Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. (szerkesztve) Huh! Most megkönnyebbültem! Szerkesztve: 2010. Január 2. - Lok Durd Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerintem most még mindenki pihenje ki a szilveszter-újév fáradalmait, aztán lehet TCW-zni Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Én már tegnap kipihentem, úgyhogy részemről jöhet a TCW Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. El se fáradtam nagyon. Kipihenni elég volt a tegnap, most TCW -zni akar a nép. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Sajna csak holnapra lesz kész a TCW, késik az angol felirat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Csak a magam nevében mondhatom, hogy kibírom holnapig Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Ez elég nagy szívás. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Ez elég nagy szívás. Ha ennyi ideig kibírtad, hogy nem néztél új részt, most ezt a 0,5-1 napot még kibírod. Meg amúgy is ráérsz megnézni 22-éig Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Ha ennyi ideig kibírtad, hogy nem néztél új részt, most ezt a 0,5-1 napot még kibírod. Meg amúgy is ráérsz megnézni 22-éig Most valahogy ettől nem lett jobb........ Szóval ne magyarázd meg mit érezzek, sztem még nem szóltam semmit. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Lassan a shotiért kell nyúlni az angol feliratot készítő megregulázására. Szerintem a második évadnál valami botrányosan lusták letetk a release-készítők.Az elsőnál már szombat reggel felrakták a net-re, és már de volt felirat mellyel kolmilan tudott dolgozni.Úgyhogy igaza van Odynak. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Lassan a shotiért kell nyúlni az angol feliratot készítő megregulázására. Szerintem a második évadnál valami botrányosan lusták letetk a release-készítők.Az elsőnál már szombat reggel felrakták a net-re, és már de volt felirat mellyel kolmilan tudott dolgozni.Úgyhogy igaza van Odynak. A releasereknek készítsd a shotit, az angol feliratosok becsületesen dolgoznak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. A releasereknek készítsd a shotit, az angol feliratosok becsületesen dolgoznak. Ok. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Angol felirat híján olasz, ha kell, vagy éppenséggel nem találtad meg! http://www.tvsubtitles.net/subtitle-100336.html Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Angol felirat híján olasz, ha kell, vagy éppenséggel nem találtad meg! http://www.tvsubtitles.net/subtitle-100336.html Köszi, Barnez! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Mikorra várható a felirat? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Csak nektek, csak most a 2x09... A 10-est estére tudom csak, bocs. swtcw.209_2hd.hun.zip Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Nem baj, ez is nagyon jó lesz. Köszi szépen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Köszi kolmilan! Este is jó lesz, csak ne legyen túl későn. Mondjuk 4-5 óra magasságában jó lesz. Ez a HD verzióhoz is jó? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Csak nektek, csak most a 2x09... A 10-est estére tudom csak, bocs. Hálás köszönet érte ! Nem baj, hogy csak este jön, legaláb addig is nő az izgalom Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ez a HD verzióhoz is jó? Nem próbáltam, remélem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Köszi szépen a feliratot Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Köszi szépen a feliratot! Majd a teljes verzióban benne lesz a cím? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Úgy látom, a 9. rész végéről lemaradt egy mondat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Mester, nem mintha sürgetni akarnálak ( na húzz bele mostmár öregem! ) de mikorra lesz meg a tizedik rész felirata? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Mester, nem mintha sürgetni akarnálak ( na húzz bele mostmár öregem! ) de mikorra lesz meg a tizedik rész felirata? Sajnálom, srácok, nagyon úgy tűnik, hogy holnapra csúszik. Bocsi... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Semmi baj, akkor holnap Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Sajnálom, srácok, nagyon úgy tűnik, hogy holnapra csúszik. Bocsi... E' van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. (szerkesztve) Sajnálom, srácok, nagyon úgy tűnik, hogy holnapra csúszik. Bocsi... Ezt már 'hallottuk' tegnap is. Mi okozza a problémát? Hátha tud segíteni valaki, hogy kész legyen ma. Szerkesztve: 2010. Január 3. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ezt már 'hallottuk' tegnap is. Mi okozza a problémát? Hátha tud segíteni valaki, hogy kész legyen ma. Ezt én is támogatnám. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.