kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Most nézem, egy mondat angolul maradt... "What is it?" = "Mi az?" Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Nem, sajnos most lett vége Folytatás majd ősszel. Kudar: Elküldtem. Viszont ahogy nézem, téged nem említenek Csak h félre ne értse senki, én köszöntem meg az oldalon mindenkinek. Magamat nyílván nem fogom. kolmilan: ez csak természetes! jó volt! Válasz
tygriss Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Sziasztok! Szeretnék köszönetet mondani a fordítóknak! Nagyon jó munkát végeztetek az első évadban. Köszönöm! Félve kérdezem meg (nem szeretnék pofátlannak tűnni), de nem volna kedvetek lefordítani a Clone Wars - Preview Special kisfilm szövegét is? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Minden fordítónak ezer örök és hála De tényleg, nagyok vagytok, gyorsak és jók! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Csak h félre ne értse senki, én köszöntem meg az oldalon mindenkinek. Magamat nyílván nem fogom. Gondolom, Te vagy Priem, így reagáltam rád Ha nem, akkor elcs**tem Köszi a feliratot, szerencsére le tudtam szedni a filmmel együtt még időben. Én is szeretném megköszönni az összes fordító egész évados munkáját, jók voltatok Remélem, a második évadban folytatjátok tovább Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. (szerkesztve) Gondolom, Te vagy Priem, így reagáltam rád Ha nem, akkor elcs**tem Köszi a feliratot, szerencsére le tudtam szedni a filmmel együtt még időben. Talált, én vagyok! Teenca? Szerkesztve: 2009. Március 23. - kudar Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Talált, én vagyok! Teenca? Aham Bocsi, csak 99%-ig voltam benne biztos, mert véletlenül lehet másé is a név Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Szinkron a w felirat alapján Jó lenne ha a mi sorozatunk is így készülne Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Olvastam már pár hasonló cikket. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Szinkron a w felirat alapjánJó lenne ha a mi sorozatunk is így készülne A 11-es epizód részben így készült. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hosszupuska letöltési statisztikák Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Szép számok! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Sokan nézték a sorozatot, és szedték a felirataid Ilyenkor jó érzés lehet látni, hogy ennyi ember olvasta őket Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Öröm látni...a sok munka meghozta az eredményét...ismert lettél! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. (szerkesztve) A 22-es hun.eng-hez a felirat. Star.Wars.The.Clone.Wars.S01E22.HDTV.HUN.ENG.5.1.XviD_KSN.zip Szerkesztve: 2009. Július 9. - kolmilan Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. (szerkesztve) meghajolok hatalmasságod előtt kolmilan nagyúr! Köszönöm a feliratot és egész évados munkádat Szerkesztve: 2009. Július 9. - Darth_Phobos Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. meghajolok hatalmasságod előtt kolmilan nagyúr!Köszönöm a feliratot és egész évados munkádat Nem kell megköszönni, már vasárnap vagy hétfőn kész volt... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Nem kell megköszönni, már vasárnap vagy hétfőn kész volt... attól még köszönöm Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Lassan ez a topik is aktuálissá válik. Komilan! Már az Abydos Gate fórumon is érdeklődtek, hogy mikorra várható a felirat. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. A fejleményeket itt lehet majd figyelemmel kísérni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Kolmilan már most késésben vagy. :D Aki már ezen a twitter izén szörfölget ildomos lenne már a képi anyag előtt felrakni a feliratot Amúgy akkor ezek után soronként fogod bejelenteni, hogy készül az adott rész felirata, vagy ennyire azért még nem őrültél bele ebbe a twitterbe? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Kolmilan már most késésben vagy. :DAki már ezen a twitter izén szörfölget ildomos lenne már a képi anyag előtt felrakni a feliratot Amúgy akkor ezek után soronként fogod bejelenteni, hogy készül az adott rész felirata, vagy ennyire azért még nem őrültél bele ebbe a twitterbe? Láthatod, hogy nagyon aktív vagyok ott... :P Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nekem elég lesz ha it beírod mi a helyzet. Most ezért menjek egy másik oldalra? Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Elég, ha beállítod a twittert a firefoxba, és mindig megjelenik kis ablakban, ha Milán ír vmit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nekem elég lesz ha it beírod mi a helyzet. Nekem meg elég, ha berakja, honnan tölthetem le az eredményt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Elég, ha beállítod a twittert a firefoxba, és mindig megjelenik kis ablakban, ha Milán ír vmit. Na és ezt hogyan kell? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nekem elég lesz ha it beírod mi a helyzet. Most ezért menjek egy másik oldalra? Épp azért írom oda, hogy ide ne kelljen. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Na és ezt hogyan kell? Regelsz twitterre, aztán letöltöd a twitterfoxot és telepíted és követed Milánt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Épp azért írom oda, hogy ide ne kelljen. Azért remélem a végén ide is írsz majd, hogy kész. Ellenkező esetben nincs értelme a topiknak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nekem meg elég, ha berakja, honnan tölthetem le az eredményt Egyetértek, így a legjobb Én biztos nem fogom a fülét rágni, hogy mikor lesz kész a felirat, mivel nap közben azért van ezer másik dolgom is, majd du. felnézek, és ha bent van, akkor szedem és nézem a filmet Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.