Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most megnéztem az összes bannert Háttérkép megjelenítése opcióval, hogy a teljes képen mik is vannak. A III. epizódoson még jól el van dugva a végén egy momentum. :clap:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudtam h hova írjam:

[Magyar Star Wars Klub] Ma este, vagyis január 21-én 22.50-kor az m1-en a Kultúrház című műsor vendége lesz Fazekas Attila. A műsorban természetesen szó lesz a Jedi visszatér képregény esetleges tervezett megjelenéséről, és a korábbi Star Wars-os munkákról, úgyhogy érdemes megnézni.

• 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Skaccok, nekem néha kihagy a fórum. Be akarok lépni egy topikba, és kiírja a böngésző, hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt, visszagomb, aztán minden megy tovább rendesen. És néha elég lassú is volt. Más is tapasztalt hasonlót? Más honlapokkal nem történt ez meg.

Hozzászólás ideje:
Ez napközben történik meg? Ha igen, biztos hogy a szerver miatt van.

Pl. volt már reggel is, meg du is, meg este is. Szórakozik a szerver ezek szerint.

Hozzászólás ideje:
Most látom csak, hogy új linkkel bővült oldalt a képtár. Kié ez a Jedi Rend oldal, és hogy került az SW saga fórummal kapcsolatba? ;)

Laráé aki nem fogja vissza magát és terjeszti a DINASZTIA határait. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Most látom csak, hogy új linkkel bővült oldalt a képtár. Kié ez a Jedi Rend oldal, és hogy került az SW saga fórummal kapcsolatba? ;)

Egy leányzó oldala, elég pofás site, megnéztem. Ez a lépés egyébként beleillesztendő az új tagokat megcélzó taktikába, mert mi is kaptunk egy bannert náluk. Így Simon Zoli oldala után innen is elérhető lesz a fórumunk.

A regisztrálás és tagsági jogok tekintetében nincs változás, tehát alapból továbbra sem lehet teljes jogú taggá válni.

Hozzászólás ideje:

Oldie: bizony, bizony, mindenkinek meg kell ismernie a DINASZTIÁT ;) Ha akarja, ha nem...

Ody: nem csak az én oldalam... csak én vok a karbantartó, designfelelős, stb... A főnök más.

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.