajelenség a fórumnál, a frissen megnyílt topicoknál néha így viselkedik: jogosultsági okokra hivatkozva nem enged semmit sem csinálni. Nekem például ez sokáig csak laptopon jelentkezett (már a TCW idején), aztán megjelent PC-n is. Teljesen random amúgy. Egy ideje a topicot csak úgy tudom megnyitni, hogy ha előtte írok bele hozzászólást, ma viszont már azelőtt meg tudtam nyitni. Van, amikor nem enged szerkeszteni, máskor simán megy a dolog. Néha használ az a módszer, hogy visszamész a főoldalra (nem a vissza gombbal, hanem a Jedi Rend jelvényére nyomva), és törlöd a sütiket. Vagy újra bejelentkezel. Vagy lefuttatsz egy takarítást a gépen. Sajnos nincs bevett megoldás, mert mint írtam, baromi random. Nálam volt olyan is, hogy nem engedett írni, visszakerültem a topicba, és nem csináltam semmit, csak újrapróbálkoztam. Akkor meg működött. Vagy megesett, hogy egészen addig csak olvashattam a topicot, amíg nem lett egy második oldal benne (ekkor volt az, hogy egy másik topicban megírtam a hozzászólást, aztán áthelyeztem, mert azt mindig engedi ). Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Oké, köszi. Nálam ezek az opciók nem játszanak, mert telefonról vagyok. Kijelentkeztem, bejelentkeztem, kikapcsoltam a telefont, visszakapcsoltam, akksit is kivettem, viszzaraktam semmi. De mindegy is eleget bosszankodtam, úgy is csak egy mondattal akartam volna kiszerkeszteni, az meg lényegtelen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Néha még engem se enged szerkeszteni. Szerintem a szigorú beállítások és a cookiekkal lehet összefüggésben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Nekem nem szokott ilyen hiba lenni. De a céges laptopról, ha szerkesztem az egyik hsz-emet (mindegy melyiket) és utána pg dn vagy pg up gombot nyomok, akkor megjeleníti és váltogatja a képernyő bal alsó sarkában a korábbi olyan szerkesztéseimet, amit mások hozzászólásába írtam bele, mint moderátor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Volt egy pár órás szerver leállás, de már minden ok(nak tűnik). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Már megijedtem. Szerettem volna háborogni a F1 miatt a Sport topikban de nem lehetett. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Rajmesz: Oké, ha megszólítanak mindig válaszolni fogok (magamtól csak az elemzést írtam volna de aztán eléggé folyamatosan jöttek rá a vélemények), a multiidézés egyelőre nem tudom micsoda, még sosem használtam. A fórum az fórum, nem? Szóval szükséges volt válaszolnom - íme Neked is, túl jólnevelt vagyok Sok elemzést nem fogok írni az biztos...elsősorban úgyis más területek érdekelnek igazán, azt már leírtam, hogy mik nem ismételném. Multiidézéssel tudsz egyszerre több embernek válaszolni, és/vagy egy másik topicban válaszolni egy hsz-re. Pl. mint most én. Írtál a TFA-->értékeld a filmet topicba. A "válasz" gomb mellett van egy "multiidézés" gomb. Arra ráklikkelsz (ha egyszerre akarsz több embernek akkor azokat is bejelölöd, de ha egynek akkor csak azt az egyet.) Utána bemész abba a topicba, amelyikbe szánod a válaszod. Rámész az "új válasz" fülre, aztán bedobja neked az idézést és tessék. Ha pedig több embernek válaszolsz akkor ugyan ez az eljárás topicon belül is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Köszi Rajmesz, hogy segítesz Bujának. Azért Te is nagy utat jártál be. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Köszi. Én, mint felesküdött Jedi, köteles vagyok a tanokat tovább adni és másokon segíteni. Amúgy az feltűnt valakinek, hogy az oldalon nincs előreállítva az idő? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Az időt Te állítod be a beállításaid között. Van még mit tanulnod. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Áhhh áháháháá aha Kösz. Tudod, jó Jedi holtig tanul Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Bárki javította a délutáni hozzászólásomat az ep7 BR topikjában, lehetett volna annyi benne, hogy odaírja, ő volt. Nem mellékesen, amit írtam, még mindig érvényes. Megismételjem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Akkor már csak az a kérdés, hogy ki nyúlt bele és miért? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Nem én voltam. Miss a káromkodás csillagozására hívta fel a figyelmet Ody hsz-e kapcsán. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Én sem szerkesztettem bele. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.