Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Velem is megesik néha. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Ha Oldi bannol, azt úgyis észreveszed: lófej lesz az ágyadban Teljesen félre olvastam, látszik, hogy fáradt vagyok. íme: lőtt fej lesz az ágyadban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Másnál is előfordul, ha belép egy topikba, a második oldalra ugrik az első helyett? Nálam rendszeresen előfordul. Nem zavaró, csak gondoltam, megemlítem Elvileg az utolsó olvasott hsz-re ugrik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Elvileg az utolsó olvasott hsz-re ugrik. Hozzáteszem, hogy a bejelentkezve olvasott utolsó hsz-re. Néha szoktam a munkahelyemen is olvasgatni a fórumot, ha időm engedi, de akkor nagyon ritkán van az, hogy írok is, így helyből nem szoktam belépni, csak ha halaszthatatlan mondanivalóm van. Aztán este itthon újra megnyitva az adott topikot nálam is a 2. oldalra ugrik, mivel nem tudja, hogy én már jártam ott inkognitóban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Elvileg az utolsó olvasott hsz-re ugrik. Elvileg, gyakorlatilag meg ilyen esetben több már olvasott hsz-t is át kell pörgetnem az első oldalon. Pl. az előbb lendületből megéltem egyet a Hostage Crisis topicjánál, pedig az első oldalon is van néhány hsz-em. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Elvileg az utolsó olvasott hsz-re ugrik. Elvileg, de gyakorlatilag meg nem, mint ahogy Dzséjt is írta lentebb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Azért bízom benne, hogy ez az ugrás nem okoz olyan nagy riadalmat. Sajnos azt még nem sikerült megoldani, hogy hangosan felolvassa a fórum a legújabb hsz-eket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Most, hogy így említed.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Sajnos azt még nem sikerült megoldani, hogy hangosan felolvassa a fórum a legújabb hsz-eket. De ezek szerint próbálkozások már vannak Amúgy megoldható, beszerzi a kedves user a JAWS nevű programot, és az felolvassa a számítógép szövegeit (igaz durva tájszólással, monotonul és hadarva). A vakok is ezt használják. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. De ezek szerint próbálkozások már vannak Amúgy megoldható, beszerzi a kedves user a JAWS nevű programot, és az felolvassa a számítógép szövegeit (igaz durva tájszólással, monotonul és hadarva). A vakok is ezt használják. Én a SpeakBoard-ot használtam az évadértékelés topicban a hozzászólásodnál Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Én a SpeakBoard-ot használtam az évadértékelés topicban a hozzászólásodnál Luuustaaaa Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Azért bízom benne, hogy ez az ugrás nem okoz olyan nagy riadalmat. Sajnos azt még nem sikerült megoldani, hogy hangosan felolvassa a fórum a legújabb hsz-eket. Mint írtam, egyáltalán nem gond, csak megírtam, mint észrevételt, arra való a topik Ej, de kár Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Nekem nem ugrál sehova. SK keresem meg az új hsz-eket. Azt hiszem ez beállítás kérdése, hogy ugrik-e, vagy sem... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nem is tudom, ritkán fordul elő, és totál rendszertelen az egész, így szerintem nem beállítási dolog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Jövünk fel mint a talajvíz, ezért újfent megkérnék minden törzstagot, hogy az oldal alján látható SW site -os linkre kattintsatok egyet! Köszi újfent. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. (szerkesztve) Jövünk fel mint a talajvíz, ezért újfent megkérnék minden törzstagot, hogy az oldal alján látható SW site -os linkre kattintsatok egyet! Köszi újfent. Kattintottam, írtam Szerkesztve: 2009. Április 4. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Célegyenesben vagyunk a 100 ezres etapban. Holnap elutazok, így valószínűleg nem leszek itt a jeles alkalomkor. Majd lehetőség szerint figyeljétek ki írja a százezrediket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Oks, igyekszem én is sűrűbben feljönni, még jó, hogy három napos hétvége jön Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. (szerkesztve) Ez a 100007. innentől lehet visszanézni, kié volt a kerek szám Rog vagy Oldie vagy ki Én csak 20 percre tettem ki a lábam, oszt jól lemaradtam Szerkesztve: 2009. Április 10. - MissKarrde Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. (szerkesztve) Én követtem el azt a hozzászólást Szerkesztve: 2009. Április 10. - Darth_Phobos Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Én követtem el azt a hozzászólást Akkor iszom egy kis ásványvizet az egészségedre. Salud. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. No legalább kiderült Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Egy fenéket! Majd fórumtalin fizet mindenkinek egy kört. Százezer hszért ez a büntije. Én meg totyogok ötezer valamennyivel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Nem százezer, hanem százezredik, messze nem mindegy És nem ötezer valamennyi, hanem hatezer Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Majd fórumtalin fizet mindenkinek egy kört. Százezer hszért ez a büntije. Ö... jobban belegondolva TE írtad a 105. hozzászólást Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Sejtettem, hogy napközben lesz meg a jeles százezredik, így én biztos elmulasztom. Nem vagyok otthon fórum témában, mivel ez az egyetlen, amelyet rendszeresen látogatok. De gondolom, hogy a százezres hsz számot kevés magyar fórumnál érik el. Ugye így van? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Ö... jobban belegondolva TE írtad a 105. hozzászólást Akkor nekem fizetett volna mindenki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Nem százezer, hanem százezredik, messze nem mindegy És nem ötezer valamennyi, hanem hatezer Ne okoskodj. Én örülök ha megtalálom azt, hogy hol tudom beállítani az avataromat. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Ne okoskodj. Én örülök ha megtalálom azt, hogy hol tudom beállítani az avataromat. Na szép... és ilyen moderátorunk van Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Na szép... és ilyen moderátorunk van Hey, törölni még tudok! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.