Hozzászólás ideje: Március 12.Már. 12. Nem vitattam Grogu fejlődési szálát, csupán rávilágítottam sokan mit várnak tőle. Szerintem is meg fog most már szólalni, ez lenne a következő lépcsőfok.
Hozzászólás ideje: Március 12.Már. 12. Kennedy azt mondta, hogy nem fog beszélni Grogu a filmben Szerkesztve: Március 12.Már. 12. - Yoda József
Hozzászólás ideje: Március 12.Már. 12. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Nem vitattam Grogu fejlődési szálát, csupán rávilágítottam sokan mit várnak tőle. Én meg arra igyekeztem rávilágítani, hogy sokan mennyire ostobák, ha ezt várják a karakterről a The Mandalorian után. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta:Kennedy azt mondta, hogy nem fog beszélni Grogu a filmbenEzek szerint énekelni is fog?
Hozzászólás ideje: Március 12.Már. 12. 32 perccel korábban, Dzséjt írta:Én meg arra igyekeztem rávilágítani, hogy sokan mennyire ostobák, ha ezt várják a karakterről a The Mandalorian után. Miből gondolod, hogy látták a sorozatot?
Hozzászólás ideje: Március 12.Már. 12. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Miből gondolod, hogy látták a sorozatot? Évtizedek keserű tapasztalatából. Túl sok olyannal hozott össze a balsors, akik ugyan látták az adott művet, de annak értelmezése meghaladta a képességeiket és/vagy a prekoncepcióiknak nem felelt meg és/vagy az előítéletek erősebbek voltak.Aki nem látta a korábbi sorozatokat, és úgy várja azt/fél attól, hogy Grogu csak cukifaktor legyen/lesz, azzal semmi bajom. Azt majd (remélhetőleg) kellemes meglepetés fogja érni.
Hozzászólás ideje: Március 13.Már. 13. @Ody Mandrell Szerintem ezzel nem lesz gond, már bemutatták hivatalosan (elő is rendelhető néhány online boltban). A LEGO a meg nem jelent produktumokról kiszivárgott képeket nem szereti.Itt többet is meg lehet tudni a szettről.Egy kicsit részletesebben az anzellanok hajója:Lesz új X-szárnyú is Teva és Ward minifiggel.A Razor Crest sem marad ki Zebbek:Az AT-RT visszatér, az ep3-mal ellentétben itt valószínűleg nem csak cameo szerepben:Son of Anarchy :Grogu: Szerkesztve: Március 13.Már. 13. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Március 13.Már. 13. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Az anzellanok űrhajója lehet a legkisebb űrutazó eszköz ever. BAI: Hogy semmisült meg a hajónk?KEETO: Ráléptek.
Hozzászólás ideje: Március 14.Már. 14. Az épített Grogu egy gremlinnek is elmenne. A pici új változata viszont egész jó. És itt anzellánból is kapunk egy új feketésebb tónusú változatot. A másik egy az egyben az ami 25-ben az adventi kalendáriumban volt.
Hozzászólás ideje: Március 15.Már. 15. Hát nem lesz rövid. Mondjuk aggodalommal is töltene el, ha egy Star Wars film teszem azt csak 90 perces lenne.
Hozzászólás ideje: Március 15.Már. 15. Én egyelőre placeholdernek gondolom, persze ha valóban ennyi, az szép lesz.
Hozzászólás ideje: Március 16.Már. 16. Pedrot elsőre fel sem ismertem bajusz nélkül, amíg meg nem szólalt.
Hozzászólás ideje: Március 16.Már. 16. 12 órával ezelőtt, Yoda József írta:140 perces a film elvilegTuti? Manapság már mindent meg lehet csinálni AI-vel. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta:Grogu is ott volt az Oscaron Ez egy tök jó reklám a filmnek. Ezt tuti sokan nézték világszerte. Aki nem ismeri biztos utánanéz, hogy a ki a fene ez a kis lény.
Hozzászólás ideje: Március 16.Már. 16. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Tuti? Manapság már mindent meg lehet csinálni AI-velAz oldal valós, igen hogy az infó, amit odaírtak az-e, hát majd kiderül
Hozzászólás ideje: Március 16.Már. 16. Tényleg ezt írják. Reménykedjünk! Ez egy kellemes játékidő, lenne idő mindenre.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 22:483 napja A Disney egy szerencsés kiválasztottnak felkínálja a lehetőséget, hogy részt vegyen a film premierjén. Ez jelenleg csak Amerikában van meghirdetve a Disney+ Perks által lehet jelentkezni rá, persze ha Amerikában él az ember. A részletek között az szerepel, hogy egy háromnapos (két éjszakás) útról van szó, amely vagy Los Angelesbe vagy New Yorkba szól (még nincs tisztázva, de május elején lesz). Szerkesztve: Csütörtök 22:523 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: 53 perccel korábban53 perce Hivatalos merchandise és Japánban (bár nem biztos?) a filmnek egy kis szekció.
Hozzászólás ideje: 41 perccel korábban41 perce Az első képen minden a filmhez kapcsolódik? Mert ott van Luke Skywalker és Bo-Katan figura is.
Hozzászólás ideje: 34 perccel korábban34 perce A film ott lesz az április 24-26-os CCXP-n. Akkor kapnánk meg a végső előzetest és indulna a jegyvásárlás? Nem késő az kicsit?
Hozzászólás ideje: 19 perccel korábban19 perce A Solónak április 9-én jött az utolsó előzetese, a jegyelővétel pedig május 4-én indult.
Hozzászólás ideje: 11 perccel korábban11 perce Két előzetest már kaptunk, szerintem nincs későn ez a dátum.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.