Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nálam tegnap este óta szétesett állapotban (használhatatlan) nyílik meg a fórum Chrome-ban, Firefox esetén nincs hiba. Más is tapasztalt ilyet?

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Csak nálam jelentkezik lassúság a fórum betöltése esetén? Már egy hete tart körülbelül hogy a többi weboldalnál megszokott tempónál jóval lassabban töltődik be az összes topik és almenü... :roll:

Ideértve a hozzászólást vagy azok szerkesztését is...

Hozzászólás ideje:

Nem csak nálad. A hétvégén majdhogynem használhatatlanul lassú volt. Tegnap mág hozzászólásnál lassabb volt a megszokottnál, de ma már ezt sem tapasztaltam. Biztos mókolt a szolgáltató a szerverrel.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom hova írjam. Miért nem engedi az oldal, hogy szerkesszem a hozzászólásom? Azt írja ki, hogy "Nincs jogosultságod ehez a művelethez"

Érdekes, ezt engedi. De amit írtam a Rebels topicba, a "2x16 - Shroud of Darkness"-be, azt nem engedi. Sőt, új hsz-t sem enged. Jó lenne ezt kideríteni miért. Egyáltalán elküldte amit írtam? Nekem kiírja...

Jó tudom, az én telefonom a rossz és már a sírba tudna kergetni néha...

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Ebbe a topicba kell írni az ilyet. ;)

Ez sajnos általános hibajelenség a fórumnál, a frissen megnyílt topicoknál néha így viselkedik: jogosultsági okokra hivatkozva nem enged semmit sem csinálni. Nekem például ez sokáig csak laptopon jelentkezett (már a TCW idején), aztán megjelent PC-n is. Teljesen random amúgy. Egy ideje a topicot csak úgy tudom megnyitni, hogy ha előtte írok bele hozzászólást, ma viszont már azelőtt meg tudtam nyitni. Van, amikor nem enged szerkeszteni, máskor simán megy a dolog.

Néha használ az a módszer, hogy visszamész a főoldalra (nem a vissza gombbal, hanem a Jedi Rend jelvényére nyomva), és törlöd a sütiket. Vagy újra bejelentkezel. Vagy lefuttatsz egy takarítást a gépen. Sajnos nincs bevett megoldás, mert mint írtam, baromi random. Nálam volt olyan is, hogy nem engedett írni, visszakerültem a topicba, és nem csináltam semmit, csak újrapróbálkoztam. Akkor meg működött. Vagy megesett, hogy egészen addig csak olvashattam a topicot, amíg nem lett egy második oldal benne (ekkor volt az, hogy egy másik topicban megírtam a hozzászólást, aztán áthelyeztem, mert azt mindig engedi :D).

Hozzászólás ideje:

Oké, köszi. Nálam ezek az opciók nem játszanak, mert telefonról vagyok. :D

Kijelentkeztem, bejelentkeztem, kikapcsoltam a telefont, visszakapcsoltam, akksit is kivettem, viszzaraktam semmi. De mindegy is eleget bosszankodtam, úgy is csak egy mondattal akartam volna kiszerkeszteni, az meg lényegtelen.

Hozzászólás ideje:

Nekem nem szokott ilyen hiba lenni. De a céges laptopról, ha szerkesztem az egyik hsz-emet (mindegy melyiket) és utána pg dn vagy pg up gombot nyomok, akkor megjeleníti és váltogatja a képernyő bal alsó sarkában a korábbi olyan szerkesztéseimet, amit mások hozzászólásába írtam bele, mint moderátor. :lol:

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Rajmesz:

Oké, ha megszólítanak mindig válaszolni fogok (magamtól csak az elemzést írtam volna de aztán eléggé folyamatosan jöttek rá a vélemények), a multiidézés egyelőre nem tudom micsoda, még sosem használtam. A fórum az fórum, nem? Szóval szükséges volt válaszolnom - íme Neked is, túl jólnevelt vagyok :) Sok elemzést nem fogok írni az biztos...elsősorban úgyis más területek érdekelnek igazán, azt már leírtam, hogy mik nem ismételném.

Multiidézéssel tudsz egyszerre több embernek válaszolni, és/vagy egy másik topicban válaszolni egy hsz-re. Pl. mint most én. Írtál a TFA-->értékeld a filmet topicba. A "válasz" gomb mellett van egy "multiidézés" gomb. Arra ráklikkelsz (ha egyszerre akarsz több embernek akkor azokat is bejelölöd, de ha egynek akkor csak azt az egyet.) Utána bemész abba a topicba, amelyikbe szánod a válaszod. Rámész az "új válasz" fülre, aztán bedobja neked az idézést és tessék.

Ha pedig több embernek válaszolsz akkor ugyan ez az eljárás topicon belül is.

Hozzászólás ideje:

Köszi. :)

Én, mint felesküdött Jedi, köteles vagyok a tanokat tovább adni és másokon segíteni. :D

Amúgy az feltűnt valakinek, hogy az oldalon nincs előreállítva az idő? :D

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Bárki javította a délutáni hozzászólásomat az ep7 BR topikjában, lehetett volna annyi benne, hogy odaírja, ő volt. Nem mellékesen, amit írtam, még mindig érvényes. Megismételjem?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.