Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. (szerkesztve) Abszolut nem rólad volt szó, hanem az 1024x768 -as aggódokról. Akkor bocsi. Nem csak Te vagy a fórumon! Szerencsére. Nem akarnék tök egyedül lenni. Szerkesztve: 2008. Január 1. - Rog Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Van egy olyan írás a lap alján, hogy: "Az oldal Firefox -ra, és 1280*1024 -es felbontásra optimalizálva." Tehát ezekben, és CSAK is ezekben a paraméterekben tökéletes a látvány. Zoli! Köszi az elemzést. Elmondható, hogy a fórum történetének legjobb bannerje született meg. Köszi! Megfeledkeztem erről a "csakis ezekkel a paraméterekkel" kitételről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. (szerkesztve) Köszi! Megfeledkeztem erről a "csakis ezekkel a paraméterekkel" kitételről. Már megint hiba.... Bár a Word nem jelez hibát a 'csak is' verziónál. Szerkesztve: 2008. Január 1. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. (szerkesztve) Mozgalmas az év első napja. Az ördöggel is cimboráltunk. Szerkesztve: 2008. Január 1. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Jól összejöttek neked ma a HSz-es dolgok. Tied az év első és a fórum 66666-odik HSz-e. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. (szerkesztve) Új adminnal bővült a fórum, SimonZ személyében. Így ötre emelkedett a számunk (Coce, Ody, Bomarr, Legas, SimonZ). Fogadjátok szeretettel. Jó munkát Zoli. Szerkesztve: 2008. Január 1. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Új adminnal bővült a fórum, simonZ személyében. Előléptetés. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Jó munkát kívánok én is. Reméljük azért nem lesz sok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Jó munkát kívánok én is. Reméljük azért nem lesz sok. Jaj Coce! Téged is meg akartalak kérdezni, de nem vagy fent MSN-en. Áldásod adod a kinevezésre? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Új adminnal bővült a fórum, SimonZ személyében. Így ötre emelkedett a számunk (Coce, Ody, Bomarr, Legas, SimonZ). Fogadjátok szeretettel. Jó munkát Zoli. Amennyiben megkapom a jóváhagyást, nagyon köszönöm a megtiszteltetést! Mesa honored to be taking on dissa heavy burden. Mesa accept this with muy muy humility and... azazhogy munkálkodjunk együtt egy békés, virágzó fórumért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Amennyiben megkapom a jóváhagyást, nagyon köszönöm a megtiszteltetést! Mesa honored to be taking on dissa heavy burden. Mesa accept this with muy muy humility and... azazhogy munkálkodjunk együtt egy békés, virágzó fórumért. Remélem kedves Jar Jar nem fogod kitörölni a fórumot. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Remélem kedves Jar Jar nem fogod kitörölni a fórumot. Hová gondolsz? Legfeljebb új alapokra helyezném, a béke és a biztonság érdekében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hová gondolsz? Legfeljebb új alapokra helyezném, a béke és a biztonság érdekében. Csinálsz egy-két ici-pici baleset....és majd jól számon űzlek. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Áldásomat adom SimonZ kinevezésére. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Iszonyatosan jó az új banner!!!! És üdv az adminok között Simon! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. (szerkesztve) A számonűzés elég találó büntettes lenne. Szerkesztve: 2008. Január 2. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Az ember pár napra kiteszi a lábát, és máris felfordul a világ Egy új csodálatos, fantasztikus, überjó banner (100%-ra egyet értek Ody-val, hogy bannerek között ez eddig a legjobb), új admin, na meg még a Sötét Oldallal is lepaktáltatok Jól kezdődik az év. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. (szerkesztve) Felmerült bennem a gondolat hogy talán a "Star Wars hír portál" "B.U.É.K!" részébe jobban illene a régi banneres screenshot helyett egy új banneres. Kis apróság de szerintem a "B.U.É.K!" címhez egy olyan kép passzolna igazán ami az új évvel együtt beköszöntött új külsőt ábrázolja. A felvetésem ellen szól hogy a cikk témája a múlt év és ahhoz meg az előző külső illik. Szerkesztve: 2008. Január 2. - Rog Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Szerintem meg épp az maradjon, mert ha a régi banneres fórum külalakjára vagyunk kiváncsiak, legalább ott találunk róla egy screenshotot. Meg az új bannert is szerintem értelmetlen lenne egy oldalon kétszer nézni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Egy próbát azért megért. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Már megint hiba.... Bár a Word nem jelez hibát a 'csak is' verziónál. Off Sajna a word helyesírás ellenőrzője tökéletlen, nem szabad rá hagyatkozni On Egyébként nálam is kisebb a felbontás, hiába a nem tft monitoron jobb az. És úgy is marad, minden banner csúszik, ez van, monitort cserélni ezért meg nem tudok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Grat az új adminnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Egyébként nálam is kisebb a felbontás, hiába a nem tft monitoron jobb az. És úgy is marad, minden banner csúszik, ez van, monitort cserélni ezért meg nem tudok. Sajnálom. Gyere el ide, nálam láthatod teljes pompájában. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Egyébként Karrdénak igaza van. Szerintem csinálni kéne egy felmérést hogy ki milyen felbontáson használja a monitort, és arra optimalizálni a fórumot, amit a legtöbben használnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. (szerkesztve) Egyébként Karrdénak igaza van. Szerintem csinálni kéne egy felmérést hogy ki milyen felbontáson használja a monitort, és arra optimalizálni a fórumot, amit a legtöbben használnak. Van alul egy statgép ikon, és nem díszként szolgál... Szerkesztve: 2008. Január 2. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Van alul egy statgép ikon, és nem díszként szolgál... Ami szerint pont jóra van optimizálva (gondolom nem véletlenül) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Ami szerint pont jóra van optimizálva (gondolom nem véletlenül) Igen. Bár elmondható, hogy csak egy hajszállal előzi meg az 1024-es felbontást. De mivel nekem is a legnagyobb van, így ez marad. A megoldás az lenne, ha működne egy olyan script, ami a bannereket automatikusan a felhasználó képméretére állítja be. LeGaS próbált feltenni ilyet, de nem működött. Az explorerről nem is beszélve....ott szinte semmi nem jó. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Köszönöm a jókívánságokat és a jóváhagyást. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.