Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem olvastam a spoilert itt, de a képekből és infókból nekem az alábbi alaptörténet bontakozik ki.

Mandi és Grogu sikeresen vadásszák a volt birodalmiakat, akik ezért a huttokkal szövetkezve ki akarják vonni a forgalomból a párost. A sztori a Nul Huttán fog kulminálni, ahol az ÚK csapatai csapást mérnek a birodalmi maradványokra. Talán úgy is gondolhatják, hogy a nagyja munkát már elvégezték. Bár ez nagyban függ attól, hogy időben mikor járunk az Ahsoka előtt/után. Mert ha utána vagyunk, az ÚK már tud Thrawn visszatéréséről. Talán őt keresik? Cliffhangerre mindenképp számítok aki nem is lehetne, mint Thrawn.

Hozzászólás ideje:

Nekem is olyan érzésem van, hogy a Nal Huttán lesz egy nagy csata zárásként. Thrawn megjelenésében nem vagyok biztos. Talán tényleg cliffhanger lesz vele kapcsolatban, de az is lehet, hogy pusztán említik.

Hozzászólás ideje:

Mintha valaki a készítők közül említett volna olyat, hogy a film valamennyire az Ahsoka második évadnak is előkészíti a terepet. Thrawn meg ott a főgonosz, sőt technikailag ő most az ismert, nyílt pályán játszó legfőbb antagonista. Szóval szerintem az lenne a minimum, hogy említiik. Vagy később a sorozatban nagyon meg kell magyarázniuk, hogy az új Köztársaság hadserege miért nem tud róla, miközben Ezra meghozta a hírt. Még ha titokban is tartják, hogy ne keltsenek pánikot, azért a magasabb szintű tiszteknek (például egy bázist irányító ezredesnek) illene ezt tudni, pláne, ha azon a Peremvidéken operál, ahol Thrawn is nagy valószínűséggel mozog.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.