Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Lehet, hogy én kattintottam úgy a cím mellé, hogy az lezárt. Előfordult párszor már, sorry. Eddig ált rögtön észrevettem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Lehet, hogy én kattintottam úgy a cím mellé, hogy az lezárt. Hm... kivégzéséről gondoskodunk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hm... kivégzéséről gondoskodunk :D Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Ody! Miért van nekem -1 új üzenetem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Ody! Miért van nekem -1 új üzenetem? Halvány lila gőzöm sincs. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Küldtem neki egyet, ezzel orvosoltam a problémát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Ahogy elnézem, lassacskán, belátható időn belül elérjük a 100.000 hozzászólást Szerintem már lassacskán elkezdhetünk azon agyalni, hogyan is ünnepeljük meg Már elhangzottak erre mindenféle ígéretek lentebb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Ahogy elnézem, lassacskán, belátható időn belül elérjük a 100.000 hozzászólást Szerintem már lassacskán elkezdhetünk azon agyalni, hogyan is ünnepeljük meg Már elhangzottak erre mindenféle ígéretek lentebb Nagyszabású ünnepséget tervezek. Simon Zoli már készíti a ház nagyságú képeket, továbbá a rendőrséggel is elkezdtem az egyeztetéseket, hogy a Pesti oldalt teljesen zárják le a forgalom elől. Több millió felvonuló várható, nekik kis "Swsaga-100.000" zászlókat gyártatunk. A fórum prominensei pontban 12 órakor mondanak majd beszédet a Hősök terén, remélhetőleg a milliós tömeg előtt. Este tűzijáték, utcabál és sörivó verseny zárja az ünnepséget. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. No comment Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. (szerkesztve) No comment Semmi humorérzéked nincs. Egyébként április végén lehet meg a 100 ezer, szóval május elején lenne esedékes a buli. Szerkesztve: 2009. Február 28. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. A DINASZTIA részéről pedig a KERESZTAPA sorsolással fogja eldönteni, hogy e jeles nap alkalmából kinek fogja elengedni a szívesség visszafizetését. Ezen kívül persze a "rászorulóknak" a felhalmozott és a törvény elől eltitkosított italkészletéből (20-as, 30-as évek legendás márkáiból ) igen nagy mennyiségben fog ...khm...méltányos áron megszabadulni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Semmi humorérzéked nincs. De van, ha van ott a hangvételre utaló smiley. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hangulatjel nélkül a vicc melyik része nem ment át, Karrde? Az sw-saga zászló, a százezres szöveg, vagy hogy Dzséjt szabatos beszédét kell hallgatnunk a Hősök terén? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. De van, ha van ott a hangvételre utaló smiley. Viccet is úgy meséljenek neked, hogy közben röhög az illető, mi? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Smiley nélkül nekem ez beszólás hangulatú hsz volt. Mert amúgy totál értem a viccet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hangulatjel nélkül a vicc melyik része nem ment át, Karrde? Az sw-saga zászló, a százezres szöveg, vagy hogy Dzséjt szabatos beszédét kell hallgatnunk a Hősök terén? A prominens személyekről egyből én jutok az eszedbe? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Smiley nélkül nekem ez beszólás hangulatú hsz volt. Mert amúgy totál értem a viccet. Szövegkörnyezet, szívem. Ha nincs smiley akkor azért a szavak sorrendjéből, szerkesztéséből rá lehet jönni, hogy ugratják e az embert, vagy éppen beszólnak neki. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Menj a f**, és le lehet szállni a témáról Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Azért azt ne feledjétek, hogy a szöveg üzenete, hagulata az élő beszédben is erősen függ attól, hogyan adják elő: mosolygósan, bosszúsan, gúnyosan stb. Itt nem látszik senki arca, tehát a szöveg hangulata, a beíró szándéka egyértelműen csak smiley-val közvetíthető. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Érdekes nálam leesett a tantusz. Másrészről azonban fórumtalikról talán ismerjük már annyira a másikat, hogy példának okáért ha Ody kiejti a száján a sör fogalmát, ott akkor tuti nem lehordani akarja a másikat. Az meg igencsak feltűnik amikor pocsék kedve van és elkezd kötözködni. De most életem megfogott ezzel a három betűs, "f"-el kezdődő helyhatározó szóval. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Nyugalom a hosszú élet ritka. Látom a hölgyek nem vették a poént, a fiúkkal ellentétben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Látom a hölgyek nem vették a poént Ez tévedés... Én szívem szerint a mondanivalóm végére odatettem volna a -t, de kísérleti jelleggel nem tettem. Ugye, hogy másként "hagzott" volna a szöveg így: "Azért azt ne feledjétek, hogy a szöveg üzenete, hagulata az élő beszédben is erősen függ attól, hogyan adják elő: mosolygósan, bosszúsan, gúnyosan stb. Itt nem látszik senki arca, tehát a szöveg hangulata, a beíró szándéka egyértelműen csak smiley-val közvetíthető. " Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Nem hiába találták fel a netikett című szabályrendszert Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hétfőtől megszűnnek a flash avatarok alkalmazási lehetőségei. Az érintettek a jövőben statikusabb avatarral alakíthatják megjelenésüket. Köszönöm a megértést. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Akkor én már át is váltottam a korábbira Viszont egy ötlet: Az off topikok részlegbe, lehetne csinálni egy Avatar altopikot, ahova gyűlnének az infók...Viszont ha ez nem jó, maradhat a Filmekbe tovább. Csak ott már Avatar túltengés folyik néha. Csak egy felvetés, nyugodtan el lehet vetni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Szerintem egyelőre jó a filmes topik, hisz az avatar is film. Az, hogy túltengés van belőle az egyáltalán nem probléma. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Eh, már ép javasolni akartam egy banolást Jake-nek. Akkor tuti nem lesz ebből probléma a későbbiekben. :) Nyugi Jake, cukkollak ezerrel, nem kell rögtön felgyűrni az inged ujját. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Oh pedig már elhittem, hogy ki akarsz paterolni innen, mondván mit keres itt ez az Avatar parazita, csak a vérünket szívja Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Ha Oldi bannol, azt úgyis észreveszed: lófej lesz az ágyadban Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hehe Másnál is előfordul, ha belép egy topikba, a második oldalra ugrik az első helyett? Nálam rendszeresen előfordul. Nem zavaró, csak gondoltam, megemlítem Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.