Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Nem olvastam a spoilert itt, de a képekből és infókból nekem az alábbi alaptörténet bontakozik ki.Mandi és Grogu sikeresen vadásszák a volt birodalmiakat, akik ezért a huttokkal szövetkezve ki akarják vonni a forgalomból a párost. A sztori a Nul Huttán fog kulminálni, ahol az ÚK csapatai csapást mérnek a birodalmi maradványokra. Talán úgy is gondolhatják, hogy a nagyja munkát már elvégezték. Bár ez nagyban függ attól, hogy időben mikor járunk az Ahsoka előtt/után. Mert ha utána vagyunk, az ÚK már tud Thrawn visszatéréséről. Talán őt keresik? Cliffhangerre mindenképp számítok aki nem is lehetne, mint Thrawn.
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Nekem is olyan érzésem van, hogy a Nal Huttán lesz egy nagy csata zárásként. Thrawn megjelenésében nem vagyok biztos. Talán tényleg cliffhanger lesz vele kapcsolatban, de az is lehet, hogy pusztán említik.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Mintha valaki a készítők közül említett volna olyat, hogy a film valamennyire az Ahsoka második évadnak is előkészíti a terepet. Thrawn meg ott a főgonosz, sőt technikailag ő most az ismert, nyílt pályán játszó legfőbb antagonista. Szóval szerintem az lenne a minimum, hogy említiik. Vagy később a sorozatban nagyon meg kell magyarázniuk, hogy az új Köztársaság hadserege miért nem tud róla, miközben Ezra meghozta a hírt. Még ha titokban is tartják, hogy ne keltsenek pánikot, azért a magasabb szintű tiszteknek (például egy bázist irányító ezredesnek) illene ezt tudni, pláne, ha azon a Peremvidéken operál, ahol Thrawn is nagy valószínűséggel mozog.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.