Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Az Executor hajtóművei újként hatottak. Köszönöm! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Az nekem is, csak gondoltam a felbontás változtatásom miatt. És tényleg! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Most megnéztem az összes bannert Háttérkép megjelenítése opcióval, hogy a teljes képen mik is vannak. A III. epizódoson még jól el van dugva a végén egy momentum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Talán nem is baj... Padmé valahogy nem illik a kompozícióba. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Nem illik, színben sem. De azért meglepődtem, hogy még mit rejt a kép. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Nem illik, színben sem. De azért meglepődtem, hogy még mit rejt a kép. Igen, Padmét csak azért raktam rá, hogy legyen ott is valami. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Nem tudtam h hova írjam: [Magyar Star Wars Klub] Ma este, vagyis január 21-én 22.50-kor az m1-en a Kultúrház című műsor vendége lesz Fazekas Attila. A műsorban természetesen szó lesz a Jedi visszatér képregény esetleges tervezett megjelenéséről, és a korábbi Star Wars-os munkákról, úgyhogy érdemes megnézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. (szerkesztve) Ebbe a topikba semmiképp ne írd. Talán ide. Szerkesztve: 2008. Január 21. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Azta 70000 hsz. Gratulálok magunknak! Én voltam a 70001. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Gratula a csapatnak. A 100 ezer tiszteletére külön fórumtalit szervezünk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Valami exkluzív helyre Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Gratula. Nagy munka azért ennyit kommentelni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 29. Hozzászólás ideje: 2008. Február 29. Gratulálok magunknak! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Skaccok, nekem néha kihagy a fórum. Be akarok lépni egy topikba, és kiírja a böngésző, hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt, visszagomb, aztán minden megy tovább rendesen. És néha elég lassú is volt. Más is tapasztalt hasonlót? Más honlapokkal nem történt ez meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Én nem tapasztaltam ilyet Karrde. Ez napközben történik meg? Ha igen, biztos hogy a szerver miatt van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Nálam is elő szokott fordulni ilyen. Néha tényleg kihagy a kapcsolat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Nálam is előfordul, a frissítés megoldja a gondot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Nálam még ilyesmi nem jelentkezett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Ez napközben történik meg? Ha igen, biztos hogy a szerver miatt van. Pl. volt már reggel is, meg du is, meg este is. Szórakozik a szerver ezek szerint. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Most látom csak, hogy új linkkel bővült oldalt a képtár. Kié ez a Jedi Rend oldal, és hogy került az SW saga fórummal kapcsolatba? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Most látom csak, hogy új linkkel bővült oldalt a képtár. Kié ez a Jedi Rend oldal, és hogy került az SW saga fórummal kapcsolatba? Laráé aki nem fogja vissza magát és terjeszti a DINASZTIA határait. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Most látom csak, hogy új linkkel bővült oldalt a képtár. Kié ez a Jedi Rend oldal, és hogy került az SW saga fórummal kapcsolatba? Egy leányzó oldala, elég pofás site, megnéztem. Ez a lépés egyébként beleillesztendő az új tagokat megcélzó taktikába, mert mi is kaptunk egy bannert náluk. Így Simon Zoli oldala után innen is elérhető lesz a fórumunk. A regisztrálás és tagsági jogok tekintetében nincs változás, tehát alapból továbbra sem lehet teljes jogú taggá válni. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Oldie: bizony, bizony, mindenkinek meg kell ismernie a DINASZTIÁT Ha akarja, ha nem... Ody: nem csak az én oldalam... csak én vok a karbantartó, designfelelős, stb... A főnök más. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. A főnök más. Már megismertem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Ma regisztrált a 200. -ik tagunk! Gratulálunk Szafinának! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Gratula neki is, meg a fórumnak is, hogy egyre népszerűbb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. A starwars.lap.hu -ra mi is felkerültünk. Vajon hogyan? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Érdekes. Most néztem meg én is hogy említetted. És a linkkel ki van kerülve a híroldal... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Látom egyre népesebb a bannertábor Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.