Hozzászólás ideje: Péntek 06:375 napja Nem olvastam a spoilert itt, de a képekből és infókból nekem az alábbi alaptörténet bontakozik ki.Mandi és Grogu sikeresen vadásszák a volt birodalmiakat, akik ezért a huttokkal szövetkezve ki akarják vonni a forgalomból a párost. A sztori a Nul Huttán fog kulminálni, ahol az ÚK csapatai csapást mérnek a birodalmi maradványokra. Talán úgy is gondolhatják, hogy a nagyja munkát már elvégezték. Bár ez nagyban függ attól, hogy időben mikor járunk az Ahsoka előtt/után. Mert ha utána vagyunk, az ÚK már tud Thrawn visszatéréséről. Talán őt keresik? Cliffhangerre mindenképp számítok aki nem is lehetne, mint Thrawn.
Hozzászólás ideje: Péntek 12:364 napja Nekem is olyan érzésem van, hogy a Nal Huttán lesz egy nagy csata zárásként. Thrawn megjelenésében nem vagyok biztos. Talán tényleg cliffhanger lesz vele kapcsolatban, de az is lehet, hogy pusztán említik.
Hozzászólás ideje: Péntek 13:264 napja Mintha valaki a készítők közül említett volna olyat, hogy a film valamennyire az Ahsoka második évadnak is előkészíti a terepet. Thrawn meg ott a főgonosz, sőt technikailag ő most az ismert, nyílt pályán játszó legfőbb antagonista. Szóval szerintem az lenne a minimum, hogy említiik. Vagy később a sorozatban nagyon meg kell magyarázniuk, hogy az új Köztársaság hadserege miért nem tud róla, miközben Ezra meghozta a hírt. Még ha titokban is tartják, hogy ne keltsenek pánikot, azért a magasabb szintű tiszteknek (például egy bázist irányító ezredesnek) illene ezt tudni, pláne, ha azon a Peremvidéken operál, ahol Thrawn is nagy valószínűséggel mozog.
Hozzászólás ideje: Péntek 20:414 napja 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Ebben volt egy rakat új jelenet!Beindult a marketing ezerrel!
Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:133 napja Jesszus, ezt a csávót tuti nem fojtják meg egy nyüves lánccal.
Hozzászólás ideje: Hétfő 06:172 napja Favreau a következőt mondta a gamesradarnak és az SFXmagazinnak:A 4. évad Thrawn főadmirálissal foglalkozott volna, de mivel ez egy film, ezért mondhatni a nulláról kellett kezdenie.Látta a teljes második évadát az Ahsokának, az a projekt sokkal jobban fog a nagyobb képpel foglalkozni, mint ez a film.Mégegyszer elmondta, hogy a film nem a 4. évad zanzásított verziója. Új forgatókönyvet kellett írnia. A 4. évad rengeteg karakterrel foglalkozott volna, aki látta a sorozat korábbi évadait, az pontosan érti mi miért történik.Így is van egy-két dolog, amit szeretett volna továbbvinni, mint pl. Grogu, mint Mandó tanítványa. Ha ezt az archetípust (megedzett harcos és a sebezhető fiatal tanítvány) megértik az emberek, akkor a karaktereket is megfogják, mégha nem is látták a sorozatot.Bár látni fogjuk hogy merre haladunk a galaxisban, önálló alkotásként is megállja a helyét. Szerkesztve: Hétfő 06:172 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Hétfő 06:182 napja 2026. 04. 16. - 13:47, Bomarr írta:Úgy érzem ez a vonat már elment. Nem tudtak igazi lelkesedést tüzelni a film körül. Ezen több reklám aligha segit már szerintem. Eleve kicsit tévútnak érzem, hogy ennyire a családi film jelleget akarják erőltetni. Papiron nyilván van benne logika, de szerintem csak ott.Ráadásul a média is elkezdte lesajnálni. Egyre több cikk jelenik meg ebben a témában. Én nagyon remélem azért, hogy alakít valami nagyot.A Disney levetítette az első 15 percet de szerintem kár volt. Be akartam tenni pár véleményt, de inkább kihagyom. A lényeg, hogy többeknek nem igazán jött át.... Van aki szerint lélektelen(...), van aki szerint nem ez a film hozza vissza a Star Wars-t a csőd széléről, és volt olyan is aki a Razor Crest "feltámadását" kritizálta, miután az felrobbant. Én meg itt hagytam abba az olvasást. Siralmas.
Hozzászólás ideje: Hétfő 07:342 napja 1 órával korábban, Ody Mandrell írta:s volt olyan is aki a Razor Crest "feltámadását" kritizálta, miután az felrobbant. Én meg itt hagytam abba az olvasást. Siralmas.Az. YT-1300-as ból sem egy volt a galaxisban, nem tudom miért olyan nagy baj az, ha Djarin szert tesz egy újra, ráadásul biztos, hogy a feladatait jobban szolgálja.Egy kertész is vehet egy sportkocsit, de ha a fűnyírót újra be kell tenni valahová, csak kell újra a furgon!Ún. star wars rajongók! De sok hülye van köztetek (is).
Hozzászólás ideje: Hétfő 07:432 napja Az a baj, hogy azt gondolja ez ugyanaz a hajó, ami felrobbant a Tythonon.
Hozzászólás ideje: Hétfő 10:352 napja 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Ráadásul a média is elkezdte lesajnálni. Egyre több cikk jelenik meg ebben a témában. Én nagyon remélem azért, hogy alakít valami nagyot.A Disney levetítette az első 15 percet de szerintem kár volt. Be akartam tenni pár véleményt, de inkább kihagyom. A lényeg, hogy többeknek nem igazán jött át.... Van aki szerint lélektelen(...), van aki szerint nem ez a film hozza vissza a Star Wars-t a csőd széléről, és volt olyan is aki a Razor Crest "feltámadását" kritizálta, miután az felrobbant. Én meg itt hagytam abba az olvasást. Siralmas.Bár ezt már korábban átrágtuk, de továbbra se értem, hogy az SW-t miért nem eseménymoziként kezelik. Ezért is hittem, hogy egyfajta ep.6 folytatásként fogják majd promózni, Luke-al vagy más klasszik szereplővel a középpontban. Ez, hogy a következő SW mozi egy TV-sorozat következő epizódja, kissé érthetetlen üzleti szempontból. Én biztos jól szórakozok majd, de nem értem, hogy képzelték ezt a Disney-nél vagy a Lucasfilmnél.
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája 2026. 04. 20. - 15:27, Bence1997 írta:Kínai poszter. Ott fent az egyik X-szárnyú csak nem egy T-70? Ideje lenne!
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Az előzetesben T-65-ösök vannak. Szerkesztve: 19 órával korábban19 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája 57 perccel korábban, reaper írta:Ott fent az egyik X-szárnyú csak nem egy T-70? Ideje lenne!Az valóban egy T-70-es és valóban nagyon is ideje lenne már (ha azt vesszük, hogy már a jakkui csata alatt átestek a tűzkeresztségen az első példányok, annak meg már 4-5 éve), de a poszteren sajnos fake T-70-esek vannak. Ez egy ep7 koncepció rajzról leollózott T-70-es, ahogy az AT-AT is egy ep5-ös promóciós képről lett copy-paste áttéve (eddigi ismereteink szerint a filmben nem is lesz AT-AT, csak a korai változat, az AT-AT/P, amiket a trailerben is láthattunk).Itt az eredeti kép a T-70-esről:Mit is lehetne erről a poszterről mondani, mint, hogy made in china.
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Favreau Jimmy Kimmel műsorában volt, ahol levetítettek egy jelenetet:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.