Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A csík eltüntetésén dolgozik a mester. Egyébként úgy látszik sikerült közös nevezőre hozni a dolgokat, már csak az új generációs bannerek hiányoznak. :D

Simon Z. ígéretett tett arra, hogy készíti őket. Azt hiszem előre csorgathatjuk a nyálunkat. :D

Hozzászólás ideje:

Igen, az előbb megoldottam, csak mivel én 1280x1024-es felbontásban használom a gépet, ezért ami nálam jó, az 1024-be nem. :( Szóval mi legyen? Optimalizáljak 1024-re? Gondolom azt használtok itt a legtöbben.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Azért előre ne csorogjon. :D Utólag esetleg, de előre... Ki tudja, mit hoz a jövő...? :)

Ne igyak előre a medve bőrére? :D Egyenlőre a régi bannereket sem találom. :(

Zoli, a munkád biztos 100%-os lesz. :D Légyszi epizódos oldalbannerekre írd majd rá a számot is. Thx.

Hozzászólás ideje:
Ne igyak előre a medve bőrére? :) Egyenlőre a régi bannereket sem találom. :(

Zoli, a munkád biztos 100%-os lesz. :D Légyszi epizódos oldalbannerekre írd majd rá a számot is. Thx.

Mármint Neked nincsenek meg a régi oldalbannerek?

Egyébként biztos kell az epizódszám? Az eredeti terveimben ennek elhagyása is szerepelt, szerintem úgy jobb. Úgyis felismerhető a dolog. Vagy ha lesz is, akkor sem ott, ahol eddig volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mármint Neked nincsenek meg a régi oldalbannerek?

Egyébként biztos kell az epizódszám? Az eredeti terveimben ennek elhagyása is szerepelt, szerintem úgy jobb. Úgyis felismerhető a dolog. Vagy ha lesz is, akkor sem ott, ahol eddig volt.

Sajna formáztam a gépet, és a régi bannerek is elvesztek. :(

Ok, akkor rádbízom Zoli! Formáld, alakítsd tetszés szerint.

Hozzászólás ideje:

Az oldalsó banner úgy lóg most be a képbe, hogy nem tudok innen más topikba átlépni :( Vagyis nálam valami zűr van. Vagy másnál is?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az oldalsó banner úgy lóg most be a képbe, hogy nem tudok innen más topikba átlépni :( Vagyis nálam valami zűr van. Vagy másnál is?

Még nincs teljesen kész, alakul, de ezt már írtuk egy párszor. LeGaS most dolgozik pár beállításon. Köszi a türelmet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tisztelt hölgyeim és Uraim, kedves barátaim. :) Elérkezett ez a pillanat is! Valahogy úgy néz ki most a fórum, ahogy azt anno elképzeltem! Egyenlőre a régi bannerek vannak az egyes témáknál, de hangulatában így is abba a messzi galaxisba repít (legalábbis engem :( ). Köszönet LeGaS és Simon Z. a remek munkáért!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.