Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Abszolut nem rólad volt szó, hanem az 1024x768 -as aggódokról. Akkor bocsi. Nem csak Te vagy a fórumon! Szerencsére. Nem akarnék tök egyedül lenni. Szerkesztve: 2008. Január 1.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Van egy olyan írás a lap alján, hogy: "Az oldal Firefox -ra, és 1280*1024 -es felbontásra optimalizálva." Tehát ezekben, és CSAK is ezekben a paraméterekben tökéletes a látvány. Zoli! Köszi az elemzést. Elmondható, hogy a fórum történetének legjobb bannerje született meg. Köszi! Megfeledkeztem erről a "csakis ezekkel a paraméterekkel" kitételről.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Szerző Köszi! Megfeledkeztem erről a "csakis ezekkel a paraméterekkel" kitételről. Már megint hiba.... Bár a Word nem jelez hibát a 'csak is' verziónál. Szerkesztve: 2008. Január 1.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Szerző Mozgalmas az év első napja. Az ördöggel is cimboráltunk. Szerkesztve: 2008. Január 1.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Jól összejöttek neked ma a HSz-es dolgok. Tied az év első és a fórum 66666-odik HSz-e.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Szerző Új adminnal bővült a fórum, SimonZ személyében. Így ötre emelkedett a számunk (Coce, Ody, Bomarr, Legas, SimonZ). Fogadjátok szeretettel. Jó munkát Zoli. Szerkesztve: 2008. Január 1.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Új adminnal bővült a fórum, simonZ személyében. Előléptetés.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Szerző Jó munkát kívánok én is. Reméljük azért nem lesz sok. Jaj Coce! Téged is meg akartalak kérdezni, de nem vagy fent MSN-en. Áldásod adod a kinevezésre?
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Új adminnal bővült a fórum, SimonZ személyében. Így ötre emelkedett a számunk (Coce, Ody, Bomarr, Legas, SimonZ). Fogadjátok szeretettel. Jó munkát Zoli. Amennyiben megkapom a jóváhagyást, nagyon köszönöm a megtiszteltetést! Mesa honored to be taking on dissa heavy burden. Mesa accept this with muy muy humility and... azazhogy munkálkodjunk együtt egy békés, virágzó fórumért.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Szerző Amennyiben megkapom a jóváhagyást, nagyon köszönöm a megtiszteltetést! Mesa honored to be taking on dissa heavy burden. Mesa accept this with muy muy humility and... azazhogy munkálkodjunk együtt egy békés, virágzó fórumért. Remélem kedves Jar Jar nem fogod kitörölni a fórumot.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Remélem kedves Jar Jar nem fogod kitörölni a fórumot. Hová gondolsz? Legfeljebb új alapokra helyezném, a béke és a biztonság érdekében.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 1.17 éve Szerző Hová gondolsz? Legfeljebb új alapokra helyezném, a béke és a biztonság érdekében. Csinálsz egy-két ici-pici baleset....és majd jól számon űzlek.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Iszonyatosan jó az új banner!!!! És üdv az adminok között Simon!
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve A számonűzés elég találó büntettes lenne. Szerkesztve: 2008. Január 2.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Az ember pár napra kiteszi a lábát, és máris felfordul a világ Egy új csodálatos, fantasztikus, überjó banner (100%-ra egyet értek Ody-val, hogy bannerek között ez eddig a legjobb), új admin, na meg még a Sötét Oldallal is lepaktáltatok Jól kezdődik az év.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Felmerült bennem a gondolat hogy talán a "Star Wars hír portál" "B.U.É.K!" részébe jobban illene a régi banneres screenshot helyett egy új banneres. Kis apróság de szerintem a "B.U.É.K!" címhez egy olyan kép passzolna igazán ami az új évvel együtt beköszöntött új külsőt ábrázolja. A felvetésem ellen szól hogy a cikk témája a múlt év és ahhoz meg az előző külső illik. Szerkesztve: 2008. Január 2.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Szerintem meg épp az maradjon, mert ha a régi banneres fórum külalakjára vagyunk kiváncsiak, legalább ott találunk róla egy screenshotot. Meg az új bannert is szerintem értelmetlen lenne egy oldalon kétszer nézni.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Már megint hiba.... Bár a Word nem jelez hibát a 'csak is' verziónál. Off Sajna a word helyesírás ellenőrzője tökéletlen, nem szabad rá hagyatkozni On Egyébként nálam is kisebb a felbontás, hiába a nem tft monitoron jobb az. És úgy is marad, minden banner csúszik, ez van, monitort cserélni ezért meg nem tudok.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Szerző Egyébként nálam is kisebb a felbontás, hiába a nem tft monitoron jobb az. És úgy is marad, minden banner csúszik, ez van, monitort cserélni ezért meg nem tudok. Sajnálom. Gyere el ide, nálam láthatod teljes pompájában.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Egyébként Karrdénak igaza van. Szerintem csinálni kéne egy felmérést hogy ki milyen felbontáson használja a monitort, és arra optimalizálni a fórumot, amit a legtöbben használnak.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Szerző Egyébként Karrdénak igaza van. Szerintem csinálni kéne egy felmérést hogy ki milyen felbontáson használja a monitort, és arra optimalizálni a fórumot, amit a legtöbben használnak. Van alul egy statgép ikon, és nem díszként szolgál... Szerkesztve: 2008. Január 2.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Van alul egy statgép ikon, és nem díszként szolgál... Ami szerint pont jóra van optimizálva (gondolom nem véletlenül)
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Szerző Ami szerint pont jóra van optimizálva (gondolom nem véletlenül) Igen. Bár elmondható, hogy csak egy hajszállal előzi meg az 1024-es felbontást. De mivel nekem is a legnagyobb van, így ez marad. A megoldás az lenne, ha működne egy olyan script, ami a bannereket automatikusan a felhasználó képméretére állítja be. LeGaS próbált feltenni ilyet, de nem működött. Az explorerről nem is beszélve....ott szinte semmi nem jó.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.