Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Egyébként ott vannak a gombok, nem kell pánikba esni Karrde. :D A gyorsajvítás máris a kedvecem! Nagyon komfortos a szerkesztés így, és sokkal gyorsabb is.

Ez nem pánik, csak sajnos ma nincs időm a fórumtanulmányozásra :) Remélem, elviselitek, hogy pár napig képtelen leszek kezelni rendesen :D

Hozzászólás ideje:
Van a hozzászólásodban egy olyan ikon, hogy 'javít'. Ott lehet szerkeszteni. :D

SZERK: Bocsi, ezt írta kolmilan is. :)

Jah van, csak most nem felül, hanem alul. Állandóan másnak akarok válaszolni emiatt, átkerültek ezek máshova.

Hozzászólás ideje:

Kva jól néz ki ez az új design, gratula!Ennél szebb születésnapi ajándékot nehezen kaphatott volna a fórum.

Csak még szokni kell, alig találtam meg a többi smiley-t.Csúnya lett volna ha nem látom viszont a kedvencemet: :)

:D

Hozzászólás ideje:
Jah van, csak most nem felül, hanem alul. Állandóan másnak akarok válaszolni emiatt, átkerültek ezek máshova.

Ebbe a csapdába én is beleestem vagy kétszer, de már rákoncentrálok, és így már megy :)

Hozzászólás ideje:
Az avatar feltöltés még nem működik (legalábbis nálam), de dolgozom rajta. :D

Javítva, mostmár mindenkinek működnie kell.

Kösszentyűűűű :D

Egyre pofásabb, már a smile-k is kikerültek külön. És a legjobb, amit imádok ebben a motorban, hogy egyszerre akár több embertől is lehet idézni, nem kell CTRL+C CTRL+V kombókkal játszadozni. Csak rányomni az idézet gombra, akinél idézni akarsz, aztán válasz gomb és rity-roty, minden idézet ott van. Pörfikt!!! :)

Hozzászólás ideje:
Ha az "utolsó hozzászóló" linkre nyomok, nem ugrik a legelső hozzászólóra, azaz a topik legeslegeslejére. Nagyon baba.

Nálam ez volt az első igazi kényelmi újdonság, ami azonnal feltűnt, mert ez korábban nagyon idegesített. :D

Viszont nem lehetne megoldani, hogy a :P:P:D jelek az oldalt elérhető lista elején legyenek? Szerintem ezeket használja mindenki a leggyakrabban, és mégis csak az összes hangulatjel megjelenítésével lehet őket kiválasztani... Vagy csak megint nem jól nézek valamit? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amikor írod a hsz-t, a felső sorban van egy smiley jel. Arra rákattintva láthatod a smiley-kat. Ha az egészet akarod látni, akkor abban az ablakban van egy olyan, hogy az "összes mutatása" vagy valami hasonló. És akkor ugrik fel egy ablakban az összes.

Hozzászólás ideje:
Viszont nem lehetne megoldani, hogy a :P:P:D jelek az oldalt elérhető lista elején legyenek? Szerintem ezeket használja mindenki a leggyakrabban, és mégis csak az összes hangulatjel megjelenítésével lehet őket kiválasztani... Vagy csak megint nem jól nézek valamit? :)

Plusz, amellett, amit Ody mondott, van egy olyan a smile táblázat alatt, hogy "Következő". A második oldalon már ott is lapulnak az általad keresett smile-k.

Bár én ezeket egyszerűen begépelem:

:P = : és D

:P = : és )

:D = : és (

:P = : és P

Szvsz így gyorsabb, mint kattintgatni.

Hozzászólás ideje:

De nálam a hsz-írás felületen oldalt is van egy nyitott ablakszerűség már eleve, minden kinyitás nélkül, de ott a ritkábban használt jelek láthatóak. Ha azokat akarom használni, nem kell kinyitni semmit - arra gondoltam, azokra a helykre inkább a gyakoribbakat kellene tenni. De persze csak akkor, ha ez nem nagy gond. :)

Hozzászólás ideje:

Jól van na :D Biztos csak megtévesztésnek van szánva a topik címe: Vélemények és javaslatok... :)

Eddig megszoktam, hogy csak kattintanom kell arra, mit akarok, de majd átszokom az írásjeles változatra :D

Hozzászólás ideje:

Az én táblázatomban bizony alaphelyzetben nincs benne, csak ha lekérem az összeset :P De ennyi legyen az új fórum legnagyobb hibája :) (ez most az összes lekérése nélkül is ment :D ) Részemről itt a vége. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az én táblázatomban bizony alaphelyzetben nincs benne, csak ha lekérem az összeset :P De ennyi legyen az új fórum legnagyobb hibája :) (ez most az összes lekérése nélkül is ment :D ) Részemről itt a vége. :D

Ha a felbontásod kissebb mint a miénk (1280*1024), akkor az lehet az oka, hogy kevesebb fér ki az ablakba.

Hozzászólás ideje:
Az én táblázatomban bizony alaphelyzetben nincs benne, csak ha lekérem az összeset :)

Nálam is csak a második oldalon vannak, de benne vannak. Nem kell lekérni az összeset, csak rákattintani a "Következő" linkre, és hipp-hopp ott vannak.

Hozzászólás ideje:

Az "oldal panel" most nem működik, mivel a sablon nem teljesen kompatibilis ezzel a verzióval, ahogy időm engedi, úgy hozzáigazítom ehhez a verzióhoz a sablont, addigis kis türelmet kérek.

Hozzászólás ideje:
Ha a felbontásod kissebb mint a miénk (1280*1024), akkor az lehet az oka, hogy kevesebb fér ki az ablakba.

Így van, sajna csak 1280x800 :) De már beletörődtem.... :D

Hozzászólás ideje:

Aktualizáltam a sablont, mostmár elvileg minden funkció működik, ha eddig lett volna olyan, ami mégse. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem már csak egyedül a híroldal olyan szokatlan, hogy nagyon jobbra tolódik.

Igen, még onnan a bal oldali bannert kellene valahogy eltávolítani. :) Egyébként nagyon jó az avtarod coce!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.