Hozzászólás ideje: 2009. Február 9.16 éve Lehet, hogy én kattintottam úgy a cím mellé, hogy az lezárt. Előfordult párszor már, sorry. Eddig ált rögtön észrevettem.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 10.16 éve Lehet, hogy én kattintottam úgy a cím mellé, hogy az lezárt. Hm... kivégzéséről gondoskodunk
Hozzászólás ideje: 2009. Február 15.16 éve Szerző Ody! Miért van nekem -1 új üzenetem? Halvány lila gőzöm sincs.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Ahogy elnézem, lassacskán, belátható időn belül elérjük a 100.000 hozzászólást Szerintem már lassacskán elkezdhetünk azon agyalni, hogyan is ünnepeljük meg Már elhangzottak erre mindenféle ígéretek lentebb
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Szerző Ahogy elnézem, lassacskán, belátható időn belül elérjük a 100.000 hozzászólást Szerintem már lassacskán elkezdhetünk azon agyalni, hogyan is ünnepeljük meg Már elhangzottak erre mindenféle ígéretek lentebb Nagyszabású ünnepséget tervezek. Simon Zoli már készíti a ház nagyságú képeket, továbbá a rendőrséggel is elkezdtem az egyeztetéseket, hogy a Pesti oldalt teljesen zárják le a forgalom elől. Több millió felvonuló várható, nekik kis "Swsaga-100.000" zászlókat gyártatunk. A fórum prominensei pontban 12 órakor mondanak majd beszédet a Hősök terén, remélhetőleg a milliós tömeg előtt. Este tűzijáték, utcabál és sörivó verseny zárja az ünnepséget.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Szerző No comment Semmi humorérzéked nincs. Egyébként április végén lehet meg a 100 ezer, szóval május elején lenne esedékes a buli. Szerkesztve: 2009. Február 28.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve A DINASZTIA részéről pedig a KERESZTAPA sorsolással fogja eldönteni, hogy e jeles nap alkalmából kinek fogja elengedni a szívesség visszafizetését. Ezen kívül persze a "rászorulóknak" a felhalmozott és a törvény elől eltitkosított italkészletéből (20-as, 30-as évek legendás márkáiból ) igen nagy mennyiségben fog ...khm...méltányos áron megszabadulni.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Semmi humorérzéked nincs. De van, ha van ott a hangvételre utaló smiley.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Hangulatjel nélkül a vicc melyik része nem ment át, Karrde? Az sw-saga zászló, a százezres szöveg, vagy hogy Dzséjt szabatos beszédét kell hallgatnunk a Hősök terén?
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve De van, ha van ott a hangvételre utaló smiley. Viccet is úgy meséljenek neked, hogy közben röhög az illető, mi?
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Smiley nélkül nekem ez beszólás hangulatú hsz volt. Mert amúgy totál értem a viccet.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Hangulatjel nélkül a vicc melyik része nem ment át, Karrde? Az sw-saga zászló, a százezres szöveg, vagy hogy Dzséjt szabatos beszédét kell hallgatnunk a Hősök terén? A prominens személyekről egyből én jutok az eszedbe?
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Smiley nélkül nekem ez beszólás hangulatú hsz volt. Mert amúgy totál értem a viccet. Szövegkörnyezet, szívem. Ha nincs smiley akkor azért a szavak sorrendjéből, szerkesztéséből rá lehet jönni, hogy ugratják e az embert, vagy éppen beszólnak neki.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Azért azt ne feledjétek, hogy a szöveg üzenete, hagulata az élő beszédben is erősen függ attól, hogyan adják elő: mosolygósan, bosszúsan, gúnyosan stb. Itt nem látszik senki arca, tehát a szöveg hangulata, a beíró szándéka egyértelműen csak smiley-val közvetíthető.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Érdekes nálam leesett a tantusz. Másrészről azonban fórumtalikról talán ismerjük már annyira a másikat, hogy példának okáért ha Ody kiejti a száján a sör fogalmát, ott akkor tuti nem lehordani akarja a másikat. Az meg igencsak feltűnik amikor pocsék kedve van és elkezd kötözködni. De most életem megfogott ezzel a három betűs, "f"-el kezdődő helyhatározó szóval.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Szerző Nyugalom a hosszú élet ritka. Látom a hölgyek nem vették a poént, a fiúkkal ellentétben.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 28.16 éve Látom a hölgyek nem vették a poént Ez tévedés... Én szívem szerint a mondanivalóm végére odatettem volna a -t, de kísérleti jelleggel nem tettem. Ugye, hogy másként "hagzott" volna a szöveg így: "Azért azt ne feledjétek, hogy a szöveg üzenete, hagulata az élő beszédben is erősen függ attól, hogyan adják elő: mosolygósan, bosszúsan, gúnyosan stb. Itt nem látszik senki arca, tehát a szöveg hangulata, a beíró szándéka egyértelműen csak smiley-val közvetíthető. "
Hozzászólás ideje: 2009. Március 21.16 éve Szerző Hétfőtől megszűnnek a flash avatarok alkalmazási lehetőségei. Az érintettek a jövőben statikusabb avatarral alakíthatják megjelenésüket. Köszönöm a megértést.
Hozzászólás ideje: 2009. Március 21.16 éve Akkor én már át is váltottam a korábbira Viszont egy ötlet: Az off topikok részlegbe, lehetne csinálni egy Avatar altopikot, ahova gyűlnének az infók...Viszont ha ez nem jó, maradhat a Filmekbe tovább. Csak ott már Avatar túltengés folyik néha. Csak egy felvetés, nyugodtan el lehet vetni.
Hozzászólás ideje: 2009. Március 21.16 éve Szerző Szerintem egyelőre jó a filmes topik, hisz az avatar is film. Az, hogy túltengés van belőle az egyáltalán nem probléma.
Hozzászólás ideje: 2009. Március 21.16 éve Eh, már ép javasolni akartam egy banolást Jake-nek. Akkor tuti nem lesz ebből probléma a későbbiekben. :) Nyugi Jake, cukkollak ezerrel, nem kell rögtön felgyűrni az inged ujját.
Hozzászólás ideje: 2009. Március 21.16 éve Oh pedig már elhittem, hogy ki akarsz paterolni innen, mondván mit keres itt ez az Avatar parazita, csak a vérünket szívja
Hozzászólás ideje: 2009. Március 22.16 éve Ha Oldi bannol, azt úgyis észreveszed: lófej lesz az ágyadban
Hozzászólás ideje: 2009. Március 23.16 éve Hehe Másnál is előfordul, ha belép egy topikba, a második oldalra ugrik az első helyett? Nálam rendszeresen előfordul. Nem zavaró, csak gondoltam, megemlítem
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.