Wilde Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Riyo Chuchi szenátort jelölném különdíjra, aki ugyan nem szerepelt sokat a Bad Batchben, de számorma kifejezetten emlékezetes volt. 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: Január 1. 2023. 12. 21. - 20:43, Donát írta: Anakin IIII Huyang III Thrawn I Bo-Katan Kryze I Grogu I Crosshair I Riyo Chuchi I A jelölések alapján az idei különdíjas szereplő Anakin Skywalker lett, 4 jelöléssel! 6 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: Január 2. Hozzászólás ideje: Január 2. Yep. @Donát eme szavazósdi lebonyolítását is köszi! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 2. Hozzászólás ideje: Január 2. Köszi Donát, idén ugyanitt folytatása következik. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 2. Hozzászólás ideje: Január 2. Köszi, Donát! Azért milyen jó, hogy 18, lassan 19 évvel az ep3 után még mindig díjazott lehet Anakin Christensen megformálásában. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 2. Hozzászólás ideje: Január 2. Népszerűbb, mint bármikor korábban. 2 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Január 3. Hozzászólás ideje: Január 3. (szerkesztve) 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Népszerűbb, mint bármikor korábban. Felnőtt egy generáció, sokuknak ő, Obi ill. Rex és Ahsoka a hősök. The GOATs. Több hozzászólással találkoztam HC Ahsokás szereplése kapcsán, amiben megkövetik, mert nagyon jól hozta TCW Anakint. Én magam is megkövetem az AOTC kapcsán. Anno nem tetszettek a romi jelenetei, mára megszerettem a furaságával együtt. SW-be gyerekbarát romantika való. A Rebel Moon után jöttem rá, hogy az SW mennyire ízléses tudott maradni ezen a téren, akkor is, ha néha béna. Szerkesztve: Január 3. - Szisz 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.